《誅仙》心得區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
我用自己既方法   成功沖到2把+8武 (用30張煉器沖得2把..好屎的說)
我沖主裝備時...刀會買d專門要沖爆既裝
一開始沖個陣...先沖爆2~3個垃圾裝...由於已經爆左2~3次...再下一次沖既成功率會有70~80%...咁下一次就沖主裝
我就係用泥個方法沖到......我只係新手泥...可能我用泥個方法沖到係-6
希望我小小既心得對大家有用:smilie_:p:
三星高級會員 #2
我都係感沖~~
衣個方式係真嫁,
我都係感沖左把+6出坭~~^^!!

但如果有時你無運,就唔好沖喇=.=
有一日超黑仔,10把都爆左.....
爆左垃圾後,再沖主裝備啦,點知連爆7把主裝備........
所以發現自己果日黑仔就唔好沖喇........
但以上方式係真的,可以一用~~~
五星白金會員 #3
即係點
唔明

我一次過沖爆哂d垃圾
跟住係一次過沖上+8?
四星黃金會員 #4
原帖由 classa5d4 於 2008-6-20 04:49 PM 發表
即係點
唔明

我一次過沖爆哂d垃圾
跟住係一次過沖上+8?

先拎垃圾裝沖爆2~3件,再拎主裝沖+1,再拎d垃圾沖,爆左2~3件,就再拎主裝沖+2,

之後沖+3,+4.+5.+6.+7.......都係咁沖
二星初級會員 #5
原帖由 kypykk 於 2008-6-20 08:41 PM 發表

先拎垃圾裝沖爆2~3件,再拎主裝沖+1,再拎d垃圾沖,爆左2~3件,就再拎主裝沖+2,

之後沖+3,+4.+5.+6.+7.......都係咁沖

咁要用幾多練器符先夠??:ro04:
VIP會員 #6
原帖由 Chiu114 於 2008-6-21 10:29 AM 發表

咁要用幾多練器符先夠??:ro04:

唔用符 可以用 +hp+防+抗屬果d取締
五星白金會員 #7
原帖由 血霸鬼邪 於 2008-6-21 12:35 PM 發表

唔用符 可以用 +hp+防+抗屬果d取締

同武林咁似既
VIP會員 #8
原帖由 Hei熙~* 於 2008-6-21 07:11 PM 發表

同武林咁似既

根本同武林沖裝1樣-.-
論壇乞丐 #9
好有用,直得一試=]
三星高級會員 #10
補貼小小~~
聽大陸d人話的!!
最好深夜沖同埋+1沖到+5~最好轉一轉頻道!!
or~果日沖裝連續爆2至4件~就唔好沖!!果日係凶日= =

三星高級會員 #11
凶日- -講到尾又咪係睇運.....你方法再惦 都唔夠人地盲摩摩一口氣衝到+8+9咁威
二轉會員 #12
隻game沖裝最高去到+幾嫁!!!
二星初級會員 #13
+20 ="= 好似有人+20了...
三星高級會員 #14
練器本身就係賭..

無話100%成功

只係連灌爆法會易成D:em014:

多謝樓主既分享:smilie_:D5:
二轉會員 #15
個個都有自己沖裝既方法既=口=
三星高級會員 #16
原帖由 「*淳Baby 於 2008-6-28 11:16 PM 發表
+20 ="= 好似有人+20了...

大陸都係+14 15--
三星高級會員 #17
衝裝冇方法既-- 靠運氣  我好運果陣4把30鬼王刀+5有3把上左+6 唔好運果陣50件30鬼王甲成6-7件+5 之後得返1件上到+6 之後上埋+7  我封測果陣30+8刀 30+7甲 30+6鞋
都係睇下好唔好運

四星黃金會員 #18
河陽, 青雲 就成日爆...
天音OK...
死亡沼澤就好OK...
我估...人多人少都好有關係...
四星黃金會員 #19
我就慘啦
沖+1就爆左= =
黑仔
二轉會員 #20
原帖由 frankie3002 於 2008-6-30 10:30 PM 發表
我就慘啦
沖+1就爆左= =
黑仔

ME too -.-"  成日+1 就爆
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數