《誅仙》門派區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
極殺 幫派 收 會員 / 家族入幫
全ser最多澳門人ga幫派
130 up 唔怕死 人士 入幫
以打敗 紫雨樓 為目標
有興趣加入ga朋友請密    雲古。嗣    雲古。小細

四星黃金會員 #2
狗幫招人 - - 大家加入做狗仔嗎??
四星黃金會員 #3
原帖由 古靳比加 於 2008-10-1 03:10 AM 發表

你有玩亂的嗎?
二轉會員 #4
原帖由 古靳比加 於 2008-10-1 03:10 AM 發表

唔好咁直接,hurt到人face_l_18:
二星初級會員 #5
即係咁-.-"
我果晚見到風城單拖同紫雨10幾人的世頻大戰..
我feel到風城都驚囉-.-"
一時又話..貓..我冇話你係大陸狗..我仲幫你講說話..
你以加唔係幫佢地黎鬧我丫..
一時又係度賣廣告-_-"
不過我相信果陣..好多人都覺得風城你係有d驚死-_-"
起碼我有一半fd都覺得你果陣係驚緊-.-
二星初級會員 #6
原帖由 喪雞 於 2008-10-24 09:29 PM 發表
即係咁-.-"
不過我相信果陣..好多 ...

風城 如果 真係驚死 就唔會紅咁耐~ 大家都是中國人 何別要話人係 大陸狗 呢!!!!  只不過是遊戲 何別要拉到現實生活.................風城 當時 話佢係 大陸"人" ga時候  ... 引用左呢個符號 " " 如果有腦筋ga人都會明白咩意思.....風城 冇話貓 係大陸狗...但係又引用左 大陸"人".........請大家細心想想@@:smilie_8):
二星初級會員 #7
原帖由 喪雞 於 2008-10-24 09:29 PM 發表
即係咁-.-"

風城 由90 lv 開始 殺 紫雨樓 殺到135 lv 都未白過~ 最高殺到200幾惡 .........如果咁都有人話佢驚我都冇野講囉:smilie_8):
一星新手會員 #8
即係咁-.-"

死左咪最多一個化身,好撚貴咩???
咪撚on9啦你!!!最撚勇敢咪係你ed人lor!!!!
連紅都唔敢紅ge人,就係最撚型!!
二星初級會員 #9
原帖由 羊咩咩~* 於 2008-10-31 11:51 AM 發表

死左咪最多一個化身,好撚貴咩???
咪撚on9啦你!!!最撚勇敢咪係你ed人lor!!!!
連紅都唔敢紅ge人,就係最撚型!!

我都冇話化身貴..你冇野丫化
你又知我唔敢紅?
我紅唔紅..你撚知咩..
四星黃金會員 #10
嘩..呢到好嘈下喎
咩事..??
雞仔..你俾人強吻WO
二星初級會員 #11
你係邊個-.-?
三星高級會員 #12
嘩嘩嘩     雞同志   
我係GAME入面未見過你紅WO

最多咪係個大頻度聲大大但又要無貨賣
係就紅下俾我睇
我成個雲古家族同你玩呀~~~~
二星初級會員 #13
我要紅俾你睇??
你邊位丫??你沒見過我紅就=我冇紅過?
你邊位丫.講衰果句..係game..我識你老鼠米奇咩
成個雲古同我玩..我好驚丫><點算丫?
同埋呢..你要我紅既証明..你自己係game問貓少喇..
我同佢一齊追殺sp果陣有冇紅過囉..你自己問下人喇..
唔好咩都唔知係度on99出字串人先得咖..
仲有丫..我冇玩誅仙咖喇..你地成個雲古同我玩0.0?
真係要同我玩既..唔該你地成個雲古柒頭入勁舞同我玩喇!拍謝
一星新手會員 #14
食屎啦,無玩就唔好係到講咁多野啦.
係到話人狗,唔知邊個先係狗呢可?:smilie_:)3:
二星初級會員 #15
原帖由 MUILONG 於 2008-11-12 10:10 AM 發表

第一:唔玩就唔可以講野?什麼道理?
第二:我冇話人地係狗..請你睇清楚人地講咩.
先串人..ok嗎?
二星初級會員 #16
原帖由 MUILONG 於 2008-11-12 10:10 AM 發表

第一:唔玩就唔可以講野?什麼道理?
第二:我冇話人地係狗..請你睇清楚人地講咩.
先串人..ok嗎?
三星高級會員 #17
打機姐-.-做咩傷和氣呢@_@"
二星初級會員 #18
你就是狗囉...你唔加入,,入來把鬼..我們說明要入幫先好入來,,不知道點解走了隻狗來的...呵呵
二星初級會員 #19
大家都是想打機...不過係d紫雨狗係到嘈
二星初級會員 #20
d紫雨狗都不會聽我們說的話,,,咩叫傷和氣.識鬼咩.
下一頁

選擇頁數