天機Online

主題列表 登入
八星無敵會員 #1

打機咁辛苦升級做乜野?《天機online》神裝,等級,座騎比晒你!

金融海嘯推廣:體驗帳號唔駛錢有得玩!

[attach]118946[/attach]

天機online改頭換臉
測試伺服器同你見面

無論你聽過定未聽過天機online 今次測試伺服器活動你一定要知, 因為所有神裝,新座騎, 終極Boss, PVP大戰,全部會在你臉前出現!

有興趣的玩家只需於週五推出的改版頁中申請體驗帳號及下載主程式便可以直接登入參加

日期: 11111117

於測試伺服器中, 無論你是新手或老手, GM神算子都會直接提昇你的等級, 及送贈大量從未出現過的裝備道具給你,讓你直接體驗天機的無窮樂趣.當然,除著大家擁有超強的實力後, GM還會召出最強BOSS 及進行大屠殺

唔駛用錢咁多野玩, 四條一   天機等緊你

[attach]118947[/attach]

www.tjonline.com.hk
全新座騎!
[attach]118950[/attach]
[attach]118949[/attach]
[attach]118948[/attach]

全新等級開放新裝備
[attach]118951[/attach]

四星黃金會員 #2
隻GAME由OB到而家..好似都好小人玩--
五星白金會員 #3
隻game方士基本上係掛機升= =
六星鑽石會員 #4
第1次玩入左GAME 2分鐘即刪
太似魔獸世界.
不如玩番魔獸世界好過:smilie_O_o:
二星初級會員 #5
再次支持天機重生
到時一定到呀!!!!

五星白金會員 #6
連官網自己都踩自己台啵= =
咁辛苦升lv做乜
同呢家既online game一樣哂時間
三星高級會員 #7
都唔明咁多game都係抄魔獸世界= =
三星高級會員 #8
都唔明咁多ON9都話d game抄黎抄去:em012:
三星高級會員 #9
佢開個sever出黎又乜都有....同私服有咩分別...
分別就係佢係官服....佢想吸引返多d人玩佢隻game
二星初級會員 #10
天機反反覆覆又開倉又關倉
半年多都無再更新
但可以行到這個地步
相信係官方天機負責人經過一大番努力爭取
從前的種種問題今後都不會再發生
亦巳得到官方努下而得以解決
這樣的天機官方負責人值得我們再繼續支持他的, 對吧!!!

我諗唔使講咁多
支持0既人希望到時可以再次出現繼續玩返
不支持的人也可以嘗試玩下

本人遊戲內名稱 : yauyau
喜歡的到時就 say 個 hi 吧~~
五星白金會員 #11
原帖由 邱邱 於 2008-11-6 08:35 PM 發表
天機反反覆覆又開倉又關倉
半年多都無再更新
但可以行到這個地步
相信係官方天機負責人經過一大番努力爭取
從前的種種問題今後都不會再發生
亦巳得到官方努下而得以解決
這樣的天機官方負責人值得我們再繼續支 ...

你能夠100%確定以前既問題不會再發生麼?
二星初級會員 #12
原帖由 cb391042 於 2008-11-6 09:57 PM 發表

你能夠100%確定以前既問題不會再發生麼?

我不是官方人員, 當然不能百分百肯定, 但我相信就足夠了
而且, 其他的game也不能做到百分百沒問題, 對嗎?

據有力人仕透露
今次使用的天機運行程式巳經不再是從前港版的問題程式
五星白金會員 #13
十惡不赦@.@ 天機重生
二星初級會員 #14
原帖由 落葉為風起舞 於 2008-11-7 03:02 PM 發表
十惡不赦@.@ 天機重生

十惡你快d拉大隊返來玩啦@@
二星初級會員 #15
搞鬼殺殺手 到時又會出現於 蒼南城 亂掉錘仔啦"XPP
六星鑽石會員 #16
但係呢隻game抄wow抄得太似啦....
三星高級會員 #17
原帖由 日式草餅 於 2008-11-6 01:50 PM 發表
都唔明咁多ON9都話d game抄黎抄去:em012:

用下腦啦
隻game擺明抄魔獸世界啦
on9呢個字同番你自己講啦
說人on9者 便是on9人
一星新手會員 #18
仲有沒人玩= =
二星初級會員 #19
咪踩:devil: :ro08: :ro08: :ma1:
二星初級會員 #20

好帖
很好帖