《古惑仔之義》遊戲意見收集

主題列表 登入
一星新手會員 #1
GM 你講野又講得唔清楚 E幾日無得玩就應該+EXP啦 仲減 凸!! 你想點撚樣呀?? 快撚D開堛個SER啦 我撚痕要屌柒SER2 D撚樣呀!!

一星新手會員 #2
在 8月18日下午12:00維護後,「每日外賣任務」將改為每日最多完成十次,以減輕
玩家因忘我追求最大的利益,而疲於奔命的壓力,保持輕鬆享受遊戲樂趣的氣氛。
:smilie_:D5: gm做得非常好,對於要番工和番學無時間玩的玩家公平了一些,和減下了不少壓力,
希望日後出少d做得太耐的任務,若d任務做得太久或太多會影
一星新手會員 #3
在 8月18日下午12:00維護後,「每日外賣任務」將改為每日最多完成十次,以減輕
玩家因忘我追求最大的利益,而疲於奔命的壓力,保持輕鬆享受遊戲樂趣的氣氛。做得非常好!,對於要番工和番學無時間玩的玩家公平了一些,和減下了不少壓力,希望日後出少d做得太耐的任務,若d任務做得太久或太多會影
一星新手會員 #4
做得非常好!,對於要番工和番學無時間玩的玩家公平了一些,和減下了不少壓力,希望日後出少d做得太耐的任務,若d任務做得太久或太多會影
一星新手會員 #5
一星新手會員 #6
吊出來出去都出唔晒d字唔知點解=.=
四星黃金會員 #7
=_=其實有好有唔好咁啦
一星新手會員 #8
義online》將於八月十五日(12:00)維護後,更新以下內容:

.開放打撈功能

.強化「自動系統」功能,自動打怪功能將不再視其他玩家為攻擊目標之一

.強化「自動尋路」功能,增加以下地圖的尋路選項
 -旺角東
 -旺角西
 -深水步東
 -深水步西
 -銅鑼環南
 -銅鑼環北
 -尖沙咀
 -沙田
 -台北
 -東門
 -高雄
 -新城市廣場
 -維多利亞公園
 -黃竹杭警察訓練學校
 -1810長洲島

.更新「馬拉松活動」內容,準備在 8月16日13:00舉行活動

.更換「VIP300經驗丸」、「VIP320經驗丸」的圖案,以便玩家分別

.修正2046任務腳本損壞的問題

.下星期一(18/8)「每日外賣任務」將改為每日最多完成十次,而得經驗值調整為原
 先的10倍,因此玩家無需憂慮辛苦的時間少了而影響升級的進度,只有更快更爽

.「社團大樓爭奪戰」將於 8月25日下午12:00維護後重開,敬請留意

特此公告
一星新手會員 #9
非常好~
一星新手會員 #10
推推推推推推~...............................
四星黃金會員 #11
d gm同你一樣lo:ro06:
四星黃金會員 #12
game one..唔係請左的底能gm都唔駛咁耐都開唔到個ser,查的野都要查幾日,出eq又唔見咁耐,:smilie_:D4:
五星白金會員 #13
放棄古2-,-...垃圾game,,
二星初級會員 #14
十次唔夠 廿次就差唔多

選擇頁數