《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
三星高級會員 #61
原帖由 oO雪無淚Oo 於 2008-8-9 06:50 PM 發表

:smilie_/(: 你又話我今日上黎會去到第幾板呀?做唔到野woo~你隻烏龜仔:mad:
咁無計我又要叫返你小烏龜喇:ro06:

成日話人矮-.-至高係你啦:ro03:
二星初級會員 #62
原帖由 ×精靈× 於 2008-8-9 07:22 PM 發表

太高
一星新手會員 #63
原帖由 ×精靈× 於 2008-8-9 07:22 PM 發表

:smilie_:o: 喂喂~我從來無話過自己高唷~咁你係矮呀ma~
一星新手會員 #64
原帖由 小討大大 於 2008-8-9 08:12 PM 發表

太高冇人要

:smilie_:o: 男仔太矮都無人要架~
二星初級會員 #65
原帖由 oO雪無淚Oo 於 2008-8-9 06:50 PM 發表

:smilie_/(: 你又話我今日上黎會去到第幾板呀?做唔到野woo~你隻烏龜仔:mad:
咁無計我又要叫返你小烏龜喇:ro06:

我好努力了:smilie_/(: :smilie_/(:
肥雪你接a_aface_l_18: face_l_18:
二星初級會員 #66
原帖由 oO雪無淚Oo 於 2008-8-10 02:02 AM 發表

:smilie_:o: 男仔太矮都無人要架~

女仔太肥無人要face_l_18:
二星初級會員 #67
原帖由 小討大大 於 2008-8-9 08:12 PM 發表

太高冇人要

你夠矮都係無人要face_l_18:
一星新手會員 #68
原帖由 lamchonhei 於 2008-8-10 02:52 PM 發表

我好努力了:smilie_/(: :smilie_/(:
肥雪你接a_aface_l_18: face_l_18:

:ro04: 知你好努力喇~ 肥烏龜
二星初級會員 #69
點解 好似咁小人 黎post...:smilie_/(:
幾時先有 亮光架:smilie_:10:
一星新手會員 #70
原帖由 小◇ρrInCe 於 2008-8-10 09:57 PM 發表
點解 好似咁小人 黎post...:smilie_/(:
幾時先有 亮光架:smilie_:10:

:smilie_/(: 因為你地懶
二星初級會員 #71
原帖由 oO雪無淚Oo 於 2008-8-11 03:33 AM 發表

老闆緊係懶d:smilie_8):
你係工人 就要勤力d啦face_l_18:  唔係無得升職+人工
二星初級會員 #72
樓下有個呀婆抽筋挑鼻屎:smilie_:)3:
二星初級會員 #73
原帖由 小討大大 於 2008-8-11 11:24 PM 發表
樓下有個呀婆抽筋挑鼻屎:smilie_:)3:

樓上有個傻KAI含J食鼻屎
二星初級會員 #74
原帖由 oO雪無淚Oo 於 2008-8-11 03:33 AM 發表

我好努力了...
肥雪你懶 face_l_18: face_l_18:
一星新手會員 #75
原帖由 lamchonhei 於 2008-8-11 11:39 PM 發表

我好努力了...
肥雪你懶 face_l_18: face_l_18:

:smilie_/): 原來佢先係真真正正既工人~最勤力係你羅~:smilie_:)3:
二星初級會員 #76
原帖由 oO雪無淚Oo 於 2008-8-11 11:56 PM 發表

:smilie_/): 原來佢先係真真正正既工人~最勤力係你羅~:smilie_:)3:

/.\勤力唔一定係工人...
你先係佢奴隸face_l_18: face_l_18:
一星新手會員 #77
路過幫推+1......
蛋蛋........而家個隻笨豬個幫成日都冇人on...

搞到我都唔知點好/﹏\
一星新手會員 #78
原帖由 Oo雪夜oO 於 2008-8-12 10:28 PM 發表
路過幫推+1......
蛋蛋........而家個隻笨豬個幫成日都冇人on...

搞到我都唔知點好/﹏\

:smilie_O_o: 做咩成日無人on呢?唔問下佢地?
一星新手會員 #79
原帖由 oO雪無淚Oo 於 2008-8-13 01:18 AM 發表

:smilie_O_o: 做咩成日無人on呢?唔問下佢地?

我也不知道...
或者咁講...我on既時候冇人on..
佢地on果時我冇on....

睇黎我唔適合呢個幫...太少夜鬼~"~
一星新手會員 #80
原帖由 Oo雪夜oO 於 2008-8-13 01:22 AM 發表

我也不知道...
或者咁講...我on既時候冇人on..
佢地on果時我冇on....

睇黎我唔適合呢個幫...太少夜鬼~"~

:smilie_O_o: 咁好難搵到岩你woo~你知你啦一時返夜一時返早~
:smilie_/): 有無d幫係一個禮拜d人早上on,下一個禮拜d人夜晚on~
咁就可以跟你schedule啦~face_l_18:
回到最頂傳統版

選擇頁數