絲路Online

主題列表 登入
一星新手會員 #1
我之前玩過幾次絲路...次次都係玩到十幾lv就冇玩...因為永遠都係得我一個玩..又悶,,升得又慢...不過我知隻game係好玩的

今次考完試.又想再玩過..但係之前個ac唔記得左=,=,,開左個新ac..

我唔想又重新玩過呀.\/.  有冇人帶我升呀..邊個ser都得..

起碼帶到我20lv plz..因為可以轉職..我想試下轉職呀..之前玩過幾次都冇恆心玩到20lv-,-,,唔該有冇人可以帶下我=〕

求下你地呀plzplzplz!!
二星初級會員 #2
20lv之前都要人帶~你又點會有心機玩洛去~:smilie_/(: 咪玩la
一星新手會員 #3
=.=....我依幾日已經好辛苦咁升到18lv啦...不過真係升得好好好慢-,-,,,成日自己一個打..冇得打組隊怪...好無引
你係邊個ser??
三星高級會員 #4
打party怪係升得快,但係佢既攻比巨怪仲要高血仲要多!一係成班人打一係俾人帶自己一個打好少機會打得過(我只同 lv party 怪)俾人帶好無引的 =.=" 得個掛字 無哂玩 game 既樂趣。台灣特武過多 所以無嘜人玩(有都係好高 lv ) 國際多人同外掛多 好 lag 所以我無玩 而中國版就中中地啦 人唔算多 外掛少 好順下 我都係同我牙哥玩 =.=" 不過要返工玩既時間唔多!

羅馬人單升 ok 快的 不過藥要回 15秒 所以睇你打咩怪啦,自己就 lv 打。雙手劍攻高 血多 單升快 元素攻最高 防低 血少 (可秒高2~3lv怪) 不過好易死 技術型 升 lv (要快又唔會死) 副修 詩琴 同 聖職我覺得 ok 勁 詩琴防主種(唔包中王 同巨王) 同埋加速 岩全智 聖職 加防 加血 40lv 有招時間性加血 對全力有用 仲有 魔元都勁 不過要好有技術咁去用 佢有減魔防物防 暈人 毒人 不過技術好重要! (不對物凸) 多謝!!!!
二星初級會員 #5
tommy~我係玩台服既~我玩伏羲伺服~沙龍之妖~玩火大刀~87lv~7月中可能又改版la~
二星初級會員 #6
原帖由 salemqqgirl 於 2008-7-4 02:02 PM 發表
tommy~我係玩台服既~我玩伏羲伺服~沙龍之妖~玩火大刀~87lv~7月中可能又改版la~

我有興趣  一齊玩丫^^
二星初級會員 #7
^^Bb1202~ok  la~上黎搵我la~
二星初級會員 #8
原帖由 salemqqgirl 於 2008-7-11 03:18 PM 發表
^^Bb1202~ok  la~上黎搵我la~

我有搵你....你冇回我喳= =
二星初級會員 #9
你用咩id密我呀~同埋你會咩時間上線~我就多會晚上9:30在線既~
一星新手會員 #10
唉 升到高lv 都唔知要幾多個月先升到一lv...
又多外掛 搞到我想重玩又唔想重玩
一星新手會員 #11
沙龍之妖...我係game入面add左你...點解你唔應我-,-
二星初級會員 #12
你密我果時我係度打緊大組怪~等我回你果時~差大約10分鐘你就下左線la~:smile_13.gif: 你無咩耐性wor~tommy~
二星初級會員 #13
tommy~7月22日改版~你去下左最新既程式味ar~
三星高級會員 #14
原帖由 oscarsnake 於 3/7/2008 21:04 發表
打party怪係升得快,但係佢既攻比巨怪仲要高血仲要多!一係成班人打一係俾人帶自己一個打好少機會打得過(我只同 lv party 怪)俾人帶好無引的 =.=" 得個掛字 無哂玩 game 既樂趣。台灣特武過多 所以無嘜人玩(有都係好 ...

台ser除左特武之外,語言都係唔少玩家既問題
我唔玩都係有少少係因為語言問題

國際果次down過......全英文 我又睇唔明

如果出hk ser就好啦 一定大受歡迎啦:em014: :em014::em014:
一星新手會員 #15
原帖由 漢壽亭侯‧關羽 於 2009-2-14 10:04 AM 發表

台ser除左特武之外,語言都係唔少玩家既問題
我唔玩都係有少少係因為語言問題

國際果次down過......全英文 我又睇唔明

如果出hk ser就好啦 一定大受歡迎啦:em014: :em014::em014:

唉~有邊隻game出hksever係會多人玩嫁丫.. 晒氣啦
一星新手會員 #16
20lv之前都要人帶~你又點會有心機玩洛去~ 咪玩la
二星初級會員 #17
唔係咁好玩姐
一星新手會員 #18
大家不都是這樣成長的嗎.....
二星初級會員 #19
這個好玩的嗎
回到最頂傳統版

選擇頁數