Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二星初級會員 #1
如題你地想<<MOSTERS HUNTER3>>出係咩平台玩@.@??

八星無敵會員 #2
xb連線機能做得好過ps
三星高級會員 #3
想出係WII度 好想知玩時點用刀XD~~
雙刀個D殺龍時一定會好爽~~~
八星無敵會員 #4
原帖由 heime901 於 2008-10-21 12:12 PM 發表
想出係WII度 好想知玩時點用刀XD~~
雙刀個D殺龍時一定會好爽~~~

玩到手都殘埋
拎住部psp或者ps2手制
打3,4個鐘唔係問題
用wii打2鋪都未必得
三星高級會員 #5
wii個mh3出左出招表~~唔同既武器有唔同出招既方法~好正~~
八星無敵會員 #6
個投票好有問題
關NDS同PSP乜事
出係手提機果隻應該係叫『MH3P』囉
二轉會員 #7
原帖由 渺小的我 於 2008-10-23 04:22 PM 發表
個投票好有問題
關NDS同PSP乜事
出係手提機果隻應該係叫『MH3P』囉

咁你係咪想叫樓主問 你想MH3P係邊個平台出?_?
八星無敵會員 #8
原帖由 Suede 於 2008-10-24 11:13 發表

咁你係咪想叫樓主問 你想MH3P係邊個平台出?_?

唔係囉,你明唔明我講緊乜
MH,MHP,MH2,MH2P
呢4隻GAME分明出係乜野機度
六星鑽石會員 #9
廢post~呢到psp版....:em012:
二星初級會員 #10
如今CAPCOM 出係wil 度
我想睇下玩家反應同意見ja 仲有暫時係未出係PS 到 都仲係未知之數
E到應該唔係PSP 版黎GA WO 睇清楚THX 獨立版
二星初級會員 #11
原帖由 渺小的我 於 2008-10-25 11:02 PM 發表

唔係囉,你明唔明我講緊乜
MH,MHP,MH2,MH2P
呢4隻GAME分明出係乜野機度

cp成個版權賣左俾wii啊哥哥仔
二星初級會員 #12
睇黎e到大部分人都支持psp wo@.@
如果移植psp 有冇人會玩psp3000 黎對應
一星新手會員 #13
唉................點解................點解..............要係wii啊...................
psp咪好囉.............海龍我好想做低你啊......
二轉會員 #14
咩機都有,冇所謂:em015:
二星初級會員 #15
出係PSP,NDS就好
NDS可以行Q版用筆打
PSP+多D裝同怪,GOOD
一星新手會員 #16
一定係PSP啦
四星黃金會員 #17
出 係 psp 方 便 好 多 啦
之 前 果 幾 集 都 係 psp
無 啦 啦 出 係 wii 到