《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
三星高級會員 #21
原帖由 Seng火 於 2008-10-27 08:15 PM 發表
黎報到既講自己咩名先拉 -,-"
得兩個知係邊個 其他都唔知邊鬼個:smile_13.gif:

火仔講得好岩喔~係自己友果d,唔該報埋名啦~:smilie_:)3:
五星白金會員 #22
我報導!我叫gag火:smile_13.gif:
二星初級會員 #23
柒討想死 :band:
係我地頭串我:ro10:
四星黃金會員 #24
我係神秘人   -.-

三星高級會員 #25
原帖由 siteop 於 2008-10-27 10:33 PM 發表
係神秘人   -.-

一d都唔神秘=.=u係小雲,一睇就知了:band:
三星高級會員 #26
姐系吾收男仔 ~,~?
二星初級會員 #27
男要勁 女要索:em015:
哈哈  其實口水多就最好:em015:
原帖由 siteop 於 2008-10-27 10:33 PM 發表
係神秘人   -.-

見到你個簽名就眼火爆 :ro10:
當時我無online先影相 貼左 我話無我份
就甘貼我個名係個角仔度 :ro10:
我大把開紅相唔貼 剩貼個名:smile_13.gif:

五星白金會員 #28
原帖由 Seng火 於 2008-10-27 11:14 PM 發表
男要勁 女要索:em015:
哈哈  其實口水多就最好:em015:

見到你個簽名就眼火爆 :ro10:

你咁gag最多口水一定係你= =
四星黃金會員 #29
原帖由 仙姬 於 2008-10-27 10:47 PM 發表

一d都唔神秘=.=u係小雲,一睇就知了:band:

咁都比你發現 唔通你係我隔黎果件.........

原帖由 Seng火 於 2008-10-27 11:14 PM 發表

唔係唔想影你丫   你訓左係地 之痲   -.-

二星初級會員 #30
狡辯 :band:
又昆人話玩返:band:
靜雞雞online放野放到2xe  就唔見有正身玩:band:
四星黃金會員 #31
原帖由 Seng火 於 2008-10-28 12:08 AM 發表
狡辯 :band:
又昆人話玩返:band:
靜雞雞online放野放到2xe  就唔見有正身玩:band:

分身比正身好反  a"a
二星初級會員 #32
賓周仲好反 a"a
五星白金會員 #33
原帖由 Seng火 於 2008-10-28 01:12 AM 發表
賓周仲好反 a"a

佢同你玩仲好:em015:
二星初級會員 #34
原帖由 神經拳王2004 於 2008-10-28 03:32 PM 發表

佢同你玩仲好:em015:

我知你想反:em015:
不過你要自己反自己:smile_13.gif:
三星高級會員 #35
開始講d兒童不宜既野 :em014: :em014:
二星初級會員 #36
你入左會仲多野你聽呀face_l_18:
二星初級會員 #37
e d 叫高級情趣:face_l_12: :smile_13.gif:
kaka
三星高級會員 #38
高級情趣定高級性趣先 :em014:
二星初級會員 #39
原帖由 siteop 於 2008-10-28 12:12 AM 發表

分身比正身好反  a"a

蠹呀蠹=,=
上次應誠左星期5,6,日一齊殺上莫1玩,之後又沒左人影/.\反分身除左同我去莫1反之前重有咩好反wo:fire:
講真幾時同我地去莫1反姐=3=

原帖由 0o嬅名o0 於 2008-10-28 11:23 PM 發表
高級情趣定高級性趣先 :em014:

果d人西火既個人(情)趣黎 @_@
e d野唔好講到禁明
你禁會搞到我地西火好難搵到老婆嫁:smile_22.gif:
呀!!!!!!!!!!!!!
西火女朋友都沒,念到老婆好似遠左dd
不過唔緊要啦,好在你有我地 呵呵呵
西火問你一個問題0.0
你想一世做playboy 定搵反個老婆同你玩你d(情)趣呀@v@?
你想搵個老婆同你玩你d情趣我地就幫你手搵老婆kakakakaakaka
唔好炸炸底當睇唔到呀@@快d回
嘿!!

二星初級會員 #40
game度 既所謂老婆 -,-?
日日要我口不對心講:" 老婆我愛你
想起都想嘔 -,-"
留返你自己啦
回到最頂傳統版

選擇頁數