《誅仙》心得區

主題列表 登入
二星初級會員 #1

接任務
[img][/img]

黎到呢個位

[img][/img]

跳上個罐上面

[img][/img]

跳上去

走過去

[img][/img]

慢慢行過呢個角位

再跳到圖中位置

跳到屋上

要助跑跳

[img][/img]
跳到呢個位各右行過去
[img][/img]
行過去就係圖中位置
[img][/img]
跳過個轉角位黎到呢到(我仲抱左個女仔一齊做^^)

完成圖,要起我身後既屋頂跳過黎我所企既位置.完成^^

回到沈墨儒处交任务,獲得經驗1157,尊号 :红旗不倒

一星新手會員 #2
不如你講下點跳好過啦.我攪左好耐都攪唔掂
二轉會員 #3
第8幅圖點跳...跳極都跳唔到上去-.-
五星白金會員 #4
樓主終於做到.....

尋日見你做左好耐wo....:smilie_8): :smilie_8):
二星初級會員 #5
S H I T ! 卡住左出唔番黎
二星初級會員 #6
唔會卡住嫁,有路出既,你慢慢出就得嫁啦
4樓既你叫咩名?我琴日真係跳左幾耐下
四星黃金會員 #7
我...都跳左了...
最難既...有2PARTS...

1. 城牆...因為會頂到 = =
2. 跳上旗桿...我跳左3次...知道大概位置先OK...
三星高級會員 #8
跳既秘訣係助跑..
助跑幾短都得,只要有向一個方向移動,再跳就會遠..
注意窄位既助跑就可以喇..
二轉會員 #9
第8幅圖果個位跳唔到上去wo=.=
三星高級會員 #10
原帖由 少爺豪 於 2008-7-2 11:01 AM 發表
第8幅圖果個位跳唔到上去wo=.=

係第7張圖 你會見到有兩個細細ge屋頂
你從第二個屋頂跳 就可以跳上第8張圖
三星高級會員 #11
其實跳呢個可以係弈竹個頭到開始...我尼琴日以試過可以直接去到第8幅圖到...我係跳旗到一跳就得左:smile_30.gif:
二轉會員 #12
原帖由 135201314 於 2008-7-2 11:41 AM 發表
其實跳呢個可以係弈竹個頭到開始...我尼琴日以試過可以直接去到第8幅圖到...我係跳旗到一跳就得左:smile_30.gif:

跳上弈竹個頭=.=?
二星初級會員 #13
原帖由 512150336 於 2008-7-2 10:17 AM 發表
唔會卡住嫁,有路出既,你慢慢出就得嫁啦
4樓既你叫咩名?我琴日真係跳左幾耐下

我卡左係第8幅圖 人物頭上個度呀 出唔到(2+出番)用傳送番城
一星新手會員 #14
官網有VIDEO睇  http://www.glog.cc/blog/blog_index.asp?id=588898&U=ZXGLOG

一星新手會員 #15
跳左十萬次......終於得左啦....<紅旗不倒>!!
二星初級會員 #16
點解我跳極都係好短~咩都跳5到上去- -
回到最頂傳統版

選擇頁數