街頭足球 Online 球會及盃賽區

主題列表 登入
二轉會員 #1
成立日期:2007年9月7日
重開日期:2008年7月21日
由於主席移民左去夏威夷.所以改由榮譽主席開post^o^
------------------------------球會奪標住績-----------------------------------
第三屆2000fun聯賽冠軍
Villa(C),賓.沙夏,紫米,〝傅穎〞,Babel__,19.Messi,查施古特,BabyYing   
Angela,鬼瞳*,W.Gallas,仙水忍,P.Maldini,楊穎,沖田.薰

《踢Online》KICKS 奧運B組
三浦春馬(涼風), W.朗尼(賓‧沙夏), TaKaKo(me), F.Baresi(板西)
《踢Online》第二屆荷蘭盃
19.Messi, 李詩韻, 春*.”(板西), 周麗淇, Mikel–Arteta
《踢Online》第一回萬聖節盃
春*.”(本人), 笨小糖(me), 賈曉晨, 達蒙度
《踢Online》第三屆英格蘭足總盃
※豪※,june2joe,楊穎,R.Albiol
《踢Online》第二屆英格蘭青年足總盃
保方*(Babel__),『基歷治』,W.朗尼(me)
《踢Online》農曆新年盃第一回
入江紗綾,沖田薰(me),Connie,迪,保方*,希羽
《踢Online》第三屆荷蘭盃
檸檬芝士俠,桂花酒(ying),達蒙度,亞鋒(tin),⊙吉村高遠⊙(RJ)
《踢Online》第三屆西班牙盃
june2joe,ky8,查施古特,楊穎,R.Carvalho,桂花酒(ying)
《踢Online》第二屆天宇盃
※豪※,賓.沙夏,P.Maldini(yat),june2joe,楊穎,㊣忘恩負義㊣
《踢Online》佛旦日聯賽盃
cc,小弟,love jai
《踢Online》第一屆南美自由盃
梁炳(春),3.Evra(29), 容祖兒*(me)文詠珊,Connie(rj)
《踢Online》第二屆海灣國家盃
5.佩奧爾,〝傅穎〞,楊穎,Villa,W.Gallas
《踢Online》第五屆意大利盃
中澤早苗,〝傅穎〞,P.Maldini,仙水忍,紫米,Angela
《街頭足球Online》揭幕戰
容祖兒*,文詠珊,NigeriaMartins(rice),8.Desailly,E.Insua(me仔),Link
《街頭足球Online》香港回歸紀念盃
中澤早苗,仙水忍,〝傅穎〞,P.Maldini,紫米,Angela
------------------------------球會日常事務-----------------------------------
球會號碼:
2:rice
3:me仔
4:boss
5:板西

7:皮
8:賓
9:messi
10:june
11:友
12:偉

13:ying
14:babel

15:gigi
17:yat
18:rj
19:皮

29:29
32:春
76:love jai
77:春

88:p馬
94:yat
99:199

六星鑽石會員 #2
原帖由 D.艾加 於 2008-7-21 09:40 PM 發表
由於主席移民左去夏威夷.所以改由榮譽主席開post^o^

球會暫時既第一個活動,就係今個禮拜六既msn圍嘔小波行動,是次行動係為左逼小波出山.有意參加既會員請找主席^o^

前西維d人會唔會入返..拜青而家又會點?
二轉會員 #3
原帖由 0o艾加仔o0 於 2008-7-21 09:48 PM 發表

前西維d人會唔會入返..拜青而家又會點?

拜青交番比拜青負責人搞
至於第一條問題就答唔到你
三星高級會員 #4
由於主席移民左去夏威夷=.=
三星高級會員 #5
找榮譽主席ok??我係夏威夷找唔到佢
三星高級會員 #6
佢呢嫁吾係夏威夷 佢去非洲 你去搵佢啦
:smilie_:D5:
三星高級會員 #7
我去唔到非洲..但係我搵搵下搵到有一個島叫賓洲..點好??:~:
三星高級會員 #8
逼小波出山ar ma
二轉會員 #9
原帖由 D.艾加 於 2008-7-21 11:04 PM 發表

找我咩事?

前西記會員都要返黎ar
三星高級會員 #10
回流lol

仲有邊個係小波- -
二轉會員 #11
原帖由 小囧友~ 於 2008-7-21 11:15 PM 發表
回流lol

仲有邊個係小波- -

我地成班一齊同時間申請入隊 等賓州夏批到手軟
二轉會員 #12
原帖由 andrewchm 於 2008-7-21 11:16 PM 發表

我地成班一齊同時間申請入隊 等賓州夏批到手軟

唔收你^o^
仲有.禁止你係度post^o^
二轉會員 #13
原帖由 希利 於 2008-7-21 11:08 PM 發表
逼小波出山ar ma

o.今個禮拜六打完盃賽之後msn找我們吧
三星高級會員 #14
我遲D先入^___^
番黎前希望有波衫啦:smile_30.gif:
二星初級會員 #15
我想入..........ok?
三星高級會員 #16
我!!!!!!!!
VIP會員 #17
原帖由 小囧友~ 於 2008-7-21 11:15 PM 發表
回流lol

仲有邊個係小波- -

小波大佬你都唔識?_?
知先俾番黎@.@
三星高級會員 #18
睇黎冇見一排都算齊人喎+__+
三星高級會員 #19
我隻cm都封左好耐塵啦
五星白金會員 #20
18lv↓ 收唔收嫁:redface:
下一頁
回到最頂傳統版