黃易群俠傳

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
我終於決定放棄呢個遊戲啦~
放心~武神 acc 一個都唔會賣 只會送給想玩的盟友
係呢段時間多得大家支持~武神先可以係台服站得住腳
有繼續玩既朋友 加油罷 ~~
現在本人跟部份盟友已投身 武林群俠傳 
最然又係駛錢game 但你識玩又可以唔駛錢玩
重點是這遊戲雖然近似黃易
但現皆段是半自動 , 15次坐監劈號 (有人已被劈)
城戰不用打資格賽,公會戰可以亂殺
任務比較新,而且重點係玩公會排名 
我愛群體活動不愛獨立掛機 
玩左1星期41級 好玩底玩 
黃易我會不定時進去看一看 如大家有事找我可以寄信給影夢雪 或留言2000fun
黃易再會..88

二星初級會員 #2
原帖由 影夢雪 於 2008-8-25 10:16 AM 發表
我終於決定放棄呢個遊戲啦~
放心~武神 acc 一個都唔會賣 只會送給想玩的盟友
係呢段時間多得大家支持~武神先可以係台服站得住腳
有繼續玩既朋友 加油罷 ~~
現在本人跟部份盟友已投身 武林群俠傳  ...

走前可唔可以講埋1張點放到幾錢比我聽:cry:  我金星ser
二星初級會員 #3
劍 你係武林叫咩名呀 我都玩梗呀

一袋大俠 龍太極
六星鑽石會員 #4
原帖由 gold383838 於 2008-8-25 01:27 PM 發表
劍 你係武林叫咩名呀 我都玩梗呀

一袋大俠 龍太極

頂你呀~~冇啦啦出現

奇俠 sever 長期4 線 男朋友
你玩公會活動會成日見到武神頭3名 呵呵

六星鑽石會員 #5
原帖由 笨尐炎 於 2008-8-25 11:23 AM 發表

走前可唔可以講埋1張點放到幾錢比我聽:cry:  我金星ser

上個月6000萬
家陣我估可以8000萬
三星高級會員 #6
原帖由 影夢雪 於 2008-8-25 02:17 PM 發表

上個月6000萬
家陣我估可以8000萬

介紹個奇俠ser 幫會俾你同盟
叫黑道聯盟
找 高輝 暗天王 懶魔
你同他們講劍靖介紹就可以
不過我冇玩了face_l_18:
二星初級會員 #7
連你都放棄:~:
我都有玩武林群俠傳
不過去左玩和平:loveliness:
六星鑽石會員 #8
我升1級就要駛成幾千銀
仲要成日無啦啦比人殺 又要駛錢
咁仲玩來做咩
六星鑽石會員 #9
來奇俠啦4線 找 男朋友 或 邪風
我地10級公會啦 每日有個半小時50經
版主 #10
原帖由 影夢雪 於 2008-8-31 14:48 發表
來奇俠啦4線 找 男朋友 或 邪風
我地10級公會啦 每日有個半小時50經

:em014: :smilie_:D5: :em012: :smilie_:D4: :smilie_/(: :smilie_:10: :smilie_:P2: :smilie_:D3: :smilie_O_o: :smilie_/):
一星新手會員 #11
連你都唔玩,唔怪得我同一日比型仔b同型女e偷殺5-6次.:band: :cry: :ro03:
一星新手會員 #12
我玩南斗server
二星初級會員 #13
隨著黃易2的出現
玩黃易1的越來越少了
論壇乞丐 #14
....................
四星黃金會員 #15
886黃易1
一星新手會員 #16
我已經放棄很久啦
二星初級會員 #17
不錯的遊戲哦~!
二星初級會員 #18
感覺很老了
不知道還有沒有
回到最頂傳統版

選擇頁數