《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
一星新手會員 #21
原帖由 ×精靈× 於 2008-8-6 09:35 PM 發表
哈哈 雪淚今日係開封想同我1齊坐 又唔敢:smile_13.gif:

:smilie_/(: 鬼想同你坐呀~我坐開左~你係都要坐埋黎~死矮仔~你又肥又矮呀face_l_18:
一星新手會員 #22
遲晒大到 tim
一星新手會員 #23
原帖由 玄仔 於 2008-8-7 10:39 AM 發表
遲晒大到 tim

:smilie_/(:  爸b 你都知遲到呢face_l_18:
三星高級會員 #24
我係矮 但係矮到好可愛:smilie_:)3:
一星新手會員 #25
原帖由 ×精靈× 於 2008-8-7 02:24 PM 發表
我係矮 但係矮到好可愛:smilie_:)3:

:smilie_O_o: 你用錯詞喇~可愛無可能形容落你到~
:smilie_:)3:  你睇下me就會感受到咩先叫可愛
三星高級會員 #26
原帖由 oO雪無淚Oo 於 2008-8-7 03:04 PM 發表

:smilie_O_o: 你用錯詞喇~可愛無可能形容落你到~

我唔可愛 咁你又暗戀我
知你係 唔好話唔係face_l_18:
一星新手會員 #27
原帖由 ×精靈× 於 2008-8-7 03:34 PM 發表

我唔可愛 咁你又暗戀我
知你係 唔好話唔係face_l_18:

face_l_18: 咪笑大人個口啦~暗戀你d咩:smilie_O_o: 貪你夠矮呀~呵呵:smilie_:D5:
四星黃金會員 #28
原帖由 oO雪無淚Oo 於 2008-8-7 03:47 PM 發表

face_l_18: 咪笑大人個口啦~暗戀你d咩:smilie_O_o: 貪你夠矮呀~呵呵:smilie_:D5:

細細粒 容易食:ro06:
一星新手會員 #29
原帖由 一精靈火一 於 2008-8-7 03:49 PM 發表

細細粒 容易食:ro06:

:ro00: 矮仔多咸濕
三星高級會員 #30
你咁講我會怕羞:smile_13.gif:
一星新手會員 #31
原帖由 ×精靈× 於 2008-8-7 05:23 PM 發表
你咁講我會怕羞:smile_13.gif:

face_l_18: 你會架咩~我以為你只係識得唔知羞tim:smilie_:o:
二星初級會員 #32
原帖由 丹尼艾歷克 於 2008-8-6 01:08 PM 發表
我係大弟子~~~~~~~~~ :smilie_8):
大家好ar,我黎報到喇 :smilie_:)3: :smilie_:)3: :smilie_:)3:

Hiyo 大弟子 :smilie_:)3:
大弟子 姐係專業第屬保護子言特攻隊 是嗎!?:ro08:
原帖由 星之淚痕 於 2008-8-7 12:24 AM 發表
:victory: :victory: :victory: :victory: :victory: 星之淚痕~~~~~報到......

Hiyo kai仔
你恭喜咩...未到新年 咁早拎利士:ro08:
原帖由 玄仔 於 2008-8-7 10:39 AM 發表
遲晒大到 tim

hiyo 彈彈會腸
遲到 :smilie_:10: 請食飯la要 (唔請 就彈到你下便 變長):smilie_:)3:
原帖由 oO雪無淚Oo 於 2008-8-7 03:04 PM 發表

我睇唔過眼...有d想嘔 :ro00:
可愛的詞 是用在本公子 名下:smilie_:)3:
請你們 不要搶奪:smilie_O_o:

四星黃金會員 #33
原帖由 oO雪無淚Oo 於 2008-8-7 04:05 PM 發表

:ro00: 矮仔多咸濕

岩你呢d淫賤的人:smile_30.gif:
三星高級會員 #34
你咁講我會好hurt嫁:redface:
二星初級會員 #35
算把喇!總知最可愛 最帥 最有型 最靚仔係我=]
淫就緊係西火佢地喇~
一星新手會員 #36
原帖由 小討大大 於 2008-8-7 08:11 PM 發表
淫就緊係西火佢地喇~

:mad: 做咩又走左件野出黎呀:ro00:
四星黃金會員 #37
原帖由 小討大大 於 2008-8-7 08:11 PM 發表
淫就緊係西火佢地喇~

我未入你會之前好純真架

係你教壞我:fire:
三星高級會員 #38
雪淚 真係豔福無邊:ro09:
買1送3:ro07:

一星新手會員 #39
原帖由 ×精靈× 於 2008-8-7 08:34 PM 發表
雪淚 真係豔福無邊:ro09:
買1送3:ro07:

:mad: 送都唔要
三星高級會員 #40
原帖由 oO雪無淚Oo 於 2008-8-7 08:44 PM 發表

:mad: 送都唔要

正係有我 你汁到啦-.-'
扮咩單純~:ro08:
回到最頂傳統版

選擇頁數