網球拍拍

主題列表 登入
二星初級會員 #21
我地個個改晒名  佢鬼叫我地係乜水a_a?
二星初級會員 #22
小妹只求有一個容身之所   Q_Q
無他了,,  拍謝:ro08:
二星初級會員 #23
叫超人家族-V-
我諗大家都知我係邊個啦掛-V-"

我都好期待果日=W=

果日除左係拍拍合併...
其實係我生日 =]

希望會有人同我慶祝>W<

唔識我既我都講下 =]
丶傻貓丿=丶呀貓丿   但不等於  丶肥貓丿 !!

PS:meimeimeim  係邊個黎架-w-?
五星白金會員 #25
我到時叫咩名??答案:謎
二星初級會員 #26
都話叫超人家族:kill: :kill3:
二星初級會員 #27
meimeimeim  係  凰呀!
拍拍元老之一呢=v=~

會名方面
其實點都得=v=  俾我地香港人有個容身之所嘛~
=[]=

我記得歐版有個會叫 HK CLUB =V=

專比香港人XD
三星高級會員 #29
原帖由 傻x貓 於 2008-7-26 02:10 PM 發表
=[]=

我記得歐版有個會叫 HK CLUB =V=

專比香港人XD

可能係galmas開既呢
三星高級會員 #30
原帖由 himhimmok 於 2008-7-24 10:05 AM 發表
都話叫超人家族:kill: :kill3:

迪迪仔又黎攪gag了:smilie_:D:
五星白金會員 #31
就黎合拼了...公會名未仲搞店- -"
二轉會員 #32
香港拍拍後援會...........都ok ge......

we love hk 型d=.=.......話哂英文
四星黃金會員 #33
叫香港精英後援會  會唔會好d...唔好叫拍拍@@ 不過叫精英好似有d串.哈哈!!

We LoVe HK ---- 都ok既  普通左少少@@
四星黃金會員 #34
叫 動感之都  又好唔好呀?
二轉會員 #35
我會返黎玩既應該-V-
二星初級會員 #36
原帖由 夜心雪 於 2008-7-28 05:52 PM 發表
叫香港精英後援會  會唔會好d...唔好叫拍拍@@ 不過叫精英好似有d串.哈哈!!

We LoVe HK ---- 都ok既  普通左少少@@

叫精英唔過份  因為香港只有我們十數人了...
四星黃金會員 #37
原帖由  於 2008-7-29 12:48 PM 發表

叫精英唔過份  因為香港只有我們十數人了...

哈  都岩既..我地得返十令人 真係"精英"黎! 精選出黎=口=
二轉會員 #38
吾'' 搵人開分會都0k ''
四星黃金會員 #39
如果係開分會...我覺得個名差唔多會比較好囉...唔係點叫分會@@

大家決定咩名字呀..今晚8點就開ser架啦wo=3=
一星新手會員 #40
我好似見過你~
我係WongPatricia丫,我入唔入得呀XD

回到最頂傳統版

選擇頁數