《吞食天地2‧究極版》貼圖區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
由於我見好多人都知點貼:綱:http://2uploadhk.com/

(先講講影相,按佐上(home佐上面個粒)叫PrintScreenSysRq再去小畫加貼上/ctrl+v就得)
教學

先按我上圖畫佐的位置
選你想要的圖
再按上傳

上傳佐之後,(紅字個個)on2個綱copy佐佢貼上200fun就有架,佢係下面會show番你幅圖比你看係唔係

由於我怕圖太大會死圖我cut佐好多..

希望help到d唔堯貼圖個d人la

二星初級會員 #2
16個看1個都冇回..............
二星初級會員 #3
我第一個回囉:band:
二星初級會員 #4
原帖由 大步 於 2008-11-17 08:56 PM 發表
我第一個回囉:band:

:smilie_:D5: 呵呵,thx
四星黃金會員 #5
甘咩.-可以影相....?
二星初級會員 #6
原帖由 悶死人 於 2008-11-17 09:20 PM 發表
甘咩.-可以影相....?

按右上(home佐上面個粒)叫PrintScreenSysRq再去小畫加貼上/ctrl+v就得
四星黃金會員 #7
不如精華左佢

幫到 貼 自己屋企條link ge 年青有為 ge青少年

好有用的 :victory: 有左你個貼 個d年青有為 ge青少年

又學識左一樣新野:smilie_:D3:

唔知會唔會 重有 屋企條link 再出現呢AoA
二星初級會員 #8
原帖由 ◎真田幸村◎ 於 2008-11-17 10:31 PM 發表
不如精華左佢

幫到 貼 自己屋企條link ge 年青有為 ge青少年

好有用的 :victory: 有左你個貼 個d年青有為 ge青少年

又學識左一樣新野:smilie_:D3:

唔知會唔會 重有 屋企條link 再出現呢AoA

我.......都......想..........精........華.......呀~~!!(路出野心:smilie_:10: )

回到最頂傳統版

選擇頁數