《誅仙》貼圖區

主題列表 登入
二星初級會員 #1

雲古小細 你要吊  也不看看你有什麽資本在我面前吊
VIP會員 #2
居然見到......:smilie_:10:

二星初級會員 #3
雲古班人妖..抵死..羅斯...花仔..依班人..唔die都冇用
一星新手會員 #4
GD!!殺得好!!班人抵殺 !!wa  震旦王都死左!!
三星高級會員 #5
似乎你覺得好撚型wo~~~~

點解唔貼番開波個一張呀???

你地d人出黎自殺機個張呀   洗唔洗我貼番出黎呀??
二星初級會員 #6
原帖由 肥西甘 於 2008-11-7 01:49 PM 發表
似乎你覺得好撚型wo~~~~

點解唔貼番開波個一張呀???

你地d人出黎自殺機個張呀   洗唔洗我貼番出黎呀??

炸臨啦你..得把死人口....仲話自己係囡叫我切7wo
吹水都要做好準備啦= =死傻仔...同個名一撚樣...肥西甘
四星黃金會員 #7
haha 成隊人比人清哂  7.7
二轉會員 #8
幾時都話....紫雨樓勁人多!
二星初級會員 #9
勁人多...:smilie_:D5:
係咪勁ON9既人多啊
四星黃金會員 #10
原帖由 黑夜進化 於 2008-11-12 12:16 PM 發表
勁人多...:smilie_:D5:
係咪勁ON9既人多啊

如無意外 應該就係..
一個就代練勁,, <~~SHKBIRD
一個就自以為勁 <~~小懶貓
一個就哩埋最勁  <~~冷血
比我係紫雨 一定走左..打襯交呢..都唔見隻冷血..勁爆囉..幫主WO
你唔好成日將個頭放入件衫到先得架..成隻縮頭烏龜咁
睇下到時150邊個勁..
六星鑽石會員 #11
人地收個頭落地下咋-,-
二星初級會員 #12
原帖由 神谷wing 於 2008-11-12 04:46 PM 發表

如無意外 應該就係..
一個就代練勁,,  

擺脫你們早點150 ok? 現在連接幫站也不敢,風城有那個种嗎?還是你有種。對青雲來説,不怕死就是勁,

殺你們一個也是殺,殺你們一群也是一個道理,人多人少對我沒區別,極殺除了一張口,別的什麽都沒, 連

種都沒。不服約我出來打,我手上有600條你們的狗命,也沒打算白過,這個星期洗到999點po出來給你看爽

下:em014: :em014:
三星高級會員 #13
係幫戰呀   唔係幫站呀~~~~

打岩d字先同我係討論區討論啦

唔接你幫戰係因為風城要返工  唔通同紫雨d無所事事ge人一齊糊混呀?
二轉會員 #14
LOAD得好慢:smile_13.gif:
二星初級會員 #15
999又如何 ?? 看到你這麼有空..我都笑了....
你殺我..又怎麼樣呀..我人在電腦前..你最好肯殺..
我給你殺一小時..隻要你肯殺..殺我.我又不會痛..
你化身多不多..我就不知道...要幫戰..等我們也
150啊..就你 150..我們跟你打幫戰?? 你不工作
有飯吃...我們沒有...我常跟人說  大陸人勞工來的麻
2個 150  2個大陸人~~:smilie_:D5: :smilie_:D5:
二星初級會員 #16
還有一句...人是怎麼殺的?  人是站石頭上面殺的~~~哈哈哈
極殺d人..先明白..
二星初級會員 #17
原帖由 黑夜進化 於 2008-11-14 12:17 AM 發表
999又如何 ?? 看到你這麼有空..我都笑了....
你殺我..又怎麼樣呀..我人在電腦前..你最好肯殺..
我給你殺一小時..隻要你肯殺..殺我.我又不會痛..
你化身多不多..我就不知道...要幫戰..等我們也
150啊..就你 150. ...

沒錢就去賺錢啊,玩什麽遊戲呢,24人在電腦前還不是只有140幾而已, 人家shk 24小時在電腦前能練的比青雲還要快

你難道24小時在電腦前面打飛機嗎:em014: 。人家136青雲就能殺150了,你們難道連136青雲都不如,一定要等到150?

算啦,對我來説無所謂,還是那句話,殺你一個是殺,殺你一群也是殺,沒什麽區別:smilie_8):
四星黃金會員 #18
原帖由 myangle 於 2008-11-14 03:48 AM 發表

沒錢就去賺錢啊,玩什麽遊戲呢,24人在電腦前還不是只有140幾而已, 人家shk 24小時在電腦前能練的比青雲還要快

你難道24小時在電腦前面打飛機嗎:em014: 。人家136青雲就能殺150了,你們難道連136青雲都 ...

你講d野都幾撚廢..人地隻shkb 24小時雙經 快唔過你條垃圾青云 唔死都無用啦
講到快過你好似好正常咁..有d野收埋唔講就以為人唔知咩 白痴
24小時對住部電腦真係玩死誅仙咩..on9
你唔悶 我都厭啦 話你白痴真係白痴-_-~
每一次開post 回覆前 用下你個人頭豬腦諗過先好打出黎啦
係要俾位人入-_-~我知你慣 但我地唔需要
二星初級會員 #19
原帖由 神谷wing 於 2008-11-14 05:24 PM 發表

你講d野都幾撚廢..人地隻shkb 24小時雙經 快唔過你條垃圾青云 唔死都無用啦
講到快過你好似好正常咁..有d野收埋唔講就以為人唔知咩 白痴
24小時對住部電腦真係玩死誅仙咩..on9
你唔悶 我都厭啦 話你白痴真係 ...

極殺的人除了張口,還真的什麽都不是了,神谷wing,你是誰我不知道,我也沒有興趣知道,

24小時對這電腦的不是我,不會看中文回去讀完小學再來。殺人是極殺的先挑事,我被殺到150級

才動手反擊,我是羔羊,但是不是沉默的那種,你們誰敢殺我,我一定讓你們雙倍奉還,我

玩遊戲一向都是恩怨分明。你有本事上世界找我嗆聲,我玩什麽遊戲都沒有怕過誰,你要證明150青雲是

廢物,把你遊戲的名字貼在這裡,我保證讓你會為說過的話後悔。不過我也不指望你敢po。如果你是極殺的

我應該已經殺過了,如果還沒殺過,努力練到120來昆侖。
二星初級會員 #20
原帖由 myangle 於 2008-11-14 11:51 PM 發表

極殺的人除了張口,還真的什麽都不是了,神谷wing,你是誰我不知道,我也沒有興趣知道,

24小時對這電腦的不是我,不會看中文回去讀完小學再來。殺人是極殺的先挑事,我被殺到150級

才動手反擊,我是 ...

你還真是..搞笑..你給我殺了 好多了次哦..什麼 136殺 150啊..組織一下再說好嗎@@?
看不慬..我在電腦打不打飛機 關你鳥事?你不爽也可以打啊..
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數