《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
區域版主 #1
歡迎各 霸月 的玩家在此談天說地,

招朋友升級打寶~~~

請大家討論或聊天時,

保持客氣及和平的氣氛.

(不要版主難做~~~)

發帖時請留下你們在遊戲內的大名.
一星新手會員 #2
樓主叫咩名呀^^
我霸月叫:冷戀夜:smilie_:P2: :smilie_:P2:
五星白金會員 #3
版主唔知有冇玩霸月ga呢@_@
有既可以一齊玩bor
不過我升lv龜速的(因為要返工)

霸月名:龍胤空
五星白金會員 #4
有王道ge玩家玩緊霸月嗎-3-??
區域版主 #5
原帖由 天映仔 於 2008-8-15 03:36 PM 發表
版主唔知有冇玩霸月ga呢@_@
有既可以一齊玩bor
不過我升lv龜速的(因為要返工)

霸月名:龍胤空

新伺服器當然有去行下~~~

遊戲名是叫.................. 路斯化
一星新手會員 #6
我叫殘戰 多多指教.
二星初級會員 #7
原帖由 殘戰 於 2008-8-17 09:56 PM 發表
我叫殘戰 多多指教.

屎忽你去左霸月ser玩竟然-.-
三星高級會員 #8
.......柒麗  你係霸月ser 叫 殘戰  點解唔叫 殘廢  哈哈   我成10個月冇玩 岩岩都玩返啊  我改左名 叫 S雷禪S  你得閒開隻人過黎黃道比我插幾下啦  呵呵  @_@  仲有我唔見左你電話 搵唔到你 ~"~

五星白金會員 #9
原帖由 好很溫柔的刀刀 於 2008-8-18 11:24 PM 發表
.......柒麗  你係霸月ser 叫 殘戰  點解唔叫 殘廢  哈哈   我成10個月冇玩 岩岩都玩返啊  我改左名 叫 S雷禪S  你得閒開隻人過黎黃道比我插幾下啦  呵呵  @_@  仲有我唔見左你電話 搵唔到你 ~"~

西刀a_a 我矛玩成年....見佢開新ser 又見成俠送符送咁q多....所以玩返
矛見咁耐 你係近視深左?_?幾時講過我叫殘戰~_~
本大爺 乃 霸月 二王爺 是也 呵呵c_c
我隻人妖麗俾人鎖左呀/.\...入唔到王道....fxxk
我pm你 俾個電話你啦- -記得睇pm- -
三星高級會員 #10
哈哈  我收到你個 massage啦 柒麗 我set返低左 ^^
一星新手會員 #11
哈囉~我叫月夜白龍...
多多指教
五星白金會員 #12
原帖由 好很溫柔的刀刀 於 2008-8-20 01:01 AM 發表
哈哈  我收到你個 massage啦 柒麗 我set返低左 ^^

-.-我入左兩個108包入人妖麗果個帳......個帳仲要俾云起封9左....要開返要等15日....吊啦星\_________________-/
三星高級會員 #13
我叫   一乂稻草人乂一
22 lv 槍手.........請人幫手強野 ~.~"
三星高級會員 #14
15日我等你返黎玩..^^咁你玩黃道定霸月架~"~   不過以前玩開個d 9成成冇玩架啦 不過有好多新朋友啊  改左個名佢唔好叫柒麗啦  真係好好好柒柒  哈哈:ro09:
五星白金會員 #15
大家好"
我叫冷汰"
想識D長期傾計同升LV既FD-.-
自己一個升LV好悶-V-
BE FD:MKJOE000@HOTMAIL.COM
五星白金會員 #16
原帖由 好很溫柔的刀刀 於 2008-8-20 11:27 PM 發表
15日我等你返黎玩..^^咁你玩黃道定霸月架~"~   不過以前玩開個d 9成成冇玩架啦 不過有好多新朋友啊  改左個名佢唔好叫柒麗啦  真係好好好柒柒  哈哈:ro09:

我叫左gm幫我改個名...只不過少左條蛇仔-.-...
即係碧情倩影~麗變左 碧情倩影麗 哈哈^^"
呢個acc係我老婆第一隻玩online game ge名..所以唔會改...
而家係霸月玩緊...應該唔返王道啦>"<
回到最頂傳統版

選擇頁數