《吞食天地2‧究極版》遊戲資料區

主題列表 登入
一星新手會員 #1

點圖放大
簡單的順序就是:
1. 打地圖:隊長一定要打到地圖
2. 戰鬥:小兵攔截 (泰山賊衛x3 泰山賊兵x7)
3. 戰鬥:孫康在這閒晃,扁他一頓後繼續走 (孫康  泰山賊兵x2  泰山賊衛x2)
4. 戰鬥:小兵攔截  (泰山賊衛x10)
- 聽到尖叫聲 -
5. 戰鬥:吳敦 + 泰山賊衛x7
6. 戰鬥:吳敦 + 昌豨 +尹禮 + 泰山賊衛x7
7. 戰鬥:孫觀 + 泰山賊衛x7
    戰鬥2:孫觀 + 昌豨 + 尹禮 + 吳敦 + 泰山賊衛x6
8. 戰鬥:泰山賊衛x10
    戰鬥2:臧霸 + 孫觀 + 昌豨 + 尹禮 + 吳敦 + 泰山賊衛x5
- 領獎 -

六星鑽石會員 #2
點解個地圖咁有童話個城既fell--
一星新手會員 #3
其實呢個30副係咪一個人都夠做(34lv)??
區域版主 #4
原帖由 NKKCK 於 2008-11-13 05:46 PM 發表

笑左face_l_18:
一星新手會員 #5
--冇我見d人成日一黎到就唔見左--
三星高級會員 #6
原帖由 高比拜仁慕尼黑 於 2008-11-13 05:59 PM 發表

笑左face_l_18:

我都笑左:smilie_:D5:  哈哈大笑tim
你算好人 庵住個咀
一星新手會員 #7
原帖由 NKKCK 於 2008-11-13 05:46 PM 發表

你可以自己試下:smilie_/):
死左唔好怪我
三星高級會員 #8
一個人點夠打face_l_18: face_l_18: face_l_18:
二星初級會員 #9
兩個好d  0.0
六星鑽石會員 #10
一個人夠打....你5開咪得囉
三星高級會員 #11
3個38級既人物夠唔夠打?
一星新手會員 #12
原帖由 badchan0731 於 2008-11-13 06:42 PM 發表

我都笑左:smilie_:D5:  哈哈大笑tim
你算好人 庵住個咀

:smile_30.gif: 我笑到見牙唔見眼xddd
一星新手會員 #13
2隻4xlv..夠打的(試過,同我隻分身)

不過都要睇隻寵 勁唔勁...因為d怪- -成日打寵..~_~

仲有

我相信..大部分人都識行

而是不想帶隊吧啦...一個字..懶...

入人隊 只要開老班掛機ko...

帶隊..時不時要睇住個mon...      

所以好多人選擇..不帶隊...

好在以嫁我2隻各4xlv..自己打..夠晒做..w_w 唔洗帶人地..

我認我係自私..我相信人點都有自私的一面.

但好過d人 明明識行 扮唔識 ..唉 最黑人憎
五星白金會員 #14
個教學做得幾店
幫到唔少人:smile_38.gif:
三星高級會員 #15
十萬個thx:victory:
三星高級會員 #16
途中遇到既怪係咪唔打好d ??
三星高級會員 #17
thx~~呢個真係一流
依家好多人都唔肯帶
一係就收錢--
多謝樓主
二星初級會員 #18
真係唔錯 次次去30副都見到大把人等住做 但係唔識行 :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: 多謝啦
五星白金會員 #19
真心求問
我一次都無打過
我兩隻35lv人去打有可能打勝嗎
二星初級會員 #20
係右click孫康打佢??
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數