《伊希歐之夢》資料區

主題列表 登入
五星白金會員 #1
============================
序:
8月中,我post過尼份野,3000+人睇完,只有1個人+good;負面評價多過正面,,,,灰心之下del左個post:ro03:
之後發現,平日門可羅雀ge長官室多左好好好Q多人,又多左d石像收box,,,,,,驚訝+失望。:ro00:
米咁自私喇!!!!!!!!今次我5會再del post!
============================
原文:
我發現好多人都未聽過有尼個任:smile_13.gif:

任務名稱
襲擊不死皇城[注意:5洗飛去不死皇城]

接任方法:
上城東橋->左傳點->綠盾軍神官

接任條件:
44LV+,3任點[冇分國籍!!]

任務內容:
時限:15MINS
道米尼怨恨x4
道米尼主導精神x2
鄂博多x1
[殺晒先會出傳點,或者log out都可以出番去<--不需殺晒]

獎勵:
EXP 16000+JOB 9400+$4400+寶箱11[可能開到推進器!!]

心得:
1.要組神官,帶水
2.先打弓手+怨恨
3.5好行中間,圍邊走
4.SAVE響東橋,升左LV先去
..個個TEAM5同,打法視符情況

=======================
建議6x劍5x騎先好入
入面有咩怪?::
主動::道米尼怨恨+黑曜石+骷髏骨弓箭手
被動::道米尼主導精神+鄂博多
互助::傑勞重裝兵+骷髏骨拉皮爾
詳細info""
http://eco.gametsg.com/index.php ... n=1004#monster_list
see see入面ge情況--------->

======================
寶箱11有D咩?::[夏ser市價16-19w]
凱堤推進器//泰迪彩虹徽章//道米尼髮型目錄<-尼個東西我有fd開過..
http://eco.gametsg.com/index.php ... ;item=920#item_info
大致係咁~祝大家好運..
&
由於有不少玩家質疑寶11是否會出推,所以
呼籲好心人開到推的話post個圖出來俾大家c.c~   Orz

一星新手會員 #2
Thank you very much:em012:
三星高級會員 #3
感謝樓主 -v-b GD
詳細 + 有圖 ,,
三星高級會員 #4
多謝你~雖然未打過~
上次見你咁有心分享
無回到~
今次回返~
支持
二星初級會員 #5
係咁易開到d人羅晒去開,唔洗30幾個箱係身度掛商
五星白金會員 #6
原帖由 E.V. 於 2008-8-26 01:44 PM 發表
係咁易開到d人羅晒去開,唔洗30幾個箱係身度掛商

響同胞+香港玩家手上爭大boss,難。
爭左ge戈隻boss又要掉推俾你,難。
開箱中推:難。[感覺上比打王難,不過易刷,所以數量上相較打王有一定優勢]
四星黃金會員 #7
想加gd加唔到+_+ 雖然我唔會咁得閒走去做
四星黃金會員 #8
thx 魂裝ac任務點可以有用了:victory:
二轉會員 #9
ok +good俾你^_^~~~~~~~~
三星高級會員 #10
我打過咁多11箱最好得道米尼髮型目錄~ ~:mad:
三星高級會員 #11
感謝您無私既分享~希望下次可以有新既資訊提供比我地>w<"
唔知尼個會唔會入資料區- -
三星高級會員 #12
1條友打唔打到..??,我自己是賢者沒有人組但又想打
五星白金會員 #13
原帖由 農夫路加 於 2008-8-26 09:12 PM 發表
1條友打唔打到..??,我自己是賢者沒有人組但又想打

冇人組你米自己組人lor
d怪魔抗強,有鏡子,如果你俾幾隻圍,又秒5到,可能有d危險,畢竟戈度冇門俾你淆,,,,拎祝福
二星初級會員 #14
感謝樓主
我+good
三星高級會員 #15
有時唔係唔想組人,自己知自已事,我夜晚12點先上線,賢者一名,好難找人組.....

今晚再去看過,THX回覆
一星新手會員 #16
加唔到gd比你 tim@_@''
不過樓主你個名好熟面口= =
好似係邊度見過0.0........
四星黃金會員 #17
我想問呢

1)分身接任,佢依我登出 , 打完佢登入返,當唔當佢完成任??

2)分身接左任,冇依,入到去登出,當唔當我完成任?
四星黃金會員 #18
= =
真係咁易抽到好野?!
五星白金會員 #19
我3個人一次解~~佔大部份都係藍色結利科~同結實的繩索~最好既一次係連開50個箱...抽中5個泰章同髮型:victory:
五星白金會員 #20
原帖由 sildow 於 2008-8-26 10:41 PM 發表
我想問呢

1)分身接任,佢依我登出 , 打完佢登入返,當唔當佢完成任??

2)分身接左任,冇依,入到去登出,當唔當我完成任?

1.我估5當[平時打海島任,隊員off左都冇計]
2.我估5當
&  如果你怕個分身死,佢可以自朋,你汁左佢,入到去掉低個分身,,,
&就算死左,只要在場,系統都會計

下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數