MAT反恐行動Online

主題列表 登入
五星白金會員 #1
親愛的玩家,

《MAT反恐行動》今日進行維修後,將新增與修改下列設定,讓玩家體驗更多的遊戲樂趣!

1.新增「戰爭小鎮」地圖
   地圖模式:團隊復生、團隊競技
   地圖說明:經過一場戰爭的洗禮,但仍能看出中國古風的小鎮。
   地圖特色:富有中國風格的小鎮,地形複雜,團隊合作最佳的展現場所。

2.商城物品若重複購買將予以提示
3.商城重覆購買的物品將寄至個人郵件箱,期限為永久
   玩家取出郵箱後,才開始計算時間
4.玩家個人訊息新增離房次數的記錄欄
5.玩家若遊戲中途離開將記錄該場的擊殺數與死亡數
6.遊戲中的軍階制度調整為:訓練兵=> 二等兵=> 一等兵 =>上等兵
7.商城道具大、小喇叭價格提高為:
  大喇叭8000 M幣/3次、小喇叭6000 M幣/3次
調整價格的主因為近期發現玩家並未善用該道具,並於全頻廣播不雅字句或玩家在爭吵時使用,已扭曲該道具為促進玩家間交流的本意,之後若仍未改善遊戲中濫用的風氣,則視情況調高價格或移除該項商品。

快樂ing  盡在OMG 
OMG營運團隊敬上

=================================================================

親愛的玩家,

《MAT反恐行動》原訂於8/13(三)的固定維修,因網路設備調整,更改至8/14(四)。維修時段從上午11點至下午3點,共計4小時。維修期間造成不便,敬請玩家見諒。

原訂8/13(三)維護後發放,「打贏戰隊送百萬」與「夏夜競技場」的勝隊優勝獎勵,維持不變。將於下午3點後,陸續發送。

快樂ing  盡在OMG 
OMG營運團隊敬上

=========================================================================

一星新手會員 #2
抄人OMG段文既資料,
再自己組過段文扮自己打出尼,
1D都唔知羞
一星新手會員 #3
我覺得你先唔知羞LO
版主 #4
話明公告= ="
不過我都冇玩好耐~轉左去cso/_\
一星新手會員 #5
:ro00: :ro00: CS Online 畫質超差
五星白金會員 #6
其實我e+都好少玩game
又要溫書,又要睇olympic =3=
不過e隻game當休閒都唔錯既~

一星新手會員 #7
原帖由 ☆基路亞~洛樂 於 2008-8-15 04:29 PM 發表
其實我e+都好少玩game
又要溫書,又要睇olympic =3=
不過e隻game當休閒都唔錯既~

我上了 「 引 」     
五星白金會員 #8
原帖由 andrewwoong 於 2008-8-15 04:53 PM 發表

我上了 「 引 」     http://i218.photobucket.com/albums/cc151/kerorozIL/i ...

你上了引~
通上玩槍game呢d技術game上了引,都係好勁,
因為咋既成日瓜,好快唔想玩=_=
一星新手會員 #9
原帖由 ☆基路亞~洛樂 於 2008-8-17 02:24 AM 發表

你上了引~
通上玩槍game呢d技術game上了引,都係好勁,
因為咋既成日瓜,好快唔想玩=_=

你唔好口甘講啦
HP D人就真係射極都唔死-.-"
MAT算係易玩架啦
比心機練習下la
五星白金會員 #10
原帖由 andrewwoong 於 2008-8-21 05:24 PM 發表

你唔好口甘講啦
HP D人就真係射極都唔死-.-"
MAT算係易玩架啦
比心機練習下la

我緊係唔會啦~
不過通常槍game,一旦輸得多,好多人都會覺悶,
mat係幾易玩~易殺~ 認同~
四星黃金會員 #11
易殺係好易殺- -d人好屎 --'''
但- -講圍- -就- -台灣人好勁
一星新手會員 #12
認同:em012: :em012: