OMG粉絲俱樂部

主題列表 登入
VIP會員 #1
OMG公司的實況@@
OMG可以帶寵物上班>.< 執行長的小布丁都上鏡了:ro02:
仲有超棒的員工福利~~~~有吃不完的零食、喝不完的飲料
有訪問到OMG執行長Calvin
有訪問到OMG營運長David
有訪問到OMG的設計總監Sam
有訪問到OMG客服人員
↓必看↓
http://vlog.omg.com.tw/Movie/ViewMoive.aspx?id=1001194

OMG執行長的專訪
http://www.im.tv/vlog/personal.asp?mid=254050&fid=2159657

執行長參加電玩大帝國的專訪
http://vlog.omg.com.tw/Movie/ViewMoive.aspx?id=1001238
版主 #2
小布丁被拐走了:smilie_:10:
VIP會員 #3
喔..我而家再睇番先發現~OMG既員工..
咁多人叫雪
OMG櫃枱小姐 叫雪寧 (第一條片有介紹)
OMG經理 叫雪慧 @o@
OMG的小粉絲有 雪雪 >o<
版主 #4
小粉絲0.0?不是公主嗎:smilie_:10:
VIP會員 #5
原帖由 Ka~家 於 2008-7-23 11:49 PM 發表
小粉絲0.0?不是公主嗎:smilie_:10:

靜靜不如你改名啦
你叫雪靜 XDD
三星高級會員 #6
我很久以前看過第一個影片
小布丁很可愛....
四星黃金會員 #7
可以帶寵物回公司@@
真的很多福利耶!!
很想到omg工作呢-_-"
CEO的聲音很溫柔呢~~呵呵
一定是個好爸爸^^
二轉會員 #8
執行長幾靚仔wo:smile_30.gif:
版主 #9
原帖由 迷雪雪 於 2008-7-23 23:52 發表

靜靜不如你改名啦
你叫雪靜 XDD

-0-大人幫我改名!好我今日開始叫雪靜:em014:
三星高級會員 #10
上面果位得到公主親口賜名啵face_l_18:
日後一定飛黃騰達:smilie_/):
話說執行長的樣子有點像陳百祥!?(錯覺來的,一定是錯覺來的)

omg有130m會員架啦....我嚇到:smilie_:D4:

二轉會員 #11
原帖由 ~|=王子=|~ 於 2008-7-24 12:59 PM 發表
話說執行長的樣子有點像陳百祥!?(錯覺來的,一定是錯覺來的)

omg有130m會員架啦....我嚇到:smilie_:D4:

算好多ga...130萬:victory:
五星白金會員 #12
之前130萬 宜家我諗200萬啦
VIP會員 #13
係130 人吧-.-
三星高級會員 #14
員工就係130人:smilie_/):
會員係130萬人:smilie_:D5:
三星高級會員 #15
我都想去做wo,,禁好:smilie_:)3: :smilie_:)3:

雖然我咩都唔識,,keke
VIP會員 #16
原帖由 ~|=王子=|~ 於 2008-7-24 12:59 PM 發表

我同CEO講, 我話佢似一個香港藝人,
佢第一句問我"不會是曾志偉吧"
我說似江華~他常常飾演皇帝角飾XDD
CEO話 "那做皇帝也不錯 哈哈"
三星高級會員 #17
原帖由 迷雪雪 於 2008-7-25 10:00 AM 發表

我同CEO講, 我話佢似一個香港藝人,
佢第一句問我"不會是曾志偉吧"
我說似江華~他常常飾演皇帝角飾XDD
CEO話 "那做皇帝也不錯 哈哈"

其實是「豐滿」版的江華xb
但是看他的第一張相時是有點覺得仔是不苟言笑的人
但是實情是非常的親切
不過可以換換髮型就最好^^(會年輕一點)
VIP會員 #18
原帖由 黑目 於 2008-7-25 11:18 AM 發表

其實是「豐滿」版的江華xb
但是看他的第一張相時是有點覺得仔是不苟言笑的人
但是實情是非常的親切
不過可以換換髮型就最好^^(會年輕一點)

執行長佢而家38歲
五星白金會員 #19
原帖由 迷雪雪 於 2008-7-25 02:26 PM 發表

執行長佢而家38歲

對佢老婆有興趣多D:smilie_8):
VIP會員 #20
原帖由 clementsa3038 於 2008-7-25 02:51 PM 發表

對佢老婆有興趣多D:smilie_8):

你唔可以咁樣架啵XDDD
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數