《飄流幻境》心得及任務區

主題列表 登入
一星新手會員 #1
一個偷p 9  -------  傑仔        .\_/.
p 9我副ac 我一參 他off (本人廢人一個得144LV no轉tim == 他30LV .\_/. )
本來no想過post上來 but 他重要洗我朋 .\_/.  有相 5識post ==請各大大教我plzplz
plz plz thx
一星新手會員 #2
原來佢係偷p狗:smilie_:D5:唔好意思.我見到你偷p傑仔,我個時係水5遊樂場,你個傻仔當我睇唔到??你得15lv要叫佢p你,該你死啦:victory: ,又話自己好悶.死傻仔,下次唔好比我見到face_l_18:
三星高級會員 #3
原帖由 90306100064 於 2008-11-16 01:41 PM 發表
原來佢係偷p狗:smilie_:D5:唔好意思.我見到你偷p傑仔,我個時係水5遊樂場,你個傻仔當我睇唔到??你得15lv要叫佢p你,該你死啦:victory: ,又話自己好悶.死傻仔,下次唔好比我見到face_l_18:  

你根本吾知佢犯過D咩事,就吾好大大隻字巴巴閉

傑仔水6人民共同認為膠膠仔一名
我雖然水3人,但有時都會去水6,
你吾信問下以前水6既人佢犯過D咩事,
偷p、耍白、嚴重洗頻 樣樣齊!
雖然我果日吾知發生咩事,
正系知佢好黑人憎!
最重要系佢無改到!
成日都話改呢樣改果樣,又話吾玩wl,
點知又開返隻新ac黎扮野,
識穿左又起到嘈、洗頻,
呢D人比人挑下都吾系D咩壞事,
我以前都成日挑佢啦,
又吾見你同我講下次吾好比你見到我挑佢?
吾該下次搞清楚件事先好黎嘈人
p.s 無心筆戰,只是提醒,語氣過重很抱歉。

六星鑽石會員 #4
就算佢樓主偷p傑仔都係應該...
鬼叫傑仔有前科..人見人"愛"..車見車"載"呀..........

ps.樓主你錯區了.....
一星新手會員 #5
原帖由 千雪小夜 於 2008-11-16 02:10 PM 發表

你根本吾知佢犯過D咩事,就吾好大大隻字巴巴閉

傑仔水6人民共同認為膠膠仔一名
我雖然水3人,但有時都會去水6,
你吾信問下以前水6既人佢犯過D咩事,
偷p、耍白、嚴重洗頻 樣樣齊!
雖然我果日吾知發 ...

大家知他是kai子啦

p.s 有沒有任可教我post photo ?? post他偷p我 :smilie_/(: :smilie_/(:
thx各大大:D2 :smilie_:)3:
二星初級會員 #6
http://tinypic.com/
↑上載去 copy 第二行
禁止訪問 #7
原帖由 02256169 於 2008-11-16 01:17 PM 發表
一個偷p 9  -------  傑仔        .\_/.
p 9我副ac 我一參 他off (本人廢人一個得144LV no轉tim == 他30LV .\_/. )
本來no想過post上來 but 他重要洗我朋 .\_/.  有相 5識post ==請各大大教我plzplz
plz plz thx

學好中文文法先再泥post
四星黃金會員 #8
學好中文文法先再post [/quote]

五十步笑百步face_l_18:
還是返回主題吧
傑仔 膠人一個 死性不改 人見人憎 :ro10:
大家以後小心佢啦:smile_38.gif: :smile_38.gif:
一星新手會員 #9
原帖由 cckoyou 於 2008-11-21 05:55 PM 發表

學好中文文法先再泥post

你都學好d中文啦
二星初級會員 #10
:funk: .........
回到最頂傳統版

選擇頁數