《模擬市民》下載區

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1

由今天起下載區不再用任何HIDE文形式發放物件
希望各會員會發自內心的用心回帖~!
謝謝!

四星黃金會員 #2
:smilie_/(: 係囉,d人真係賤,Dl完又唔回,你xx,,d屋又係= =不過我點都要d人回:smilie_:10:
五星白金會員 #3
但係如果真係唔俾用hide的話...淨read 唔回既人一定好多,
俾著我, 我真係要download野, 我都唔會回啦, 就算係好野, 都只會一路插水,
有人發貼, 冇人回post, 成個區就變左個死區咁, 死gu gu,
好多時會員有冇心機再發貼好睇回覆既人數, 冇人回, 只會愈冇心機發貼,
本身用hide其實都幾好, 起碼都俾發貼既人知道有佢貼既野有幾多人覺得有用,

只不過係意見, 可無視,
六星鑽石會員 #4
原帖由 Ar.Little 於 2008-8-13 10:28 PM 發表
但係如果真係唔俾用hide的話...淨read 唔回既人一定好多,
俾著我, 我真係要download野, 我都唔會回啦, 就算係好野, 都只會一路插水,
有人發貼, 冇人回post, 成個區就變左個死區咁, 死gu gu,
好多時會員有冇心機 ...

你喜歡的話可以hide post架~
我冇規定一定唔可以hide~呵:smilie_:)3:
五星白金會員 #5
原帖由 素心天使 於 2008-8-13 10:39 PM 發表

你喜歡的話可以hide post架~
我冇規定一定唔可以hide~呵:smilie_:)3:

咁其實呢個post係講乜野@@?
六星鑽石會員 #6
原帖由 Ar.Little 於 2008-8-14 01:51 AM 發表

咁其實呢個post係講乜野@@?

呢個post係想話比大家知~
大家可以唔用hide文發帖~
五星白金會員 #7
原帖由 素心天使 於 2008-8-17 12:05 PM 發表

呢個post係想話比大家知~
大家可以唔用hide文發帖~

原來係咁-..-
字眼上有少少混淆左我-..-"
一星新手會員 #8
用hide咪搞到成日都要留埋d無內容既野囉
VIP會員 #9
原帖由 cherry6719 於 2009-2-3 01:02 AM 發表
用hide咪搞到成日都要留埋d無內容既野囉

但問心,如果沒有HIDE 你會回嗎?
三星高級會員 #10
係囉,d人真係賤,Dl完又唔回,你xx,,d屋又係= =不過我點都要d人回
一星新手會員 #11
:kill: :kill: :kill:
一星新手會員 #12
:smilie_/(: :smilie_/(:
回到最頂傳統版

選擇頁數