MAT反恐行動Online

主題列表 登入
二星初級會員 #1
大家不如去其他壇槍GAME討論區(如Heat Project, CSO等)宣傳一下MAT啦...
好少香港人玩..
成日都係睇注音睇到"興":face_l_17:

PS:當然叫人上黎2000FUN發表下啦:smilie_:D5:
二星初級會員 #2
講真隻game好垃圾
第一,隻game欠缺真實感
第二,隻game好小槍
第三,欠公平d手榴彈竟然可以將人變豬and龜好吾公平姐=.=

五星白金會員 #3
MAT都好多台灣人玩丫,
雖然我都唔係好識注音,
但係大部分都好POLITE,
香港人又真係少左d:mad:
口味唔同掛~
二星初級會員 #4
原帖由 yhy108108 於 2008-8-22 03:04 PM 發表
講真隻game好垃圾
第二,隻game好小槍
第三,欠公平d手榴彈竟然可以將人變豬and龜好吾公平姐=.=

呢個係隻game特色
你話欠缺真實感就死去玩crysis或者call of duty4
係online pvp game 黎講mat絕對唔垃圾:ro05:

二星初級會員 #5
原帖由 akimoto 於 2008-8-23 10:57 AM 發表

呢個係隻game特色
你話欠缺真實感就死去玩crysis或者call of duty4
係online pvp game 黎講mat絕對唔垃圾:ro05:

口味吾同姐.................
四星黃金會員 #6
真實感真係唔得,,,唔係講笑
六星鑽石會員 #7
呢隻game算ok架啦 係無咩真實感only
四星黃金會員 #8
OK 係ok - -''就係人物同支槍- -'' 真實感唔夠強- -
超級版主 #9
原帖由 yhy108108 於 2008-8-22 15:04 發表
講真隻game好垃圾
第二,隻game好小槍

每個人有唔同既口味 你唔鐘意玩唔代表係垃圾呢
三星高級會員 #10
只是cb而已
大家不要這樣說吧
還有更多新功能在ob會推出
大家好好期待!
四星黃金會員 #11
要咁真實 自己去玲住支玩具槍打war game算啦- - 呢隻唔岩你...
三星高級會員 #12
原帖由 風葉兒 於 2008-9-8 09:28 AM 發表
要咁真實 自己去玲住支玩具槍打war game算啦- - 呢隻唔岩你...

俾人用改到1.9焦既槍打仲真實
二星初級會員 #13
我曾經比人用一枝懷疑過2J既M24打到鑲珠啊:fire: !!
打WAR GAME撞上班火牛真係唔方唔真實lo:ro00:
二星初級會員 #14
其實大家指唔夠真實係唔係因為無"爆血"效果?
但如果佢有"爆血"效果爆到好似cs:s咁既話,
台灣政府應該會要omg 設隻game做限制級:smilie_??:
四星黃金會員 #15
如果黎講~我對佢D走步好討厭,好假。如果改好D既話,應該好玩D,
禁止訪問 #16
日本 在汗流?背的招聘?与“寒”到冰?的就?率形成冰火?重天的??之下,就?博士生也要感?求?路途的步履??了。
  不久前一名系出名?的日本博士因不堪?年?工可作的郁?失?窘境,与其他失?者?成失??盟?伍高喊“反???”的口?走上了街?。此次浩浩??的失??盟大游行揭?了日本博士群体出路堪?的?痕,在“高不成,低不就”的情?下,一首首令人心酸的“博士哀歌”?漾街?。
五星白金會員 #17
:smilie_O_o: e加無人玩嫁啦
回到最頂傳統版

選擇頁數