《伊希歐之夢》職業區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
我個人玩左魔攻師好耐75/35
不過轉左做死靈,我開呢個post係希望大家可以係到討論有關魔攻師
我呢個post同暗黑祭司討論唔同,我呢個post唔係介紹
我呢個post係討論魔攻師
so我唔會介紹這職業,我怕比人誤會
我玩左好耐,有時覺得魔攻師比元素廢左d
我已經75lv
但係我用招刻印(可能係我唔識用)都唔夠人地元素招技勁- -|
我出得黎都比人ko左,我又要放刻印又要引爆
不過我總玩魔攻,我覺得用黑暗好型>w<
大家係到討論吧<-----充滿希望的
不喜勿插^^

一星新手會員 #2
我玩到68/31...  闇C.. 都覺得打怪唔夠人地勁..
刺同劍可以秒唔在講, 元素自己又有招極大化
但闇C刻印要搞好耐, 又未必中(雖然中晒真係好勁~"~)
所以我諗我都幾明白你既諗法
我都係一樣貪d暗招靚先繼續玩落去 :smilie_:P2:
一星新手會員 #3
57lv-.-
真係比唔上元素 f系 魔法c
論南牢 魔攻要放5lvor 4lv天幕先ko一隻-.-
元素就唔使 出得勁快-.-
元素都可以係光塔升|||
||||||日日見其他職升得咁快-.-唉~~~~
七星元老會員 #4
同上..
魔攻好難玩..
二星初級會員 #5
原帖由 子望 於 2008-8-6 12:40 AM 發表
我都係一樣貪d暗招靚先繼續玩落去 :s ...

講真,佢個招死亡天幕la,死靈召喚la,黑洞la都好型:smilie_/):
最型係佢招蝙蝠變身2lv,有d新手唔知呢招,
係到問我個木偶點有~~:smilie_:10:
三星高級會員 #6
其實有時玩game唔一定要勁先好玩 玩d自己鍾意既咪仲開心
我都係因為佢d型到爆的暗招先玩呢個職
二星初級會員 #7
大家對死靈召喚(7lv果招)點睇??
我覺得5lv個隻好型:smilie_:P2:

二星初級會員 #8
重裝兵好少自已打怪..要行到好近先識打-_-"
4lv果招好用D..
我鐘意1lv果隻乾屍~~好得意
二星初級會員 #9
原帖由 餅x 於 2008-8-6 08:07 PM 發表
重裝兵好少自已打怪..要行到好近先識打-_-"
4lv果招好用D..
我鐘意1lv果隻乾屍~~好得意

:face_l_17::face_l_17:
乾屍都可愛:funk:強人,請尒成為小弟ga師父吧~~
我今天係南邊無聊行下,見到有個元素師穿緊和服,
好靚>w<~~但係魔攻師ga裝就........
盜賊ga裝又型又靚就不提了,
劍士騎士ga凱甲都好型,
唉~

多d討論la
二星初級會員 #10
乾屍成身包實哂唔可愛咩/_\""(受了重傷的兄台=])
惡魔女魔攻45/55/65座低露底=v=""好無言
35我冇著過~~不過都應該會露底~~
元素去到75就唔靚啦._.+(個人認為)
劍士就一向都型~~
騎士45同65著到好大舊咁..35同55都幾靚._.+
女盜賊著t-back的~~請細心留意@o@+
二星初級會員 #11
原帖由 餅x 於 2008-8-6 10:09 PM 發表
乾屍成身包實哂唔可愛咩/_\""(受了重傷的兄台=])
惡魔女魔攻45/55/65座低露底=v=""好無言
35我冇著過~~不過都應該會露底~~
元素去到75就唔靚啦._.+(個人認為)
劍士就一向都型~~
騎士45同65著到好大舊咁..35同55 ...

魔攻45/55/65座低露底??女盜賊著t-back??WOW
一定可愛死了:em014::em014:
:band::band::band:唔好打我呀><
一星新手會員 #12
我想問下呢 冰起左既怪推子彈係咪做唔到連擊既效果

因為我冰完隻怪 推佢都係得一個傷害
二星初級會員 #13
冰起左姐係咩:ro08:
怪推子彈係唔係黑暗子彈??:ro08:
.....至於連擊問題......
比高手解答la:ro07:
一星新手會員 #14
我係話 我冰住左隻怪
我用黑暗子彈推佢 但係只有一下攻擊

係唔係冰住左既怪 只有一下?
二星初級會員 #15
原帖由 糖糖仔 於 2008-8-7 10:00 PM 發表
我係話 我冰住左隻怪
我用黑暗子彈推佢 但係只有一下攻擊

係唔係冰住左既怪 只有一下?

黑暗子彈同黑暗毒差唔多,
應該唔會有連擊- -|
其他子彈,好似魔法子彈都冇連擊la:ro08:
二星初級會員 #16
冰左冇得向後推..所以冇得扣(只扣得一下)
如果推到..可以扣到千幾二千._.
不過好危險~推唔中可以拜拜..
另外..冰左冇得爆擊....如果同f系去升lv..最好唔好冰
二星初級會員 #17
原來係咁.....:ro07:
不過有招可以冰到d怪咩-口-|
我唔學果d,so我唔清楚:ro08:
唔好話我身為魔攻師都唔知
有冇人知??

一星新手會員 #18
原帖由 餅x 於 2008-8-8 12:10 PM 發表
冰左冇得向後推..所以冇得扣(只扣得一下)
如果推到..可以扣到千幾二千._.
不過好危險~推唔中可以拜拜..
另外..冰左冇得爆擊....如果同f系去升lv..最好唔好冰

咁石化可唔可以向後推=廿=
二星初級會員 #19
我都唔清楚:ro08:
尒問返餅x
二轉會員 #20
[新手問題]魔攻師技能一問0.0
之前去東牢升,我見到應該係魔攻師既職業...
企係隻稻草人前面,之後地下閃幾個紫色既魔法陣
之後隻稻草人扣二千幾死左。

問題係我想問呢招咩技:smilie_O_o:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數