吞食貼圖區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

由於最近在TS 玩得不太愉快.決定放棄.:cry:
本來想玩到TS 執的.現在走都係提早左少少吧

飛龍哥留低的大城從修城到現在都超過一年lou..其他團友如果有心都可以守落去
88 所有在TS 認識的朋友和嘈過交的人 :handshake:

四星黃金會員 #2
你又走啦~~~~
二轉會員 #3
咁冰0仲玩唔玩
話時話佢al考成點-.-
送張搞笑圖比你:ro08:
[attach]104890[/attach]

版主 #4
27/23:21:08 玩家[~細細粒~]脫離軍團
27/23:22:12 玩家[??????????]脫離軍團
:donno: 點解:smilie_!!: 點解咁突然呀獅子哥:smilie_!!:
女女見到你離團加上你同雪喵既對話已經心知不妙了 ,
:ro10: 點解要咁突然啊:smilie_??:
係咪我地有人頂撞左你唷 , 有既不防直說 ,
唔想再見到大家離開呢 ,
雖然女女唔知你發生左咩事 , 但係希望你只係一時衝動 ,
冷靜一下好回來嚕:ro03:
五星白金會員 #5
-.-咁e+仲有d乜人

二轉會員 #6
又1人離game出走 @@
support u 玩得不愉快ofcos放棄. play game is for 愉快ga ma

fast d 愉快 la bus @Q@

三星高級會員 #7
咁姐係點= =?你5係又del ac ar ma= =!!女女做咩仲俾good 佢= =佢走wo!!扣分扣分~~~
三星高級會員 #8
原帖由 ~小千~ 於 2008-8-28 07:43 AM 發表
-.-咁e+仲有d乜人

如果cc同冰0走埋 就應該剩返條魚一隻喵同一對翼加埋其他人lor:ro03:
四星黃金會員 #9
原帖由 ★Blythe女女☆ 於 2008-8-28 02:16 AM 發表
27/23:21:08 玩家[~細細粒~]脫離軍團
27/23:22:12 玩家[??????????]脫離軍團
:donno: 點解:smilie_!!: 點解咁突然呀獅子哥:smilie_!!:
女女見到你離團加上你同雪喵既對話已經心知不妙了 ,
:ro10: 點解要咁突 ...

唔關任何團的事. 其實N個月前我都DEL 左D ac 唸住唔玩.
但有人話一定會改過 . 所以領回D ac 玩番 .
原來時間唔可以改變一個人性格.
強留多咁多個月. 現在都係時候退出

THX 女女 個個星期陪我地玩城戰
可能下次合server 你地要幫手果時我會出現番 ..88^^
四星黃金會員 #10
原帖由 輝☆調酒師☆ 於 2008-8-28 09:19 AM 發表
又1人離game出走 @@
support u 玩得不愉快ofcos放棄. play game is for 愉快ga ma

fast d 愉快 la bus @Q@

THX 哂藥仔..玩左TS 咁耐..唸法最近的人就係你.
呢+ 仲記得一齊係邪流攪事的日子 :smilie_8):
版主 #11
原帖由 ┼TsuBaSA┼ 於 2008-8-28 11:51 AM 發表
咁姐係點= =?你5係又del ac ar ma= =!!女女做咩仲俾good 佢= =佢走wo!!扣分扣分~~~

:smile_13.gif: 唔知獅子會唔會收到評分訊息 , 我打既評分原因係 " 唔應該支持你 "
四星黃金會員 #12
原帖由 ┼TsuBaSA┼ 於 2008-8-28 11:51 AM 發表

我唔玩.覺得最對唔住的人就係sa 仔, 星同john
自從笨YAN 冇玩後..你地都好落力守城..
我就咁走左去.真係唔好意思 :smile_13.gif:

特別係sa sa ..冇錢用都肯入點幫手守
多謝 x 1000 :smile_38.gif:
四星黃金會員 #13
原帖由 魔之蠍 於 2008-8-28 01:34 AM 發表
咁冰0仲玩唔玩
話時話佢al考成點-.-
送張搞笑圖比你:ro08:

吉仔..呢樣野我答唔到你 =.=
四星黃金會員 #14
原帖由 ~小千~ 於 2008-8-28 07:43 AM 發表
-.-咁e+仲有d乜人

你老公呆呆仲有玩..快d 玩番 :ro07:
五星白金會員 #15
原帖由 被人欺負的獅子 於 2008-8-28 02:11 PM 發表

你老公呆呆仲有玩..快d 玩番 :ro07:

凸爆u -.-
五星白金會員 #16
原帖由 ┼TsuBaSA┼ 於 2008-8-28 11:57 AM 發表

如果cc同冰0走埋 就應該剩返條魚一隻喵同一對翼加埋其他人lor:ro03:

-.-魚?? 乜野魚
三星高級會員 #17
原帖由 ~小千~ 於 2008-8-28 02:22 PM 發表

-.-魚?? 乜野魚

yuyu ge魚= =
三星高級會員 #18
原帖由 被人欺負的獅子 於 2008-8-28 02:06 PM 發表

我唔玩.覺得最對唔住的人就係sa 仔, 星同john
自從笨YAN 冇玩後..你地都好落力守城..
我就咁走左去.真係唔好意思 :smile_13.gif:

特別係sa sa ..冇錢用都肯入點幫手守
多謝 x 1000 :smile_38.gif:

係5係要報答下我呢^^方法係返黎繼續玩^O^
三星高級會員 #19
c子都走lu~....小冰冰(跟某人多.打字差唔多-.-)都走!??
我幾日前入game...將d點數玩哂扭蛋lu~

sa仔仲有玩?? 我諗依家個ser都唔知有冇30個玩家
ts本來係一隻好好玩既game..但係我係應屆會考生..所以6月都冇玩..如果唔係我都會玩落去~

等考完之後睇下有人幾多人玩緊..先決定再唔再玩??

祝你好運..
三星高級會員 #20
billy 小冰冰都唔玩lu
係時候比心機d讀書
有緣再見ts d 朋友
by冰靈
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數