OMG粉絲俱樂部

主題列表 登入
VIP會員 #1
OMG 海外VPN專區:http://o2nh.omg.com.tw/

通過申請後客服會回信
登入會員會見到閃閃的紅色信封 <---
見下圖~

Step 1
先從OMG官網下載海外VPN程式
下載連結:
http://omgdl.omg.com.tw/o2nh/ClientSetup.exe
或直接跳到Step 3登入OMG會員系統會直接自動下載~超方便!
VPN登入連結:http://o2nh.omg.com.tw/ActiveX/SSLO2Login.aspx
(官方11/20改良的=w=更方便快捷容易使用了)

----------------------------------------------------------

Step 2
下載完成後點擊此圖示安裝
安裝進行

----------------------------------------------------------

Step 3

安裝VPN成功後, 請進入海外VPN網頁
"我要啟動"
或進入此連結
http://o2nh.omg.com.tw/ActiveX/SSLO2Login.aspx 登入OMG會員

Step 4
成功登入海外VPN會出現此畫面!
1. 使用 海外VPN 連線成功後,請勿關閉 【Succendo SSL VPN】 的視窗。以免造成 VPN 無法正常使用。
2. 要離開 海外VPN,請關閉 【Succendo SSL VPN】 的視窗,或選擇右上方的登出鈕,再關閉視窗亦可。

Step 5
最後, 進入OMG遊戲大廳 或 登入官網啟動LUNA 便完成了^^
使用OMG的VPN感覺是超級順暢...仲順過用自己上網條線^0^

四星黃金會員 #2
支持!!!omg必勝!!!gc抵死!!!邪不能勝正~多謝omg公主雪雪分享~我用左未斷過~未lag過~祝你早日找到omg王子
四星黃金會員 #3
係咪要等短信回復先用得?
六星鑽石會員 #4
有小lag-.-多人個陣有小小打怪出數字慢左!_!
VIP會員 #5
原帖由 FOXKING 於 2008-11-19 09:25 PM 發表
係咪要等短信回復先用得?

係阿:smilie_:)3: , 短信回覆就表示幫你開啟了~登入會員會見到閃閃的信封 <---
見下圖~

六星鑽石會員 #6
原帖由 迷雪雪 於 2008-11-19 09:32 PM 發表

係阿:smilie_:)3: , 短信回覆就表示幫你開啟了~登入會員會見到閃閃的信封  

要上番www.omg.com.tw入番自己個ac先睇到-.-
就咁開luna個官網入ac是見吾到有信的@_@
VIP會員 #7
原帖由 TingGgg_Bb 於 2008-11-19 09:34 PM 發表

要上番www.omg.com.tw入番自己個ac先睇到-.-
就咁開luna個官網入ac是見吾到有信的@_@

OMG官網同LUNA官網都有阿
LUNA官網係上面灰色bar到會看到~
三星高級會員 #8
下....咁姐係now用哩個可以入到game唔洗用p仔轉呀?
如果係就好方便啦!
二轉會員 #9
但而家仲有冇得申請?? 聽講好似滿額了嗎??
VIP會員 #10
原帖由 煙之火仔 於 2008-11-20 09:53 AM 發表
但而家仲有冇得申請?? 聽講好似滿額了嗎??

官方第2日已經加左名額, 不過今日申請的話...應該滿了@@?
你可以試試~
二轉會員 #11
我諗緊呢個海外vpn未來會唔會係收費使用呢
VIP會員 #12
原帖由 東方.真龍? 於 2008-11-20 11:52 AM 發表
我諗緊呢個海外vpn未來會唔會係收費使用呢

應該要吧~VPN設備太昂貴了, 即使收取玩家費用亦不能收得太貴,
收費只能回成本而不是賺錢, 只要不賠本, 我想官方會在收費方面研究到最優惠吧!
這樣不計成本......我想官方是當作投資吧~
不過目前討論這個也是言之過早了, 再看看吧~
二轉會員 #13
原帖由 迷雪雪 於 2008-11-20 11:59 AM 發表

應該要吧~VPN設備太昂貴了, 即使收取玩家費用亦不能收得太貴,
收費只能回成本而不是賺錢, 只要不賠本, 我想官方會在收費方面研究到最優惠吧!
這樣不計成本......我想官方是當作投資吧~
不過目前討論這個也是言 ...

收費都唔緊要..當月費囉

話說好少見到妳...剩係係蒼空見過妳一次...個背影= ="..
六星鑽石會員 #14
原帖由 迷雪雪 於 2008-11-19 11:38 PM 發表

OMG官網同LUNA官網都有阿
LUNA官網係上面灰色bar到會看到~

我試過都無-.-
只系omg官網先有-.-
四星黃金會員 #15
申請左..冇收到信..係唔係冇得試用呀!?
尋日申請的
VIP會員 #16
原帖由 TingGgg_Bb 於 2008-11-20 01:50 PM 發表

我試過都無-.-
只系omg官網先有-.-

OMG所有遊戲官網上面都有條灰色bar 有會員相關訊息的喔~
貼LUNA官網你睇你會清楚邊個位置~(紅色箭咀位置 見下圖)

VIP會員 #17
原帖由 辰伶~ 於 2008-11-20 02:17 PM 發表
申請左..冇收到信..係唔係冇得試用呀!?
尋日申請的

有打到申請原因, 姓名,  出生日期 同 詳件號碼等資料
對認你申請會員時的資料 就會申請成功了~
辰伶你今晚再睇有無收到信!
四星黃金會員 #18
申請原因 :<----寫咩好??
四星黃金會員 #19
原帖由 迷雪雪 於 2008-11-20 03:19 PM 發表

有打到申請原因, 姓名,  出生日期 同 詳件號碼等資料
對認你申請會員時的資料 就會申請成功了~
辰伶你今晚再睇有無收到信!

我都收唔到信 ><
差唔多2日了  希望我都收到啦
一星新手會員 #20
我都收唔到信 琴日下午1點申請>.<
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數