《誅仙》貼圖區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
乳牛   訓咁耐地下  你唔覺凍GA咩

D會員日日俾人掃  個幫主都仲係縮頭烏龜咁GE

三星高級會員 #2

三星高級會員 #3

三星高級會員 #4

三星高級會員 #5

三星高級會員 #6
果然殺左好多人..
二星初級會員 #7
殺天人誰不會? 殺天人誰殺不死? 極殺的敢接幫站, 接一次讓你們丟臉一次, 難道非要等到城站開了,你們才敢?

有種嗎?有種打群站嗎?200點紅很吊?還沒我的1/4。

給你們到150,我殺你們還是一個字, 秒。

你們有什麽資本吊,錢,裝備,等級,人品樣樣都不如,還有臉po圖出來給大家看,活到20嵗還不知道廉恥怎麽寫嗎
二星初級會員 #8
傻西西..殺天人給你殺就是啦..你殺我..我又不會痛.
24小時都 電腦前..
二星初級會員 #9
魔宮都殺???  :smilie_/(: :smilie_/(:
六星鑽石會員 #10
影相按f9 再按個框入面個制

搞到睇唔清條屍
二轉會員 #11
好波:loveliness:
二星初級會員 #12
原帖由 黑夜進化 於 2008-11-12 12:15 PM 發表
傻西西..殺天人給你殺就是啦..你殺我..我又不會痛.
24小時都 電腦前..

傻c,我一天玩6-7個小時,比你早一個月150,24小時也才140幾。

遊戲是用腦子玩的
三星高級會員 #13
傻貓  我在電腦前是賺錢  你在電腦前是花錢

升慢一點   我賺到的錢不像你會全部放在遊戲裡
二星初級會員 #14
原帖由 肥西甘 於 2008-11-13 03:02 AM 發表
傻貓  我在電腦前是賺錢  你在電腦前是花錢

升慢一點   我賺到的錢不像你會全部放在遊戲裡

玩個遊戲的錢都花不了,你鄉下種田的嗎?回去賺錢給你兒子買奶粉啦,還玩什麽遊戲。

face_l_18: face_l_18:
二星初級會員 #15
原帖由 myangle 於 2008-11-13 09:09 AM 發表

玩個遊戲的錢都花不了,你鄉下種田的嗎?回去賺錢給你兒子買奶粉啦,還玩什麽遊戲。

我沒腦子啦~~:cry: :cry:  
澳門沒田種..大陸才有..
二星初級會員 #16
你呢..有腦子嗎..拿青雲 和 鬼王比..
三星高級會員 #17
原帖由 myangle 於 2008-11-13 09:09 AM 發表

很膚淺..........玩遊戲不一定要花錢的,你用多少錢玩這個遊戲?很多敗家仔只會花錢於遊戲上的。
二星初級會員 #18
原帖由 黑夜進化 於 2008-11-14 12:25 AM 發表

我沒腦子啦~~:cry: :cry:  
澳門沒田種..大陸才有..

吃著大陸的米 玩著大陸的遊戲 還罵大陸人 不知道你有沒有吃你媽燒的飯 駡他婊子的:smilie_/):
二星初級會員 #19
原帖由 acrylic 於 2008-11-14 01:09 AM 發表

很膚淺..........玩遊戲不一定要花錢的,你用多少錢玩這個遊戲?很多敗家仔只會花錢於遊戲上的。

沒錢的說有錢的敗家,錢是用來花的,難道你死了吧錢帶進棺材,花多花少就是人的問題,我花錢玩遊戲

礙到你了?我完美花10多w,誅仙才3w而已,我都覺得很省了。每天少出去喝酒,花錢玩下遊戲,對自己

身體也有好處,何樂而不爲。
二星初級會員 #20
原帖由 myangle 於 2008-11-14 03:39 AM 發表

沒錢的說有錢的敗家,錢是用來花的,難道你死了吧錢帶進棺材,花多花少就是人的問題,我花錢玩遊戲

礙到你了?我完美花10多w,誅仙才3w而已,我都覺得很省了。每天少出去喝酒,花錢玩下遊戲,對自己

身體也 ...

你隻 大陸貓 ~ 有西$$玩game咩....成日係度吹水....你玩遊戲賺$$的....你死咁大 化身都用唔小呀!!! 點樣可以玩遊戲過活呢!!!........ 你爸爸/媽媽 呢埋屋企哭.....都快要餓死了,沒飯吃.....你真是不孝:smilie_O_o: :smilie_O_o:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數