奪寶王

主題列表 登入
五星白金會員 #1
遲d都會出公會系統
咁大家可以傾下遲d出左要點
大家可以比d意見
請大家提議一下新公會的名字

要加入
等待英明架領導者的行列
請留下壇名,game id ,職業

會員名單:

壇名                    game名         職業
邊渡友次子           伊賀蒼太         刺客
TatFu                 流刃若火         劍士
神秘者                 神秘人            劍士
×◆水影ζ              霜戀              未填
hkcanson           A仔神An         刺客
銓=]                   花葬乂風剎       男格
dar4545              灰果              劍士
tsewaiyip           白夜行            刺客
次狼                    落花狼藉乂      刺客
香腸                     腸仔              未填
-Sky-               瞬殺卍龍         刺客
icoq123              icoq1234       刺客
DAVIS123456    丫軒乂             刺客
○天下無雙●         日本娃娃          女武
hkyfimco           神奇戰俘          剌客
技能大師              屎眼狂刀       刺客
武用鬼                 武用鬼          男武
少堂                    殺靈              刺客
ah梨:]@.@    魔乂剎           劍士  
關你蛋治           加藤武乂       刺客
!~ShInN~!   笨真shinn   刺客
hkopenc115352:LK風箏 刺客
lcl_Arthur     鬼兵               劍士
霧暮★貓          貓由               祭司  
霸王花             花先生           未填
╭茶茶               極惡               劍士        
吞食貝貝         丑角              劍士
johnkh2005 乂何一何乂 男武
夜靈》俊        夜靈乂俊        劍士
yuyu1902   魔盜王           刺客
a53156987 乂sky乂       刺客
~格鬥史路比~ 叛忍            刺客
乂紫魂乂        乂紫夜乂        男武
Siu勾                Siu乂勾       女武

會長:
壇名                  game名     職業
迷你衫衫子♂   未填           劍士

副會長:
壇名                 game名     職業
邊渡友次子      伊賀蒼太       刺客

(機於33子話事...所以自動當選= =...)

侯選新公會幹部名單:(由於33子話事 所以另外兩位自動進入侯選幹部名單)
編號 壇名                game名     職業
1號  TatFu            流刃若火        劍士
2號   tsewaiyip     白夜行          刺客
3號  DAVIS123456 丫軒乂        刺客

侯選新公會名名單:

五星白金會員 #2
我想入....
唔想做會長.....
ID:流刃若火
二星初級會員 #3
邊個開都好 唔係我就得
開左叫埋我入
ID:神秘人
職業:劍士

二星初級會員 #4
開左叫叫我~_~

ID: 霜戀
五星白金會員 #5
邊個想開公會入黎啦...
五星白金會員 #6
請報上等級...個人資料等....
五星白金會員 #7
原帖由 邊渡友次子 於 2008-10-29 09:18 PM 發表
請報上等級...個人資料等....

我地呀?
要填咩呀?
二星初級會員 #8
報上你個ID就得,本人認為等級報唔報都冇所謂
五星白金會員 #9
那麼填上 職業好了
五星白金會員 #10
ID:流刃若火
職業:劍士
四星黃金會員 #11
id:花葬乂風剎
職:拳 :smilie_:)2:
三星高級會員 #12
我開可以嗎@@

劍仔一隻xD
五星白金會員 #13
歡迎加入我地個恐怖組織....HEHE....
五星白金會員 #14
原帖由 迷你衫衫子♂ 於 2008-10-29 09:48 PM 發表
我開可以嗎@@

劍仔一隻xD

可以.....
不過要睇下仲有無其他人想開...
如果有既話就要投票lu.....
四星黃金會員 #15
原帖由 TatFu 於 2008-10-29 09:53 PM 發表

可以.....
不過要睇下仲有無其他人想開...
如果有既話就要投票lu.....

個公會名係2000fun定其他名 face_l_18: ?
二星初級會員 #16
開左叫叫我la~xd
ID:A仔神An(刺客)
二轉會員 #17
我打左咁耐機....未入過2kf既會......
死都唔會入2kf
有其他會收人....pm/係game搵我
名:加藤武乂
職:刺客

二星初級會員 #18
到時先諗叫咩名都唔遲
橫店依家仲未有公會系統
四星黃金會員 #19
我同fd都諗住開 face_l_18:

但係見2kf d朋友又諗住開

都係到時先算
三星高級會員 #20