2000Fun網絡遊戲專門店

主題列表 登入
六星鑽石會員 #21
係唔係 免費 同埋 去到係唔係咩都唔洗同佢講做會員就得~~
二轉會員 #22
昨日申請左:smilie_:)3:
常務管理員 #23
原帖由 死仔阿的 於 2008-7-1 03:48 AM 發表

我想問...
我之前係屯門店到已經填左一張野...
係咪已經做左會員架喇...??
如果我想要張會員卡...係咪又要填過...??

之前填左 就直接去拎啦  有架啦^^
常務管理員 #24
原帖由 kwokyoyo2005 於 2008-7-1 11:04 AM 發表

我之前都係係元朗分店度填左張野,
不過之後就一去無回頭...
咁係咪姐係無得做會員呀??

有的 已事先留起 直接去拿卡 就ok了^^
常務管理員 #25
原帖由 hihi125636 於 2008-7-2 11:50 AM 發表
係唔係 免費 同埋 去到係唔係咩都唔洗同佢講做會員就得~~

YES^^
二星初級會員 #26
以前都未聽過2000fun有嫁波
VIP會員 #27
5, 亦可以直接將以下申請會員卡的資料直接send 去  handy.li@gmail.com(email申請只適用不方便來店的朋友, 會來店鋪的朋友, 請親自來店吧)

會唔會寄會員卡??
五星白金會員 #28
去門市申請係咪要去返果度拎= =?
VIP會員 #29
有得用返會員卡啦@@
好在我張舊既會員卡冇掉到姐
我好想知幾多分可以分別換到d咩野@@
同埋係生日果日有d咩特別優惠呢@@
常務管理員 #30
原帖由 magic2468 於 2008-7-2 06:55 PM 發表
去門市申請係咪要去返果度拎= =?

YES^^
常務管理員 #31
原帖由 Zz笨影zZ 於 2008-7-2 05:51 PM 發表
5, 亦可以直接將以下申請會員卡的資料直接send 去  handy.li@gmail.com(email申請只適用不方便來店的朋友, 會來店鋪的朋友, 請親自來店吧)

會唔會寄會員卡??

YES
常務管理員 #32
原帖由 常山趙子龍 於 2008-7-2 07:08 PM 發表
有得用返會員卡啦@@
好在我張舊既會員卡冇掉到姐
我好想知幾多分可以分別換到d咩野@@
同埋係生日果日有d咩特別優惠呢@@

而家大家都未有積分 所以未有住  大概1個月後 會有表俾大家睇

生日優惠 呵呵 秘密先
二轉會員 #33
寄左,幾多日先收到~~
五星白金會員 #34
今日有得拎? 元朗店有得拎未?
二轉會員 #35
係咪冇時限嫁?我想出新game個陣先來換同埋一次過買埋,,到時有冇10$拎返-.-"?
VIP會員 #36
係咪唔洗錢申請= =?

如果有其他online game就好
三星高級會員 #37
咁我再想問,係唔係用網名都得架= =??
因為我填緊個陣問過個位職員呢個問題,
不過我都係想證實下~~~
四星黃金會員 #38
原帖由 kwokyoyo2005 於 2008-7-3 09:37 AM 發表
咁我再想問,係唔係用網名都得架= =??
因為我填緊個陣問過個位職員呢個問題,
不過我都係想證實下~~~

:ro07: 冇錯.....證實....係用網名都得嫁喎!
:ro09: 你想我地點稱呼您呀?朋友

二星初級會員 #39
好耶..今日係荃灣令到張57號la^^
三星高級會員 #40
想問一下呢張咭係咪一定要去200fun買野先得?
如果唔去門市咪【無用】???:smilie_O_o:
回到最頂傳統版

選擇頁數