《赤壁》軍團結義區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
本結義為魏國 結義
招收40級以上 長玩人士
(如未達到標準 可以先招入結義 進行管察 升級速度/上線時間/合唔合作)

入到結義大家可以一齊升兵法 打副本 打戰場 攻城掠奪 吹水遊樂  刷裝殺怪 解任沖級
定期舉辦 特別活動 自己友輕鬆下 有神秘禮物

另外本結義 大部份成員有使用Ventrilo的聊天軟件(用MIC)
可以享受 打副本/打戰場 即時討論對策  情況 支援等等....
平時又可以吹下水 問下任務點做

有心加入 在game內密 天剎Loki or( pm我留名/msn)
最後附上一張玉照
本公會 今日後 堅陣兵陣達到2
組隊一齊放BUFF技 打怪唔洗咁痛^^~

gm都訪問過我地結義長http://hk.myblog.yahoo.com/chibihk/article?mid=74
[attach]110434[/attach]

公會負責人 #2
其實金武點有 好型下 恨死:smile_38.gif:
二星初級會員 #3
-3- 死肥剎話要40UP...
二轉會員 #4
呆米在此一遊~~

kaka
二星初級會員 #5
同軍團的東方林報到幫頂,哈哈
版主 #6
講到尾咪又係狗系會一個:em012:
三星高級會員 #7
好過你一你係一個 蜀國 守安全區  ga 守門狗:smilie_:D5:
版主 #8
原帖由 gn01271951A 於 2008-10-2 02:39 PM 發表
好過你一你係一個 蜀國 守安全區  ga 守門狗:smilie_:D5:

我蜀國? 原來係咁...@@
乜而家D人有妄想症都唔會去睇醫生嫁:em012:

仲有, 你個軍團狗就好多人都知啦
上次先嘈完黎 係世頻,
加上打千里追兇果陣, 驚人多搶晒你地D野就係度殺人,
唔係狗係咩:em012:
三星高級會員 #9
:smilie_:D5: :smilie_:D5: 離開 安全區 就 係 你打我 我打你  一係你唔好出安全區

咩叫安全區?係安全區就安全 出左去就唔安全架啦:em012: :em012:
版主 #10
原帖由 gn01271951A 於 2008-10-2 08:51 PM 發表
:smilie_:D5: :smilie_:D5: 離開 安全區 就 係 你打我 我打你  一係你唔好出安全區

咩叫安全區?係安全區就安全 出左去就唔安全架啦:em012: :em012:

喂, 好老實丫, 我冇叫你解釋呢D野俾我聽喎
而家講緊你地軍團有咁多狗人, 你又唔反駁, 即係默認?
咁又係既, 呢個係好多人公認既事實, 點拗姐可? :em012:
二星初級會員 #11
原帖由 *追。月* 於 2008-10-2 11:43 PM 發表

喂, 好老實丫, 我冇叫你解釋呢D野俾我聽喎
而家講緊你地軍團有咁多狗人, 你又唔反駁, 即係默認?
咁又係既, 呢個係好多人公認既事實, 點拗姐可? :em012:

呢度係結義軍團收人區,你黎呢度吵咩je?
遊戲問題唔該遊戲解決!
一係你就自己開一版!
黎呢度吵人就足以証明你好冇品啦!
版主 #12
原帖由 luciferlam 於 2008-10-3 08:33 AM 發表

呢度係結義軍團收人區,你黎呢度吵咩je?
遊戲問題唔該遊戲解決!
一係你就自己開一版!
黎呢度吵人就足以証明你好冇品啦!

就係因為狗所以先要俾其他人知道:em012:
係度講佢d衰野就係無品?
想提醒其他人咋傻仔:em012:
二星初級會員 #13
原帖由 *追。月* 於 2008-10-3 01:21 PM 發表

就係因為狗所以先要俾其他人知道:em012:
係度講佢d衰野就係無品?
想提醒其他人咋傻仔:em012:

要提醒其他人唔該你自己去開個版!
冇人阻止你!開口埋口狗同傻仔!
你唔係冇品係咩?連基本版上規則都守唔到.
五星白金會員 #14
我吳國的 睇下戲先:em014: :em014:
版主 #15
原帖由 luciferlam 於 2008-10-3 03:20 PM 發表

要提醒其他人唔該你自己去開個版!
冇人阻止你!開口埋口狗同傻仔!
你唔係冇品係咩?連基本版上規則都守唔到.
原帖由 gn01271951A 於 2008-10-2 02:39 PM 發表

唔好狗咬狗骨啦 :em012:
二星初級會員 #16
原帖由 *追。月* 於 2008-10-5 05:56 AM 發表

唔好狗咬狗骨啦 :em012:

原帖由 *追。月* 於 2008-10-2 08:02 AM 發表
講到尾咪又係狗系會一個:em012:

請自己睇番6樓你所留既言啦!
第一時間入黎就話哂我地整個軍團!
佢只不過回贈比你咋!
諗清楚再黎同我爭論啦!

版主 #17
原帖由 luciferlam 於 2008-10-6 06:51 AM 發表

請自己睇番6樓你所留既言啦!
第一時間入黎就話哂我地整個軍團!
佢只不過回贈比你咋!
諗清楚再黎同我爭論啦!

例子:人地殺左你全家, 你就殺返人全家
你唔識報警嫁? 佢有講就有講啦, 你幫佢兜乜姐:em012:
覺得我守唔到版規既話咪投訴俾版主聽, 冇必要跟我一齊冇品, 跟我一齊破壞版規嫁嘛 :smilie_:)3:
跟得講得既都唔慌有品得去邊啦
二星初級會員 #18
原帖由 *追。月* 於 2008-10-6 07:36 PM 發表

例子:人地殺左你全家, 你就殺返人全家
你唔識報警嫁? 佢有講就有講啦, 你幫佢兜乜姐:em012:
覺得我守唔到版規既話咪投訴俾版主聽, 冇必要跟我一齊冇品, 跟我一齊破壞版規嫁嘛 :smilie_:)3:
跟得講得既都唔慌 ...

你盡管死撐啦!推高d呢個post我仲開心!
我有話佢冇講咩?撩人者賤冇聽過阿?
玩個game就講到去殺全家,九唔搭八!
你都知道你冇品咩?肯承認啦?

版主 #19
原帖由 luciferlam 於 2008-10-6 11:41 PM 發表

你盡管死撐啦!推高d呢個post我仲開心!
我有話佢冇講咩?撩人者賤冇聽過阿?
玩個game就講到去殺全家,九唔搭八!
你都知道你冇品咩?肯承認啦?

未讀過中文? 唔知咩叫舉例?
唔識睇字? 唔知咩叫覺得?
我係講如果你覺得我點點點, 你就可以點點點,
我並冇承認任何你對我既指責,
唔好斷章取義唔該:em012:
撩人者賤唔代表佢冇錯, 我冇講過你話佢冇講,
只不過你要鬧既話就鬧埋佢啦:em012:
二星初級會員 #20
原帖由 *追。月* 於 2008-10-9 12:05 PM 發表

未讀過中文? 唔知咩叫舉例?
唔識睇字? 唔知咩叫覺得?
我係講如果你覺得我點點點, 你就可以點點點,
我並冇承認任何你對我既指責,
唔好斷章取義唔該:em012:
撩人者賤唔代表佢冇錯, 我冇講過你話佢冇講,
只不過 ...

唔識中文係你呱?
舉例都舉錯仲好意思講?
你並冇承認任何我對你既指責就得啦!
即係你都承認你錯啦!
咁我唔話你話邊個?
如果你唔係先黎話人會引起呢串事?
你首先一黎罵哂我地成個軍團.
之後佢話番你,然後你又話番佢+上我們~成個軍團!
竟然要求我指責你時要先罵埋自己人先?
你係咪傻左阿?
請你注意,你係每次都話哂我地全個軍團!
我身為軍團一份子都冇啦啦被你罵埋.
我夠被蜀的人殺幾次啦!
咁又點?學你咁專登去人地招人區罵哂全部蜀人係狗阿?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數