《Luna》公會區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
有冇人想入:victory:
起碼係入面有多個人 一齊吹水 解任 周為冒險 打怪 升LV
公會名:繁星

我要做台版既第1個HK公會
一齊入阿
禁止訪問 #2
支持,,:smilie_:p:
三星高級會員 #3
幾like e個名~~數年前我都同e個名做網名
我可能入@o@
三星高級會員 #4
原帖由 傻仔§MinG 於 2008-8-8 10:58 PM 發表
幾like e個名~~數年前我都同e個名做網名
我可能入@o@

-O-咁你一定要入啦 原來咁岩o_o哈
五星白金會員 #5
我也會入
我名叫:神槍乂天   (可能有dd唔同既)
五星白金會員 #6
先報名了._.v
名字未決定
三星高級會員 #7
好好._.
什麼人士也歡迎^^
多謝各位支持
二轉會員 #8
進來支持一下
再看2000fun會不會辦官方團
三星高級會員 #9
幾好個名-v-
得體又唔失禮..嘿嘿
我又入....名字想好..秘密來的..嘿嘿-v-
到時入game搵你一齊玩:smilie_:)3: :smilie_:)3:
二星初級會員 #10
我也來支持   >v<
我會入的...可是名字還沒想好~.~
VIP會員 #11
侵唔侵我玩架:smile_13.gif:
六星鑽石會員 #12
有得玩台版咩.....GO代理同OMG果面傾左封IP問題喎:funk:
三星高級會員 #13
原帖由 迷雪雪 於 2008-8-21 01:09 AM 發表
侵唔侵我玩架:smile_13.gif:

:smile_13.gif: :smile_13.gif:
你玩我咩 有得唔侵你咩:funk:
三星高級會員 #14
原帖由 笨紫潘 於 2008-8-21 02:29 PM 發表
有得玩台版咩.....GO代理同OMG果面傾左封IP問題喎:funk:

1.呢個帖開果時未講封-o-
2.封左可以轉ip玩
3.冇阻我對omg既熱誠:ro06:
VIP會員 #15
原帖由 乂星辰乂 於 2008-8-21 05:05 PM 發表

:smile_13.gif: :smile_13.gif:
你玩我咩 有得唔侵你咩:funk:

嘻嘻:ro06:
幾驚話唔侵我玩:ro04:

原帖由 乂星辰乂 於 2008-8-21 05:05 PM 發表

1.呢個帖開果時未講封-o-
2.封左可以轉ip玩
3.冇阻我對omg既熱誠:ro06:

無錯! 都無阻我對OMG既熱誠
哈哈~~:smilie_:p:
禁止訪問 #16
支持OMG<<HAA
三星高級會員 #17
[quote]原帖由 迷雪雪 於 2008-8-23 09:29 AM 發表

嘻嘻:ro06:
幾驚話唔侵我玩:ro04:

點會唔侵靚雪雪你呀@@"
有美女加入 不知幾幸福呀=3="嘻嘻:em014:
不過我仲未知點開呀:smile_13.gif:
LV 金錢 等等:face_l_07:
版主 #18
我期待有人開2000fun公會:ma1:
三星高級會員 #19
支持
不過吾知玩港板定玩台板好:ro08:
三星高級會員 #20
原帖由 Ka~家 於 2008-8-26 09:24 AM 發表
我期待有人開2000fun公會:ma1:

:ro08: 咁洗唔洗改個2kf公會名
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數