奪寶王

主題列表 登入
禁止發言 #1
根本英俊
高登小丑神
一個kill人

3個都係輸打嬴要既香港人
版主 #2
x登小丑神<---宣傳??:em012:
二轉會員 #3
你唔夠人地打

比人串下化face_l_18:
一星新手會員 #4
不明白樓主意思~
你說輸打嬴要...?
輸打=他輸了就要打你...?
嬴要=我都不會解了(嬴了不要嗎?)
一星新手會員 #5
輸打羸要的意思係:
輸左就嘈生晒
羸左就串咀

大慨係咁上下@@
禁止發言 #6
又係一1班2000fun小朋友

我點會唔夠打
五星白金會員 #7
呢d人...見唔少....不要太勞氣....這些人在社會上只能當一個垃圾
五星白金會員 #8
原帖由 sato0230 於 2008-11-19 12:30 AM 發表

我點會唔夠打

我覺得你仲細喎...字都好似唔識打咁=.=
完全唔知你想表達d咩face_l_18:
二轉會員 #9
原帖由 ㏑κiη㏑ 於 2008-11-19 04:50 PM 發表

我覺得你仲細喎...字都好似唔識打咁=.=
完全唔知你想表達d咩face_l_18:

小小野就上黎唱

好明顯啦face_l_18:
一星新手會員 #10
同意~
亦希望樓主不要亂罵人引起罵戰~
三星高級會員 #11
原帖由 sato0230 於 2008-11-19 12:30 AM 發表

我點會唔夠打

小朋友?睇你講野似膠神多D:em012:
人地話你多錯別字就話人小朋友,有銀病
版主 #12

我點會唔夠打

訓啦你 你好大過?
傻仔三星膠
五星白金會員 #13
樓主好撚戇尻lol  佢話對人類不嬲無咩好感=0= 我想問下唔通你係畜牲xDDD 笑話
三星高級會員 #14
我覺得上面d人都好過分囉...

講時講洗吾洗個個針住晒?仲丹埋粗口?

玩得耐大晒咩...

都係上黎傾計姐!

我就吾就你味做過3星仔囉!!!
二轉會員 #15
原帖由 迷你衫衫子♂ 於 2008-11-20 06:10 PM 發表

玩得耐大晒咩...

都係上黎傾計姐!

我覺得樓主低比人屌:smilie_/):
三星高級會員 #16
原帖由 淚天 於 2008-11-20 07:09 PM 發表

我覺得樓主低比人屌:smilie_/):

雖然......

但都吾可以咁直接..可以話..

xx:樓主..你冇圖好難信你講野啵..

oR

:樓主..可吾可以講d例子黎=.=?

但係就吾好一開始就講粗口囉..好難頂...
版主 #17
原帖由 迷你衫衫子♂ 於 2008-11-20 06:10 PM 發表

玩得耐大晒咩...

都係上黎傾計姐!

我做過3星仔 但唔膠
樓主佢就3星仲要硬膠膠
所以3星膠呢個稱號比佢係最好不過:em012:
四星黃金會員 #18
原帖由 sato0230 於 2008-11-17 04:00 PM 發表
根本英俊
高登小丑神
一個kill人

3個都係輸打嬴要既香港人

唔好以為自己高lv就不斷開D咁既post....
坦白講...你55/56lv有幾多打返黎有幾多洗返黎...你知我都知,自己心照
你既技術到咩程度我唔講...我同你打過...
你開1,2個gag post我都廢事出聲....
但你唔好過份到連呢D post你都狂開...
你有冇資格話人?
版主 #19
原帖由 千夜╳月 於 2008-11-20 09:49 PM 發表

唔好以為自己高lv就不斷開D咁既post....
坦白講...你55/56lv有幾多打返黎有幾多洗返黎...你知我都知,自己心照
你既技術到咩程度我唔講...我同你打過...
你開1,2個gag post我都廢事出聲....
但你唔好過份到連呢 ...

:smilie_:10:good
八星無敵會員 #20
樓主小朋友.

咁得閒話人.話下自己仲好啦 (你:em012: 到仲要我地講出口呀?)

開埋d白痴+無聊post...話下lee個.話下果個......做埋d多餘野 !
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數