《誅仙》貼圖區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
:smilie_:D4::smilie_:D4::smilie_:D4:中左獨角

之前用左千幾點抽獨角抽到灰q晒

今日諗住再買20個抽聚寶  點知中左:thup:

吊奶新幹線:em012:

排排坐:smilie_:D4:

二星初級會員 #2
我抽左27點就中:victory:
五星白金會員 #3
:em012: :em012: :em012: 妒忌
二星初級會員 #4
我果時買左350點泥抽
抽哂都抽唔到跟住就放棄左-.-
二星初級會員 #5
原帖由 `ΒABE離★ 於 2008-11-2 06:44 AM 發表
:smilie_:D4::smilie_:D4::smilie_:D4:中左獨角

http://qkzone.com/upload/files/qkzone20081102064320-9156 ...

放比我得唔得呀
四星黃金會員 #6
原帖由 ↗檸檬↙峰 於 2008-11-2 11:45 PM 發表

放比我得唔得呀

用左啦 :smile_13.gif: sor
一星新手會員 #7
我抽左5000點先中-.-
二星初級會員 #8
抽左千2點...佢同我最後一個箱先中..差d嚇死:em012:
四星黃金會員 #9
原帖由 `ΒABE離★ 於 2008-11-2 06:44 AM 發表

http://qkzone.com/upload/files/qkzone20081102064320-9156 ...

加我msn:json2270488@hotmail.com
日後有game一齊玩:D2
三星高級會員 #10
原帖由 YuNG爺 於 2008-11-12 06:16 AM 發表

加我msn:json2270488@hotmail.com
日後有game一齊玩:D2

有d想玩返誅仙tim:smile_13.gif: :smile_13.gif:
四星黃金會員 #11
原帖由 【牙咢】 於 2008-11-18 12:56 PM 發表

有d想玩返誅仙tim:smile_13.gif: :smile_13.gif:

:em012: :em012: :em012:
六星鑽石會員 #12
嘩@@  :smilie_:10: 我一抽中左la=.=..
回到最頂傳統版

選擇頁數