《魔力寶貝》心得

主題列表 登入
VIP會員 #1
大地圖分享
歡迎各位後期加工, 特意不加水印

里謝里亞堡
下載:
598*446 1:8 332KB
2495*1860 1:2 3.72MB
4990*3720 1:1 14.5MB

米克爾工房
下載:
636*491 7:20 332KB
909*702 1:2 574KB
1818*1404 1:1 1.23MB

亞紀醫院
下載:
706*464 1:4 235KB
1412*928 1:2 997KB
2824*1857 1:1 2.46MB

紅利招待所
下載:
793*611 1:5 548KB
1984*1528 1:2 2.64MB
3968*3057 1:1 6.49MB

精靈之下宮
下載:
602*509 1:4 245KB
1205*1018 1:2 894KB
2411*2037 1:1 2.67MB

阿陀羅的領域 力之迴廊
下載:
783*591 1:8 507KB
1632*1232 1:2 1.88MB
6528*4929 1:1 19.4MB

國營第24坑道地下1樓
下載:
521*392 1:4 191KB
1042*784 1:2 741KB
2085*1569 1:1 2.04MB

試煉之洞窟 第1層
下載:
633*542 1:4 275KB
1267*1085 1:2 967KB
2534*2170 1:1 2.79MB

試煉之洞窟 第2層
下載:
619*477 1:4 267KB
1238*954 1:2 1.02MB
2477*1908 1:1 2.73MB

試煉之洞窟 第3層
下載:
621*470 1:4 234KB
1242*940 1:2 892KB
2484*1881 1:1 2.61MB

試煉之洞窟 第4層
下載:
642*386 1:4 227KB
1284*772 1:2 873KB
2568*1545 1:1 2.47MB

試煉之洞窟 第5層
下載:
588*386 1:4 221KB
1176*773 1:2 841KB
2353*1546 1:1 2.29MB

試煉之洞窟 大廳
下載:
480*312 1:4 141KB
960*624 1:2 597KB
1920*1248 1:1 1.70MB

開啟者之間
下載:

香蒂的房間
下載: 本身就好細間 -..- 唔縮圖了

第六個難關
下載:

魔女之家
下載:

平行空間(學習裝飾技能)
下載:

佛利波羅的傳送點
下載:

伊爾傳送點
下載:

聖餐之間(打倒猶大後)
下載:

艾歐奇亞號(中層)
下載:

克瑞村全景圖
按此右鍵存檔

====小地圖====

盡頭的風穴

優紀斷堐

==========================================================
本人第一個地圖 POST

區域版主 #2
整得唔錯...繼續努力整多D:cheers:
四星黃金會員 #3
頭先偷睇你/share果到果陣發現左呢d圖  但唔知你搞乜東東

而家終於知道了

可惜無Good加face_l_18:

唔該搵人幫我加俾佢a__a
四星黃金會員 #4
偷左優紀斷堐呢張:smilie_:D3:
VIP會員 #5
原帖由 #丫羊 於 2008-7-18 01:01 AM 發表
頭先偷睇你/share果到果陣發現左呢d圖  但唔知你搞乜東東

而家終於知道了

可惜無Good加face_l_18:

唔該搵人幫我加俾佢a__a

弊 唔記得set Options

原帖由 ivantse39 於 2008-7-18 01:03 AM 發表
偷左優紀斷堐呢張:smilie_:D3:

- - 呢張好明顯係未完成 but夠用

四星黃金會員 #6
原帖由 黑—=HyperDream 於 2008-7-18 01:05 AM 發表

弊 唔記得set Options

- - 呢張好明顯係未完成 but夠用

有出口條路就夠
岩我呢d路痴用:smile_13.gif:
VIP會員 #7
原帖由 ivantse39 於 2008-7-18 01:12 AM 發表

有出口條路就夠
岩我呢d路痴用:smile_13.gif:

我頭幾次行都中招- -成日行錯
果到次次行錯幾步就有怪的了- - 好準
五星白金會員 #8
可唔可以幫我整星詠的宮殿果個地圖@@~
沉晚打左2本書之後cut左~o~
行果到都係亂行的/.\~
VIP會員 #9
原帖由 源~☆ 於 2008-7-18 01:19 AM 發表
可唔可以幫我整星詠的宮殿果個地圖@@~
沉晚打左2本書之後cut左~o~
行果到都係亂行的/.\~

你可以用呢張頂住檔的 XD
但係亂到七彩 - - 我未解過唔識用

再唔係我其實有張由其他人提供既小地圖合併而成
看有誰好心完成下去了

四星黃金會員 #10
d圖好靚丫整得.....

吾想比good都吾得...

可惜未夠星...

吾知幾時先夠星= =":ro08:
版主 #11
原帖由 封之介 於 2008-7-18 12:40 AM 發表
整得唔錯...繼續努力整多D:cheers:

:em012: 比封之介既地圖好:smilie_:D3:
不過得幾個xDD
VIP會員 #12
原帖由 天涯海闊 於 2008-7-18 09:31 AM 發表

:em012: 比封之介既地圖好:smilie_:D3:
不過得幾個xDD

無計~o~
整呢d真實圖麻煩好多
重有d地圖之前分享左嘛 XD
免得過 實用咪算 a_a

二轉會員 #13
搞到我好掛住玩魔力既時間..
上年就冇玩嚕...
公會負責人 #14
未有得加gd住:ro08:
二轉會員 #15
又整得幾得意啵:smilie_:10:
五星白金會員 #16
整得好令添
太複雜-__-唔識整
五星白金會員 #17
雖然小左d,但都唔錯
建議你整個"打包下載"
唔洗d人下載咁咁辛苦
二星初級會員 #18
叫你整優紀真係整左:smilie_:D3:
真聽話xdd
我係yuen
VIP會員 #19
原帖由 香港玩家@o@ 於 2008-7-19 10:52 PM 發表
雖然小左d,但都唔錯
建議你整個"打包下載"
唔洗d人下載咁咁辛苦

有諗過下
不過要遲下先得 a_a

原帖由 @____@ 於 2008-7-19 11:10 PM 發表
叫你整優紀真係整左:smilie_:D3:
真聽話xdd
我係yuen

XD 果日解愛喝茶的貓
行過順便影的

四星黃金會員 #20
快d整打包lol

咁多唔想逐個去禁xD

(說謊中)
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數