《Luna》貼圖區

主題列表 登入
VIP會員 #1
前天我終於忍唔住登入左泰版玩下@@"
目前淨係整左女角人物基本造型~"~
因為我用唔到男角, 要問左人借先可以整@@ (遲D補番0.0) (已更新男角)
創入物個畫面無得影相既, 所以係我自己續個咁cap圖整@@
都花左少少時間, 只為左同大家分享~^^~
我自己就鍾意精靈, D髮色靚D,
不過我最鍾意的紫色髮型有缺憾-.-有嫦娥咁既頭頂..(即第1行第2個)
之後到2選淺粉紅色(即第2行第4個), 揀完入左game先發現後面變左馬姐..天丫@@"

未入過韓版或泰版的朋友可以睇下先>.< 希望大家能止止喝@@ 勿打我~"~

人物分2個種族
人類 & 精靈
每個種族基本造型一共有10款臉孔及10款髮型供選擇!
其他造型日後會以商城或活動形式新增

↓1. 創造人物畫面↓

↓2. 女角精靈 10款髮型↓

↓3. 女角精靈 10款臉孔↓

↓4. 女角人類 10款髮型↓

↓5. 女角人類 10款臉孔↓

↓6. 男角精靈 10款髮型↓

↓7. 男角精靈 10款臉孔↓

↓8. 男角人類 10款髮型↓

↓9. 男角人類 10款臉孔↓
二星初級會員 #2
唔該哂~~~
最衰冇男-_-
我都想入下泰版  不過正唔到ac
你個個post正唔到身份證@@
VIP會員 #3
原帖由 AkCv 於 2008-7-27 11:35 PM 發表
唔該哂~~~
最衰冇男-_-
我都想入下泰版  不過正唔到ac
你個個post正唔到身份證@@

係lu, 我申請果個泰版AC 都係用果個身份證產生器的,
唔知點解過幾日個網成左link -.-..我又搵唔到另一個喎~"~
男角嗎@@ 我會補上
六星鑽石會員 #4
男角型唔型@+@  我到想玩泰版@_@:smile_13.gif: :smile_13.gif:
四星黃金會員 #5
好想睇男角~@@
三星高級會員 #6
果然女的超萌
很想有養女...
超級版主 #7
有得睇冇得玩 嗚嗚
VIP會員 #8
整緊男角了~大家耐心等待:ro02:
VIP會員 #9
已更新男角基本造型啦:smilie_:p:
二轉會員 #10
決定做人妖:victory: :smilie_:)3:
二轉會員 #11
男精靈唔錯wo:cheers:
五星白金會員 #12
哇哇~~好可愛喔~
我被萌到了/.\
好想玩呀~~~~~
謝謝雪雪整依D圖同我地分享:love2:
五星白金會員 #13
原帖由 ~冷傲天~ 於 2008-7-28 02:06 AM 發表
決定做人妖:victory: :smilie_:)3:

好似唔得架喎, 如果台版無改設定的話,
你OMG個AC係以你自己身份去申請的話,
如果你申請時係男仔, 咁你係Luna到只可以用到男角呢
三星高級會員 #14
原帖由 芯兒 於 2008-7-28 10:42 AM 發表

好似唔得架喎, 如果台版無改設定的話,
你OMG個AC係以你自己身份去申請的話,
如果你申請時係男仔, 咁你係Luna到只可以用到男角呢

這個是所有想玩女角的悲哀...
不過也算了
有家人也可以看到萌女角^^
五星白金會員 #15
人物超卡哇兒呢!
引死人啦:em014:
四星黃金會員 #16
好多得揀@@" 而家諗正差唔多了:smilie_/):
三星高級會員 #17
d角好得意喎..
期待><
版主 #18
我自己就鍾意精靈, D髮色靚D
有同感!
三星高級會員 #19
= =死火好鬼想玩- -係8月前出就好了= =等等等等等待 - -
VIP會員 #20
原帖由 aesopr23 於 2008-7-28 08:45 PM 發表
= =死火好鬼想玩- -係8月前出就好了= =等等等等等待 - -

大家一齊等>o<
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數