《吞食天地2‧究極版》遊戲資料區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
司馬俱說真的還真的有點醜

不過能力還不錯  不過看別人賣2萬左右1隻

我就很不懂=_=  司馬俱那斯1秒就可以遇一隻有那麼難抓ma~.~?

界橋右方出海的點 司馬俱幾乎24小時都在=_=

不要再上奸商當了=_=
副版主 #2
原帖由 百花千松 於 2008-10-31 11:38 AM 發表

我就很不懂=_=  司馬俱那斯1秒就可以遇一隻有那麼難抓ma~.~?

不要再上奸商當了=_=

知係邊捉都要夠lv捉先得:smilie_:10:
三星高級會員 #3
原帖由 小洋少 於 2008-10-31 03:18 PM 發表

知係邊捉都要夠lv捉先得:smilie_:10:

仲有70攻以上~要好彩先有

ps:我都係用緊中品68攻
四星黃金會員 #4
司馬俱好核突-.-....
三星高級會員 #5
唔係好核者.....我升到9火=.=
五星白金會員 #6
司馬俱一樣要32lv 先捉得??
八星無敵會員 #7
原帖由 ilovebbq 於 2008-10-31 09:30 PM 發表
司馬俱一樣要32lv 先捉得??

彭同司馬都係32lv捉得
四星黃金會員 #8
笑...
我相信版大沒有試過去捉司馬..
不然一定不會說出這種話
司馬出現上品68攻以上的機率是十分少
而且那支小兵"黃巾探路"攻擊很痛
沒有試過就請不要亂說
八星無敵會員 #9
係--  打埋其他怪再捉佢都幾痛
同埋捉隻靚d既都幾難
三星高級會員 #10
彭脫個頭型d
二星初級會員 #11
我抓到司馬72攻同71攻全上品:victory: :victory:
二轉會員 #12
岩岩等人黎拎彭彭走,無聊係青洲行黎行去,撞到隻C馬,順手捉埋,上品,齊技71攻:victory:
四星黃金會員 #13
我捉果隻72攻上品齊技比我升到9火,而家16LV唔用裝有107攻:victory:
一星新手會員 #14
捉完佢之後逃走咪得....---使咩打晒其他怪先捉
四星黃金會員 #15
原帖由 Y﹏ 於 2008-11-2 09:00 PM 發表
捉完佢之後逃走咪得....---使咩打晒其他怪先捉

錦你咪俾怪圍囉
六星鑽石會員 #16
原帖由 一樂樂一 於 2008-11-2 11:12 PM 發表

錦你咪俾怪圍囉

算吧啦 佢當自己開左無敵face_l_18:
我36lv 火豪 全副副本裝
用埋劉焉(29lv 800血) 都系岩岩好 夠清
仲要隻劉焉死2次=.="
佢吾似 前公孫 同 于毒 個d守關將甘廢...
一星新手會員 #17
原帖由 一樂樂一 於 2008-11-2 11:12 PM 發表

錦你咪俾怪圍囉

我開2隻32LV豪同醫都冇問題...

使咩開無敵...

一捉完就走...-_-

唔走我都殺得晒WO-_-

唔明上邊果個點解隻武將要死2次-,-
六星鑽石會員 #18
:em012: :em012: 樓主果然聰明絕頂
二星初級會員 #19
原帖由 Y﹏ 於 2008-11-3 02:01 AM 發表

我開2隻32LV豪同醫都冇問題...

使咩開無敵...

一捉完就走...-_-

唔走我都殺得晒WO-_-

唔明上邊果個點解隻武將要死2次-,-

你雙開點同佢地呀,人地一個打呀
三星高級會員 #20
原帖由 百花千松 於 2008-10-31 11:38 AM 發表

不要再上奸商當了=_=

你去捉下咪知囉!!!
相信樓主一定未捉過!!!
你試下去捉一隻上品齊技有7x攻以上!!
你睇下要幾耐~~
仲有.....你單打未必夠打!!:smilie_8):

所以....!!先自己試試~~~然後再想想應唔應該話人奸商:victory: :victory:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數