《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
一星新手會員 #161
咁你就快D快黎同我飲酒啦
上次飲唔夠你又要返馬交
:smilie_:p:
一星新手會員 #162
原帖由 lazyboy1979 於 2008-12-18 12:56 AM 發表
咁你就快D快黎同我飲酒啦
上次飲唔夠你又要返馬交
:smilie_:p:

你就更係飲唔夠啦 你上次飲唔夠一陣就嘔喇~
你今次起碼飲到訓地先好呀~:smile_30.gif:
一星新手會員 #163
報到~~!!!!!!大傢好啊~~~~
一星新手會員 #164
又到聖誕:smile_38.gif: ~~又到聖誕:smile_38.gif: ~~
呵呵 你地班野:smilie_:)3: ~快d送聖誕禮物比我~呵呵:smile_30.gif:
人人有份(送)比我 :ro09: 永不落空:ro01:
二星初級會員 #165
原帖由 一雪之丸一 於 2008-12-19 01:08 AM 發表

你就更係飲唔夠啦 你上次飲唔夠一陣就嘔喇~
你今次起碼飲到訓地先好呀~:smile_30.gif:

=.=   咁我唔黎架!!! 廢事返home要洗衫...
一星新手會員 #166
下次我都打定底先 你上次出術既
KAKA 下次出術叫埋我啊
:em060:
二星初級會員 #167
祝大家過一個快樂0既聖誕       ^0^

一星新手會員 #168
hey....霸王的朋友...

我想入你幫...

本人65lv=]

可以就add我msn

deil456852@hotmail.....
二星初級會員 #169
一星新手會員 #170
原帖由 ~人中~ 於 2008-12-19 01:43 PM 發表

=.=   咁我唔黎架!!! 廢事返home要洗衫...

就算佢唔嘔你都要洗衫架啦=.="玩完一晚唔洗=0=
kakaka比我踢爆你 呵呵~~
一星新手會員 #171
原帖由 武刀手 於 2008-12-27 10:26 PM 發表
hey....霸王的朋友...

我想入你幫...

本人65lv=]

可以就add我msn

deil456852@hotmail.....

唔好意思>.< 本會暫時未有位喇~
二星初級會員 #172
我睇你唔好睇小佢0既威力,怕你唔帶多件衫返唔到屋企= =+
二星初級會員 #173
路過路過:smilie_8):   支持支持:smilie_:)3:
二星初級會員 #174
本少爺 因約了大量經理人簽合同,所以小左留言:smilie_:)2:
有無掛住me
一星新手會員 #175
霸王山莊全體向大家拜個早年^^:ro09:
一星新手會員 #176
原帖由 雪上加霜 於 2009-1-25 11:01 PM 發表
霸王山莊全體向大家拜個早年^^:ro09:

令女你個簽名係荃灣 定 尖沙咀影的呀?<------------------- ^^ 8掛ing

= ="  唔小心用左個分身回post .... 本人卓天..... ^_^

一星新手會員 #177
恭祝大家~~~心想事成!身體健康!青春常駐!萬事勝意!橫財就手!萬事如意!出入平安!恭喜發 財!恭喜!恭喜
雖然遲左d................................:em015:
二星初級會員 #178
yOyo  打交打到勁悶:cry:
快d搵新野玩
二星初級會員 #179
wow~~人地天賜崎緣同與世無爭...係墨湘城主黎架~.~我地邊夠佢地打姐....嗚嗚...一唔係就做下戰河死屍咁,真係好難打囉 :)

仲要唔憤"巢"果下可愛丫嗎:)  衰左唔認面皮幾尺厚囉與世無爭d kai兜:)
二星初級會員 #180
嗨 baby:smilie_8):
本少爺返黎la 有無掛住me呢:smilie_:10:
表弟仲未返:ro08:
回到最頂傳統版

選擇頁數