Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
三星高級會員 #1
唔知有冇大大可以幫我諗一套有以下技能既裝呢@o@?心眼 +攻(大) 見切+3<<<
ps:武器有兩洞
唔該
六星鑽石會員 #2
心眼同加攻大 ...G銀火劍士裝有-0-
至於見切+3...蒼Z 劍士裝有:em015:

不過我諗唔到邊套有齊呢3個技能..睇怕要混裝
四星黃金會員 #3
一定要混喇..

g銀火 g蒼火 霸龍 (?)
四星黃金會員 #4
一定混唔到...咁鬼大食-_-||||
三星高級會員 #5
唔係嫁 之前真係睇過人地得= =但係我唔記得左d裝同上左咩g=口=
四星黃金會員 #6
S・Z

頭入 強攻, 其他全入 仙人/名人...頂多 心神 攻大 見切+2 (達人+16)
要麼你用三洞武器 再入仙人 才有 見切+3 ...

而且防還-20
五星白金會員 #7
用混裝程式幫你試過,,,唔得~但係心眼+攻中up+見切+3就得
VIP會員 #8
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2008-8-14 01:24 AM 發表
用混裝程式幫你試過,,,唔得~但係心眼+攻中up+見切+3就得

比我就要攻大喇...

攻大下下都加攻...

見切+3都只係多30%..

橫睇掂睇都係攻大好-3-

(雖然我唔知混唔混到囧)
三星高級會員 #9
=口=.......好的 多謝大家的回應 m(_ _)m
五星白金會員 #10
原帖由 chunwailui 於 2008-8-14 02:19 AM 發表

比我就要攻大喇...

攻大下下都加攻...

見切+3都只係多30%..

橫睇掂睇都係攻大好-3-

(雖然我唔知混唔混到囧)

:redface: 偉哥叫到,,,試下呢套,,,
二轉會員 #11
有攻大同見切,仲要心眼把鬼咩......
五星白金會員 #12
攻大,見切 在近身武器中有齊呢2種已經好夠殺~

順帶一問,睇下可唔可以將心眼移走變拔刀/集中 (武器1或2洞)呢?
VIP會員 #13
其實有攻大見切+3就唔太重要

除非你用負會心武..

我自己混果套就 心眼 攻大 斬味+1
五星白金會員 #14
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-8-16 09:49 AM 發表

順帶一問,睇下可唔可以將心眼移走變拔刀/集中 (武器1或2洞)呢?

攻大見切+3拔刀如下(ps:有負技):

攻大,見切,集中2洞武不能,,,3洞,,,還是不能   orz
二轉會員 #15
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2008-8-16 22:32 發表

攻大見切+3拔刀如下(ps:有負技):

攻大,見切,集中2洞武不能,,,3洞,,,還是不能   orz

個身用朱鐮就唔會有負技
三星高級會員 #16
原帖由 緋村點心 於 2008-8-16 12:04 PM 發表
其實有攻大見切+3就唔太重要

除非你用負會心武..

我自己混果套就 心眼 攻大 斬味+1

@o@可唔可以分享下=v=+
五星白金會員 #17
原帖由 光軍a朋也 於 2008-8-18 01:58 PM 發表

@o@可唔可以分享下=v=+

自己混裝程式混咪得low-_-
VIP會員 #18
銀火

銀火

銀火

銀火腳3洞裝名匠珠 其他自己諗喇 好易

全部洞岩岩好用哂 武器唔洗洞 冇負技能@@
三星高級會員 #19
原帖由 緋村點心 於 2008-8-19 12:07 AM 發表
銀火

銀火

銀火

銀火腳3洞裝名匠珠 其他自己諗喇 好易

全部洞岩岩好用哂 武器唔洗洞 冇負技能@@

唔該晒 ^3^
五星白金會員 #20
原帖由 王座~白英俠士 於 2008-8-16 09:49 AM 發表

有拔刀就可以唔要見切了...
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數