榮耀世紀

主題列表 登入
一星新手會員 #21
ID : 水中月
職業 : 神使
LV : 59

因為要上班, 所以一般晚上先online ^^

p.s.: 有冇人要做 4人任呀, 我未做 =0=???
三星高級會員 #22
我都係上班族.  晚上玩.  我成日都要搵人做4 人任.  如果要幫忙組隊, 可以找我.  id: x凝望x.  75騎.  隊任我剛解完奧馬.  
黑寡婦, 丹斯特搵人解中.  要唔要一齊?

尋日係惡地再摔馬... 心情極差中.  14 升 15 連摔 2 次馬.  1 次 俾米克圍死 (450萬經摔掉).  1 次lag5 秒俾翼魔圍死 (530萬經摔掉).  搞邊科呀.  無摔的我已經有 16 lv 黑獨角.  依家又變番 14 lv 0 exp.  嬲嬲地買艾克乾草掛機等佢自己升番.  點知今日又係維護日.  剛升75.  升級75 白特劍用左 4 粒紅. 4 玄, 1 鋼結果竟然係2把 + 1 拉劍...  唔係咁黑呀.

五星白金會員 #23
樓上果個咁黑仔既=0=''

二轉會員 #24
id:Marcus
職業:弓手
lv:76
之前由勇者online(id:劍神馬加斯)玩到榮耀online(id:劍sir)...跟住再到榮耀世紀online(id:Marcus)...有人問!你玩呢隻game玩到第3獲悶唔悶?我話悶!既然悶!點解仲要玩?我話理由好簡單!因為仲有班老戰友等緊我!呢個就係我戰鬥既理由!嘻嘻!
(ps:我可能每個星期先上到一次/兩次!見到我就打聲招呼啦!呵呵!:smilie_8): )
三星高級會員 #25
嗯.  黑到爆.

一個星期先上 一, 兩次你都可以升到 76 你都好厲害
一星新手會員 #26
原帖由 rayha2k 於 2008-10-27 03:01 PM 發表
嗯.  黑到爆.

一個星期先上 一, 兩次你都可以升到 76 你都好厲害

佢有d不可告人的咪咪
(xdd)
二轉會員 #27
原帖由 康123456 於 2008-10-27 07:03 PM 發表

佢有d不可告人的咪咪
(xdd)

我的秘密咪就係狂買商城道具囉!
搞到無錢買模型了!
嗚嗚.....
三星高級會員 #28
就算每次去升 lv 都用 250 都無咁快呀?  唔好唔記得有d 証明任去解都好花時間架wo
二星初級會員 #29
原帖由 chunchunwai 於 2008-10-27 10:29 AM 發表
之前由勇者online(id:劍神馬加斯)玩到榮耀online(id:劍sir)...跟住再到榮耀世紀online(id:Marcus)...有人問!你玩呢隻game玩到第3獲悶唔悶?我話悶!既然悶!點解仲要玩?我話理由好簡 ...

Marcus 見日都見唔到你 @@   ........................ 火0
二轉會員 #30
!o!報到
id: 盜帥
職業:賞金獵人
出沒地點:安城開檔 / 亂掃王 / 同fd解任

一星新手會員 #31
id    一心
職業   勝騎士
lv     93..la

見到我add..me
四星黃金會員 #32
ID:殘酷之死神
呢度個個都咁高LV既T_T
二轉會員 #33
原帖由 zero0000 於 2008-10-30 12:14 PM 發表

Marcus 見日都見唔到你 @@   ........................ 火0

0_0但我上親都見到你喎.....屎火!
我星期日朝早已經2轉左!
沖等沖到傻!
一星新手會員 #34
ID:o絕小生o
職:弓手
lv57..........

得閒搵隻神使同我升下lvT^T
三星高級會員 #35
原帖由 chunchunwai 於 2008-10-27 10:29 AM 發表
之前由勇者online(id:劍神馬加斯)玩到榮耀online(id:劍sir)...跟住再到榮耀世紀online(id:Marcus)...有人問!你玩呢隻game玩到第3獲悶唔悶?我話悶!既然悶!點解仲要玩?我話理由好簡 ...

我都係無時間玩!一星期上兩三日.... id 段古 lv107刺客....
二轉會員 #36
原帖由 chu78 於 2008-11-6 04:14 PM 發表

我都係無時間玩!一星期上兩三日.... id 段古 lv107刺客....

chu78
0_0好耐無見喇!
我係勇者時o既劍神馬加斯...
記得我嗎?
如果到時有公會...
我地不如又一齊去打龍!
:cheers: :cheers: :cheers:
二轉會員 #37
原帖由 chunchunwai 於 2008-11-7 12:04 PM 發表

chu78
0_0好耐無見喇!
我係勇者時o既劍神馬加斯...
記得我嗎?
如果到時有公會...
我地不如又一齊去打龍!
:cheers: :cheers: :cheers:

好主意...一齊攻龍0.0
三星高級會員 #38
原帖由 雲+ 於 2008-11-10 12:07 AM 發表

柒加.
快d on msn 吹水
成日都搵你唔到
二轉會員 #39
原帖由 雲+ 於 2008-11-10 12:07 AM 發表

臭+....你搞咩野?
成鬼日唔見你!
快d on msn啦!
dom....dom....dom....
二轉會員 #40
原帖由 健123 於 2008-11-10 10:55 AM 發表

柒加.
快d on msn 吹水
成日都搵你唔到

返工好忙...累到lv都唔想升,有心情先on啦:smile_13.gif: :smile_13.gif:
回到最頂傳統版

選擇頁數