《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
二星初級會員 #41
:ro09: 咁型

一星新手會員 #42
仲有千日呀 千日 佢一生都好精彩 呃唔小女食 係男人心目中 係1個勁人 係女人心目中 係1個 衰人
五星白金會員 #43
原帖由 kenny0102 於 2008-12-13 08:49 PM 發表
魅影真自由K啦
佢一年前開始唔玩既
佢玩果陣真係好惡
冇咩人夠膽殺佢
佢去到邊串到邊
而且仲係逆天行既人
佢果陣4x LV
但係已經夠5 x LV既人打
真係好勁
有次佢係莫一果道開紅一個打4個
照樣一下真東風一件 ...

請問你自己係唔係魅影真自由Kface_l_18:
三星高級會員 #44
原帖由 kenny0102 於 2008-12-13 08:49 PM 發表
魅影真自由K啦
佢一年前開始唔玩既
佢玩果陣真係好惡
冇咩人夠膽殺佢
佢去到邊串到邊
而且仲係逆天行既人
佢果陣4x LV
但係已經夠5 x LV既人打
真係好勁
有次佢係莫一果道開紅一個打4個
照樣一下真東風一件 ...

唔好引我笑啦  之前我同佢1樣lv 佢咪又係比我打死 入左逆天係到扮晒野  係c吼比我串到7.7  呢家佢玩返我一定殺柒佢  佢唔係勁 佢係廢的
三星高級會員 #45
強幫通常都團結la~, 唔團結,玩一陣個幫就散la~

心中記得的強人、強幫、強盟、出名的等等la~ (有些太耐, 忘了)

(舊幫、盟)不夜城逆天行梵天盟全真教不敗靚女同盟怨城惡勢力....等等

勁團結的幫/盟:逆天行、緣聚天下、全真教、vv彩霞山莊vv、冰之帝國..
(呢d係就我所知, 未數的不代表不團結, 係我唔知)

人就:準情人*誓言.熊熊*淩逍遙千日大步凌雲Jackyyu龍聖(但佢個人比較低調-> 升lv 達人)、Purple(幾好人)、春麗(賺錢叻女)、絲絲姐姐(幫助低lv).....等等

全墨湘最黑人憎既人:浪子心 --> 人衰口賤, 無品, 臭檔, 爛人一件

.

五星白金會員 #46
原帖由 hkopquc23 於 2009-1-8 01:41 PM 發表

唔好引我笑啦  之前我同佢1樣lv 佢咪又係比我打死 入左逆天係到扮晒野  係c吼比我串到7.7  呢家佢玩返我一定殺柒佢  佢唔係勁 佢係廢的

唔好篤爆佢喇face_l_18: 我真係笑緊-.-
佢之前係狗跡(撈野BB王)個幫都已經狂比我殺~
仲要話佢玩到好惡冇人敢殺佢:smilie_O_o:
係莫一1挑4 4個lv 都係1lv 所以一下東風一件:smilie_:)3:
一星新手會員 #47
哈哈 估到全真教都 膀上有名 =v= 我諗 小 花 聽到都會笑左 (本人是當是全真教的小成員之1)

=v=點解會無人講下大s 個中國共產黨既 = =記得當時 大s 同邪燄 搶升9x 都令人震驚la

唉不過時間洗禮好多野都唔同曬 lu = ="
五星白金會員 #48
原帖由 K’eonG 於 2008-8-29 05:01 PM 發表

馬丁路德呢條粉腸係好值得我地討論一番...

馬丁路德佢已經回歸墨魂:em014:
我早幾日係黃河見到佢...
有冇人見到:smilie_:10:
佢依然係唔聲唔聲
搶你場引你開紅:redface:
三星高級會員 #49
原帖由 〝└小討厭┐〞 於 2009-1-13 09:13 AM 發表

唔好篤爆佢喇face_l_18: 我真係笑緊-.-
佢之前係狗跡(撈野BB王)個幫都已經狂比我殺~
仲要話佢玩到好惡冇人敢殺佢:smilie_O_o:
係莫一1挑4 4個lv 都係1lv 所以一下東風一件:smilie_:)3:

你咁睇少魅影真自由k呀  人地哥d所謂5x 係4個+埋先有5x既人黎架  佢去到邊惡到邊:ro08:   我真係想同佢玩玩:ro07:
一星新手會員 #50
仲邪叔 99lv shkbirdd 96lv o可兒o
一星新手會員 #51
林LaM  <---   至壞係佢:redface:
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數