伊希歐之夢Online

主題列表 登入
VIP會員 #1
凡被騙,被搶,被停權,等等非遊戲正常內容之抱怨文,一概集中本帖發表。

如發現其他標題,一律刪除。

如發現有人在本帖惡意冤枉他人,可向版主申請修改內容,一切爭論以圖片,並由版主判定為準。

另強調本貼內挑起罵戰或說粗言穢語,一律扣10分至 999分不等。
一星新手會員 #2
希望版主修改 http://www1.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1

正身不是  弓。豪 劍。豪
三星高級會員 #3
原帖由 。豪→ 於 2008-8-23 02:10 PM 發表
希望版主修改 http://www1.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1

http://www1.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1
請叫佢地拎出證據 證明 ,如果唔係應該叫佢地唔好屈人+道歉
二轉會員 #4
我係天位騎士
今朝俾玩家:平常心  屈我話昆人錢~~
我冇昆過人,亦冇俾人投訴過
大家認住呢條友...佢分身係 熱血棉花糖
佢2個ac係到放廣告話我昆人,
此人極度小朋友
應該俾心機做晒d暑期作業先麻:em015:
三星高級會員 #5
直接開個發泄區會唔會好d?
VIP會員 #6
原帖由 。豪→ 於 2008-8-23 02:10 PM 發表

由於貼內沒有實際證明,故已強行修改內容。
二星初級會員 #7
eco死廢ser la   係咁斷ga一人多玩就
正仆街@@
二星初級會員 #8
超火滾~大家有無見過藍山同姬子尼兩個人
我原本組隊做緊跑手升lv
一開始都各自各打的
姬子係度開大技打石

感呢,之後佢地就引一大推怪過黎~想整死我地
一開始就藍山整先既~我唔知佢地幾lv啦
佢引哂成大推識放技既怪去我地到
怕我地唔死感
之後我入面d打手係感比佢地整死
後來姬子又玩埋一份
又引d怪去我地度囉

超火滾啦~升升下lv感比人整法
圖就係下面

四星黃金會員 #9

e隻game太多大陸能
係咁平賣錢 搞到隻game d物價升到嘔

仲有好奇怪d大陸能熱愛日文名 :smilie_8):
佢地唔怕比公安捉??

今日仲要比大陸能pk場無lala殺 佢殺完我話前幾日比我重力波殺左好多次
但係我2-2 40到e家都唔夠20小時
我同佢講完話話殺你就殺你
可想而知大陸友超膠
xx人型 囧 膠爆
散漫 殺我 我散漫你殺返你都得la= =

四星黃金會員 #10
原帖由 天使﹏星 於 2008-8-24 06:27 PM 發表
超火滾~大家有無見過藍山同姬子尼兩個人
我原本組隊做緊跑手升lv
一開始都各自各打的
姬子係度開大技打石

感呢,之後佢地就引一大推怪過黎~想整死我地
一開始就藍山整先既~我唔知佢地幾lv啦
佢引哂成大推識放 ...

偉大既族長 同 副族長
佢地每天既行為比人post上網了
不過佢地自言係打電線囧
三星高級會員 #11
唉 今日係光塔升lv
點知係咁俾一個叫 細威既人搶

有圖
但係影得唔係咁好^^
事實上佢真係咁搶怪
二星初級會員 #12
今日帶左人升。,。,第一次帶人升。,。,不過都知應該收左錢先。,。,

不過又覺得唔會咁衰既。,。話哂應該有D人格。,,唉。,。,不過原來而家ECO D部分低級玩家咁無道義。,。,

帶完佢升唔俾錢走人。,。,唉。,。,,.,點知一個叫★蝙蝠俠☆ 騙人錢的.,帶升唔俾錢.,。,。,而家D人玩GAME真係無哂D人格。,。,

而家真係要我做到咁絕對人。,1就1。,2就2。,。,唉。,。,
三星高級會員 #13
原帖由 jackylover 於 2008-8-25 12:04 AM 發表
今日帶左人升。,。,第一次帶人升。,。,不過都知應該收左錢先。,。,

不過又覺得唔會咁衰既。,。話哂應該有D人格。,,唉。,。,不過原來而家ECO D部分低級玩家咁無道義。,。,

帶完佢升唔俾錢走 ...

我試過免費帶人升~"~升完轉頭屈我呃佢50m 好笑~
你下次帶人升收左錢先嗎!
我昨晚由11點帶到now6點幾係謎團升 都無收人錢:smilie_:)3:
now好眼訓 又訓唔著T^T(感覺好奇怪)
二星初級會員 #14
本人來至夏服
職業係精靈使
我有幾個怨氣
1]成日有人係南國招神官祭司打光塔 搞到冇哂神官祭司係南國 南牢從此只有戰/魔 團
2]成日比人睇唔起 好心係遺跡搵人打冥神 個個都話 未到job40 唔組
3]搵唔到人打遺跡 諗住搵神官打光塔 點知叫左半粒中都冇人應
4]搵人帶升 d人總會話:[番南牢升啦]
真係唔明南牢有幾好升 除左多錢之外就冇 升lv的原因
唉~~~精靈使係40job前 名聲=0   一到40 就個個人爭住要
三星高級會員 #15
原帖由 PC0426 於 2008-8-25 01:43 PM 發表
本人來至夏服
職業係精靈使
我有幾個怨氣
1]成日有人係南國招神官祭司打光塔 搞到冇哂神官祭司係南國 南牢從此只有戰/魔 團
2]成日比人睇唔起 好心係遺跡搵人打冥神 個個都話 未到job40 唔組
3]搵唔到人打遺跡 ...

=.=岩岩出game果時個個打南牢我又唔覺有咩問題
我都係跑南牢大 你睇唔起南牢?
大把人跑南牢 低lv果時
果時又有邊個組我地打遺 =.=咪靠自己lo 要求人咁?
俗語 都有講 求人不如求己
一星新手會員 #16
DEL   瓶冇昆錢  係誤會

二星初級會員 #17
70遺 昆9 ll爽爽ll/瑤姖 昆人錢嫁
入到遺 自己係到雙開帶升 又唔夠打 係到整死晒d人 叫佢回水又唔回 仲off埋  正一廢西
一星新手會員 #18
不幸運ge一次更新....

當時我收緊和服  大概內容
有某玩家:我有和服
我 :幾錢
某玩家:我想要商城機械人 用機械人跟我換

跟住我話用幣買左叫佢再收 佢話冇人放 我就極力去收個機械人番黎 當時599點
我用4500m買左個機械人番黎 同佢講 叫佢換 佢話打緊王 打完搵我 結果冇聲氣
咁我都算la 只係怨左幾句   跟住諗 最多咪放番出去   但一直未原價賣得出

跟住第2日....竟然比gc變399點  仲要冇點退比我 退左比用點買個玩家... sd mail去 叫我搵賣家
咁我咪搵lo...個玩家叫我認命 唔退~.~"   

咁呢件事...應該賴邊個 呵-.-"
厄我買機械人戈個? 改點數ge gc? 唔退錢比我ge賣家? 定係比人厄ge我-.-?

三星高級會員 #19
我點睇都覺得你好妻良....

賴個天吧...賴完之後死死氣咁再去返升lv啦= =
二星初級會員 #20
自認正義之團 貓耳軍團搶怪事件
我知道 空口說白話 是沒有用的 大家都愛看相片
        我也影了一些貓耳軍團人士搶怪圖片
这首詩是我新增送給貓耳各成員:
送給貓耳軍團一首詩
  團長百忙百不理
  團員老抄夠成功
聯盟搭咀夠粗糙
人小願做縮頭龜
人多在此假猩猩
騎士團願你地俾人打到叫救命
齊齊上2000fun 多開貼

最後这張相我覺得滿搞笑的
    搶怪的人  是有報應的
      大家 看完 这些照片 就算   知道貓耳軍團是個怎樣子的團體
           我知道  2000fun 好像是貓耳軍團的討論區
               我post 这些相是想告訴  貓耳 軍團 的人士聽
                       一個軍團勁唔係大晒    惡唔係大晒      串都唔係大晒架
                                      一朝不如一朝    我想告訴現任貓耳會長知   好好管好你这些小貓
                                              搶了人怪仲要 这么串
  夏祭一個小小騎士     我知道我post 了这些相會得罪貓耳團
但我己有心理準備 我 瞞 不了我良心   
一個小小的騎士 引 二 至三只怪  用 力劍 用旋風斬 升級  他們也要这樣子搶我的怪
           我知你們公會強 但也不用这樣子吧
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數