極速快感 NFS

主題列表 登入
VIP會員 #1
你地買左未呀??
或者:smilie_/): 咩左未??

一齊吹下la:smilie_:)3:

版主小建議:
大家唔好咁快bt住
等多d白老鼠試左先
唔係裝個時又多多問題

三星高級會員 #2
等我買左之後就改隻bmw m3 gtr暏係nfs mw果隻出黎玩下先face_l_18: face_l_18:
四星黃金會員 #3
:smilie_/): 佐

我覺得NFS9好玩D...
12...轉灣好易撞...架車好似好輕咁:smile_22.gif:
二星初級會員 #4
好慘買唔到,我去元朗2000fun條友話未有貨.....
五星白金會員 #5
係咪有上網玩
上網玩 係玩d咩野?
四星黃金會員 #6
如果上網玩就要買正版...
不過遲D vlan應該有得連:em015:
二星初級會員 #7
今日去左買中文版@_@
而家玩緊=W=  玩過喱隻game之後 我決定要再換電腦既野/  \
換過display卡同埋個mon/ \
一星新手會員 #8
原帖由 長生位 於 2008-11-18 05:41 PM 發表

12...轉灣好易撞...架車好似好輕咁:smile_22.gif:

如果個彎係大的話唔飄就過唔到嫁啦
如果玩多D飄移,burnout,j-turn個D會加錢添呀
好好玩呀
D警察強左
好難撞散佢地
佢地D車快左好多
我見到有GTR R35的警車添(O晒嘴)
小心比佢地四面包圍
好難先走得到
我都差D走唔到= ="""
同埋D警車好多好密
多到好難先走得到
如果你係CITY地方比警車追
咁你唔上HIGHWAY係走唔到的
佢地會係好多地方出現
以高速係HIGHWAY到走佬係一個好好的方法
加埋不斷FAKE佢地就一定走到face_l_18: face_l_18:
四星黃金會員 #9
...好失望
12代 控制性太錯
需求太高 我部野 差d推唔郁...
架車無咩重量 轉灣難控制...
10~11代 係nfs 既低潮 我唸12係最低潮...
11雖然 無左原有既自己模式  但以多方面精細既改裝而覺得很引起
11代整体上 唔算差 d人會話由9代起 無左改燈果d...
咁就緊係啦 ... 8代係夜景
唉... 玩11仲好過 起馬 我可以玩到最靚...
都係等gta4 出
四星黃金會員 #10
原帖由 =鋼= 於 2008-11-18 11:34 PM 發表

如果個彎係大的話唔飄就過唔到嫁啦
如果玩多D飄移,burnout,j-turn個D會加錢添呀
好好玩呀
D警察強左
好難撞散佢地
佢地D車快左好多
我見到有GTR R35的警車添(O晒嘴)
小心比佢地四面包圍
好難先走得到
我 ...

係...玩佐成日..都未撞爆過一架--'
點飄移??
係...我次次上HIGHWAY先走到--
同埋個地圖都好大下-.-"

原帖由 zxcc 於 2008-11-19 06:59 AM 發表
...好失望
12代 控制性太錯
需求太高 我部野 差d推唔郁...
架車無咩重量 轉灣難控制...
10~11代 係nfs 既低潮 我唸12係最低潮...
11雖然 無左原有既自己模式  但以多方面精細既改裝而覺得很引起
11代整体上 唔 ...

操控真係唔太好....
需求就一般啦...
我走番去玩nfs9好過...囧
VIP會員 #11
又係NFS9好玩d= =?

為左提高質數....
呢隻game整左2年....

有咩賽事玩??
eg. 直線加速,飄移 呢d仲有冇??
VIP會員 #12
原帖由 長生位 於 2008-11-18 05:41 PM 發表

你:smilie_/): 左幾耐??
中文版??
四星黃金會員 #13
原帖由 叉雞利 於 2008-11-19 04:29 PM 發表
又係NFS9好玩d= =?

為左提高質數....
呢隻game整左2年....

有咩賽事玩??
eg. 直線加速,飄移 呢d仲有冇??

個人感覺而已...

唔識英文..所以等其他人答你=="

原帖由 叉雞利 於 2008-11-19 04:29 PM 發表

你:smilie_/): 左幾耐??
中文版??

英文版就:smilie_/): 佐2個鐘
中文版就:smilie_/): 佐半日....
不過中文版未:em014: 到..所以都係無用=.="
一星新手會員 #14
你試下係過彎個時拉一拉HAND BRAKE
咁就飄到
你可能話佢唔係飄啦
但係NFS12入面話你飄移所以有錢加
二星初級會員 #15
點解我裝唔到,入左張碟入去好耐冇反應:smilie_/(:
三星高級會員 #16
難控制?grid仲難啦
我諗玩過grid既player,12可能都係少兒科:smilie_/):
另外...如果nfs出第1人稱既視野就好啦...

四星黃金會員 #17
原帖由 長生位 於 2008-11-19 05:38 PM 發表

個人感覺而已...

唔識英文..所以等其他人答你=="

英文版就:smilie_/): 佐2個鐘
中文版就:smilie_/): 佐半日....
不過中文版未:em014: 到..所以都係無用=.="

我中文版都未:em014:

所以都係:smilie_/): 英文版玩住先 英文有:em014: 嘛:smilie_:D3:
三星高級會員 #18
原帖由 =鋼= 於 2008-11-19 06:01 PM 發表
你試下係過彎個時拉一拉HAND BRAKE
咁就飄到
你可能話佢唔係飄啦
但係NFS12入面話你飄移所以有錢加

邊個制係飄???
x果個慢鏡制??
版主 #19
X係慢鏡
n係no2

林寶堅尼我黎啦~~
VIP會員 #20
原帖由 karass 於 2008-11-19 06:12 PM 發表
點解我裝唔到,入左張碟入去好耐冇反應:smilie_/(:

買左正版裝唔到@@??
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數