《誅仙》門派區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
翼光係一個非好戰門派
(不過有咩戰我地都可以去玩下)
只係想一d想快快樂樂地玩的玩家可以join我地
我地到時係去hk ser(一定啦),到時有咩ser唔知,不過我地係去第一個server
不限級,派,男女,只要唔好戰就ok!
和平至上!
到時我叫:青影殺
分生:花影殺
現請幾名係7月15日至8月中代理門派的人
3Q
---表格---
名:
門派:
男定女:
幾號開始玩:
---表格---

小第拜兩拜,
請各名門大派勿係此post搞事,3Q
有事加我msn(pm我)

新time table:
7月10-15號可以打機!日日都係10小時上下啦!
8月中-?月?日呀媽唔係度,又可以打機,yo!

二星初級會員 #2
多謝最強之師設置高亮哦!~
二星初級會員 #3
hi~~
到時一齊升lv囉  >.<         名:乂oMANo乂        暫定     
                                     門派:(待定)
二星初級會員 #4
好呀!
等等pm下我呀!
二星初級會員 #5
頂下個poat先~~~各位大俠~~~~快d黎報名啦:victory:
二星初級會員 #6
幫主長時間上線嗎??:loveliness:
二星初級會員 #7
幫主應該會係長時間on ge,如果唔係長on,我會走嫁:smilie_:D3:

仲有一件事想問?就係game入面可唔可以起英文名...我哩個名ok嗎?  
乂oMANo乂
二星初級會員 #8
長on
7月頭可以3-6小時
9月就可以8-24小時
要明白7月中好多人都唔係香港,我都係
二星初級會員 #9
日日十幾小時就一定唔得,
我係長期on,姐係唔係玩一日,走兩日個d
我小6去中1,7月中至9月頭都好難講,我係度叫呀媽比我係香港嫁啦
我可以on的時間係:
6月30號~7月15~20號一日至少3小時,多就8小時
7月15~20號~8月20~30號一日至少2小時,多就10小時
9月1號~?月?號平日一日3小時,6/日就10小時以上!(每個月有幾日我打夠24小時機)

放心,7月15~20號~8月20~30號以外我係日日on!
e加連7月15~20號~8月20~30號係唔係香港都唔知=o=
:smilie_8): :smilie_8): 我d級都係飛得好快的!
武林我一個幾月就80幾級劍聖,我都只不過一日5小時姐,
我等誅仙等了27個月啦!我一定好比心機去玩!
(我第一次看到誅仙是在2004,個時仲冇誅仙online嫁!)
呢幾日我很有空,有咩事在這說吧!每幾小時我都上2k fun看post的,走先,8
五星白金會員 #10
加油 支持你地:smilie_:D5:
三星高級會員 #11
一齊玩丫...
我應該都係一公測就果日玩架
名:黑牌
sex:男
門派:青雲
二星初級會員 #12
原帖由 Hei熙~* 於 2008-6-28 06:08 PM 發表
加油 支持你地:smilie_:D5:

3Q
仲有,你係咪要和yung打架?
二星初級會員 #13
原來幫主細過我:loveliness: :loveliness: 得唔得意ga?:loveliness:
(無林外傳咁快就8x lv?:funk:  得閒bring我升好唔好?:redface:  我31 lv)

我加入,
名:霜羽
門派:合歡
男定女:女
幾號開始玩:6月30日

二星初級會員 #14
過得去啦
武林嘛.......有點就好快嫁啦,見人見志啦
二星初級會員 #15
原帖由 yupang 於 2008-6-28 06:31 PM 發表
過得去啦
武林嘛.......有點就好快嫁啦,見人見志啦

武林 好悶= =
五星白金會員 #16
原帖由 yupang 於 2008-6-28 06:16 PM 發表

3Q

你係咪想加入:smilie_:D5:
五星白金會員 #17
原帖由 yupang 於 2008-6-28 05:37 PM 發表
日日十幾小時就一定唔得,
我係長期on,姐係唔係玩一日,走兩日個d
我小6去中1,7月中至9月頭都好難講,我係度叫呀媽比我係香港嫁啦
我可以on的時間係:
6月30號~7月15~20號一日至少3小時,多就8小時
7月15~20號 ...

你武林叫咩名:smilie_/):

另外你等誅仙27個月 等左咁耐:smilie_:10:
二星初級會員 #18
27個月 ,,有d誇張喔
也就是說 你小4開始等了喔=   v   =
二轉會員 #19
原帖由 yupang 於 2008-6-28 06:16 PM 發表

3Q

yung嫩b黎:mad:
公測一齊做低佢:mad:
二星初級會員 #20
嘻嘻~冇,第1次看誅仙還沒開始玩online game= =
個時天外好hit,我就走去玩天外,接住就想誅仙有online game,就等等等
等到誅仙就第7集就話有online版,嘻嘻~
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數