《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
二星初級會員 #61
原帖由 0o嬅名o0 於 2008-10-31 04:26 PM 發表

上次見到有個女仔叫魔咩座 系咪你來ga請問 0,0??
(吾記得個咩字系咩-.-)

果個係我老婆黎0.0
二星初級會員 #62
hihi大家好嗎?~~~~而家雲起真係同以前一樣冇變~ ~效率真慢~~希望雲起改進下啦~~唉......悶到想死~~~~~一陣要番學啦/.\   今日我又冇得玩:unlove: :unlove: :unlove:
二星初級會員 #63
老千呀老千/___\
你真係好可憐.....
不過唔緊要0.0
你番學有好多令女陪你上堂都可以叫做比你打機有益@@

PS:呀仙見到唔好 男女男 WO=,=
二星初級會員 #64
:ro04:
原帖由 0o嬅名o0 於 2008-10-30 10:56 PM 發表

我起 game度成日見到你同你d幫友坐左起1開-o-
你系咪掛緊隻鳳靈 @@?

我坐係度 多數係行開左  或 同人密頻吹水:ro08:

老千呀老千/___\
你真係好可憐.....
不過唔緊要0.0
你番學有好多令女陪你上堂都可以叫做比你打機有益@@

PS:呀仙見到唔好 男女男 WO=,=
西千 100% 係為左甘樣先會去返學:ro04:

二星初級會員 #65
東火呀東火=.=
講得禁大聲驚死沒人見到咩= =
留番D秘密唔好係到講呀嘛-,,,,,,-
你禁搞到老千好難做嫁-口-"
二星初級會員 #66
西千人唔西點做我地會長:ro06:
我地會係西人集中營 :ro06:
三星高級會員 #67
路過推推推=]
二星初級會員 #68
幾時影大合照架,,,,,,,,大家約番個時間好渦:ro08:
五星白金會員 #69
西仙幾時影祼照俾我睇:em014:
三星高級會員 #70
原帖由 神經拳王2004 於 2008-11-2 10:28 AM 發表
西仙幾時影祼照俾我睇:em014:

你就真係大白痴=0=你睇你丫....仲係度流哂口水咁

一把年紀~"~有失身份呀:ro00:
二星初級會員 #71
原帖由 仙姬 於 2008-11-2 10:57 AM 發表

你就真係大白痴=0=你睇你丫....仲係度流哂口水咁

一把年紀~"~有失身份呀:ro00:

E D係叫人既本性=,=
二星初級會員 #72
原帖由 魔杰座 於 2008-11-2 01:28 PM 發表

E D係叫人既本性=,=

:ro00: 係獸既本性  唔好扯到我地e班正常人
二星初級會員 #73
原帖由 Seng火 於 2008-11-2 04:29 PM 發表

:ro00: 係獸既本性  唔好扯到我地e班正常人

:ro00: 邊個話我地幫入邊d人正常嫁=,=
東火你唔記得我地幫只收西人咩??由其是係你自己係最西果個都唔記得-口-"
如果你係正常你就唔係幫入邊啦呵呵呵~~~
五星白金會員 #74
原帖由 魔杰座 於 2008-11-2 06:35 PM 發表

:ro00: 邊個話我地幫入邊d人正常嫁=,=
東火你唔記得我地幫只收西人咩??由其是係你自己係最西果個都唔記得-口-"
如果你係正常你就唔係幫入邊啦呵呵呵~~~

難道他是傳說中的
gag西火中火?!!
二星初級會員 #75
又爆左件甲 爽死face_l_18:
三星高級會員 #76
爽死 a___a??
咩甲來ga ?? (多口問句)
二星初級會員 #77
76+3白甲 上5到+4
一星新手會員 #78
:smilie_:D4: 維護   上來 簽個名 :smilie_O_o: :smilie_O_o:
三星高級會員 #79
尋人呀))))))))))))火仔返黎未???:donno:

快d歸隊啦)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
三星高級會員 #80
推推推 @___@
回到最頂傳統版

選擇頁數