Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
三星高級會員 #1
買左d回復藥/藥草 入左去搵唔到點用="=
到底點先用到:funk:
二轉會員 #2
原帖由 Nap924 於 2008-7-6 04:32 PM 發表
買左d回復藥/藥草 入左去搵唔到點用="=
到底點先用到:funk:

接完任後入去打
按L制右下方會有彈出小小
之後按"口"or"o"選你想要的東東
之後放開L制再按"口"(一定要收左把武先.)
三星高級會員 #3
係wo~得左:ro07:
但我打極都仲係解唔到任何一個任
採雪山草果d~採完之後又唔知點~佢都唔會自動完成
打怪果d又唔夠打:face_l_16: d白速龍都唔知點打
二轉會員 #4
原帖由 Nap924 於 2008-7-6 08:34 PM 發表

採完掉反落個紅相(係你自己既營地到=0=)
三星高級會員 #5
原帖由 中華丸子 於 2008-7-6 09:42 PM 發表

採完掉反落個紅相(係你自己既營地到=0=)

哦~
我依家靠枝長槍 擋下隊下咁樣打="=
好難打
三星高級會員 #6
原帖由 Nap924 於 2008-7-6 10:04 PM 發表

哦~
好難打

片手劍幫到你:thup:
二轉會員 #7
原帖由 Nap924 於 2008-7-6 10:04 PM 發表

哦~
好難打

片手劍/太刀...會岩新手多d~
二轉會員 #8
原帖由 Nap924 於 2008-7-6 08:34 PM 發表

打一兩下就避就唔會咁易死~face_l_18:
五星白金會員 #9
原帖由 中華丸子 於 2008-7-6 10:29 PM 發表

打一兩下就避就唔會咁易死~face_l_18:

白速龍,,,膠插佢-v-
論壇乞丐 #10
哈哈- -同我新手時一撚樣- -,,我新手果陣同大劍:ro00: 貪佢型,,完全控制唔到,, e+好多了..我岩岩開始玩都唔知點玩,,,個任要我搵材料(搵到傻晒), 烤肉...果陣又唔知有藍色同紅色箱- - 烤架都冇個- - 都唔知點烤-.-'
五星白金會員 #11
原帖由 water224 於 2008-7-7 11:54 AM 發表
哈哈- -同我新手時一撚樣- -,,我新手果陣同大劍:ro00: 貪佢型,,完全控制唔到,, e+好多了..我岩岩開始玩都唔知點玩,,,個任要我搵材料(搵到傻晒), 烤肉...果陣又唔知有藍色同紅色箱- - 烤架都冇個- - 都唔知點烤-.-'

都唔夠我膠掛-_-果時我連有得爬上去都唔知,,,
論壇乞丐 #12
嗯嗯- -有個任係殺5隻白速龍- -果陣係1區同2區走黎走去都唔見有- -     以為係2區果度碌落去-.-     都唔知可以爬...最近放棄左任務!!!
二星初級會員 #13
冇玩一開波個教學?玩左應該都冇問題架啦wo!
二轉會員 #14
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2008-7-7 12:11 PM 發表

都唔夠我膠掛-_-果時我連有得爬上去都唔知,,,

同我一樣=0=v
搵緊都搵唔到路可以行=0=
三星高級會員 #15
我都搵左陣先識爬="=
今日先知有藍紅箱~:smile_13.gif:
今日打白速龍王又比佢sm:fire:
五星白金會員 #16
原帖由 中華丸子 於 2008-7-7 09:12 PM 發表

同我一樣=0=v
搵緊都搵唔到路可以行=0=

我因為咁放棄過mhp2次-_-""""
一星新手會員 #17
原帖由 water224 於 2008-7-7 12:24 PM 發表
嗯嗯- -有個任係殺5隻白速龍- -果陣係1區同2區走黎走去都唔見有- -     以為係2區果度碌落去-.-     都唔知可以爬...最近放棄左任務!!!

果個任係第5區有3隻,第3區有2隻!
我而家把刀(太刀)一下ko隻白速龍!
白速龍超超超超超超超超超超超超超超超廢!
我第一次玩都ko到5隻!
有時唔知D怪喺邊就用千里眼之藥!
五星白金會員 #18
原帖由 royntf999 於 2009-5-19 10:59 PM 發表

果個任係第5區有3隻,第3區有2隻!
我而家把刀(太刀)一下ko隻白速龍!
白速龍超超超超超超超超超超超超超超超廢!
我第一次玩都ko到5隻!
有時唔知D怪喺邊就用千里眼之藥!

千里眼之藥只限大王用~~~
一星新手會員 #19
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2009-5-20 10:03 PM 發表

千里眼之藥只限大王用~~~

咩野第一次玩都好大機會搵唔到!(比D提示姐!打機唔通一世都打小怪:fire: )
我第一次打轟龍都唔知喺邊!
全靠千里眼之藥!
千里眼之藥,戰鬥必備物品!(限新手)
一星新手會員 #20
第一次玩.....幾分鐘就識玩LU
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數