《誅仙》貼圖區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
乳牛  

封左頂我殺得你仲多呀~~~

你估封左頂就唔洗死呀???

一星新手會員 #2
@@ .......................
一星新手會員 #3
好多終於肯紅的150死照a~~~~~~
一星新手會員 #4
你地死左個D相呢??唔影埋?你地死左都唔少O.O
一星新手會員 #5
紫乳牛d人以為150紅左好型:smile_30.gif:
其實好7_7
一星新手會員 #6
下....150啦wo..點解會仲以比咁多低lv ge人殺咁多ge..??
仲以為好多150ge紫雨樓好勁ge tim..
點知..................係咁架...
唉...多150都冇用...咪又係比d低lv 係咁殺.....
咁姐係紫雨樓呢個幫入面咁多高lv係冇用ge.....都係一個廢幫...
戈個西9冷血得把口....整係殺天人.....
e+比人殺到西咁呀....食屎啦....紫雨樓

二星初級會員 #7
睇你張相個頻 被人殺死-.-仲多
三星高級會員 #8
其實無話殺唔殺天人既-.-'''咁你去掃SEV殺人 唔通見到仇家天人緊就唔殺?
好心你地唔好成日死撚左就係到講 只係識得殺天人呢d說話啦
唔想俾人殺 24小時對住電腦 人手升lv囉 on9

自問我殺人失敗死撚左唔會出聲囉 成撚日係到口戰 on9-.-唔知醜

以上說話送俾紫雨樓的~~~~~~~~~~@@
二轉會員 #9
原帖由 ㄨ宿命ㄨ 於 2008-11-21 06:56 AM 發表
其實無話殺唔殺天人既-.-'''咁你去掃SEV殺人 唔通見到仇家天人緊就唔殺?
好心你地唔好成日死撚左就係到講 只係識得殺天人呢d說話啦
唔想俾人殺 24小時對住電腦 人手升lv囉 on9

自問我殺人失敗死撚左唔會出聲囉  ...

有個人風格:smilie_:)3:
一星新手會員 #10
樓主你地覺唔覺煩 ?? 係喇 ~知喇 ~你地威 你地勁  你地正義好未呀....?
老實講 樹大有枯枝  玩家性格各有不同 我諗各幫幫主都唔可能控制晒所有人既思想..(換轉你地係大幫派幫主都一樣失控)可能紫雨幾條友你地睇唔順眼就走去殺人全幫的天人,然後PO上來挑釁紫雨D人 . 這分明就係你地搵交鬧,好無謂姐 ...   
我見係世界頻 都係你地D人撩交鬧先有紫雨的人開聲...講講下咪又係成個頻你吊下我 我吊下你....
三星高級會員 #11
原帖由 紫芯*蕃薯 於 2008-11-21 06:40 PM 發表
樓主你地覺唔覺煩 ?? 係喇 ~知喇 ~你地威 你地勁  你地正義好未呀....?
老實講 樹大有枯枝  玩家性格各有不同 我諗各幫幫主都唔可能控制晒所有人既思想..(換轉你地係大幫派幫主都一樣失控)可能紫雨幾條友你地睇唔順 ...

哩位人兄   你唔知道咩事唔好出聲

由90LV前我地已經係仇家  你唔LIKE可以唔睇

但紫雨牛唔為個件事認錯  我地係唔會收手
二轉會員 #12
得閑無聊

黎忘下...又系lee  d相....你唔悶...我看到都悶啦!
二星初級會員 #13
涯仔入撚佐極殺囉..
屌...涯仔..我識撚錯佐你
一星新手會員 #14
原帖由 紫芯*蕃薯 於 2008-11-21 06:40 PM 發表
老實講 樹大有枯枝  玩家性格各有不同 我諗各幫幫主都唔可能控制晒所有人既思想..(換轉你地係大幫派幫主都一樣失控)可能紫雨幾條友你地睇唔順 ...

你問下邊個殺人地全幫D人先啦~
隻不死鳥 咩黎? 佢地搞人先ga
二星初級會員 #15
好悶咩;睇到我好開心wo;隔岸觀火,最過引:smilie_8):
二星初級會員 #16
原帖由 babysiu 於 2008-11-21 11:18 PM 發表

你問下邊個殺人地全幫D人先啦~
隻不死鳥 咩黎? 佢地搞人先ga

你給我搞清楚,殺天人誰發明的,我105級第一次在南疆打兇鴨首領的時候被極殺的風城和星魂殺到150級。

當時服務器開150才5天。不明白的還儅我們紫雨樓的先搞事,還是那個雲古小c,等我們道歉,你下個輩子把。

我現在等緊你150級,有人說無品系一件事...勁又系另一件事。 我們150級開紅就是要你知道我們不是不報,

只是時候未到。
二星初級會員 #17
原帖由 myangle 於 2008-11-22 07:42 AM 發表

你給我搞清楚,殺天人誰發明的,我105級第一次在南疆打兇鴨首領的時候被極殺的風城和星魂殺到150級。

當時服務器開150才5天。不明白的還儅我們紫雨樓的先搞事,還是那個雲古小c,等我們道歉,你下個輩子把。
...

等你們 150 才 開紅 殺我地~ 我地 極殺 以經 殺紫雨狗 殺到 悶了........好似你地 150 開紅 死咁大. 哈哈!!!! 我真的不知你勁在哪裡!!!
二星初級會員 #18
原帖由 喪雞 於 2008-11-21 09:43 PM 發表
涯仔入撚佐極殺囉..
屌...涯仔..我識撚錯佐你

你上次 POST 又話自己冇玩 誅仙......你依家連 涯仔 都唔理,就咁走左去....係 涯仔 識錯你就真la
一星新手會員 #19
[/quote]位人兄   你唔知道咩事唔好出聲

由90LV前我地已經係仇家  你唔LIKE可以唔睇

但紫雨牛唔為個件事認錯  我地係唔會收手 [/quote]

你會唔會收手 唔關我事...你有咩權叫我唔好出聲... 定係比我講中左你地扮正義 所以條氣唔順就唔比我出聲...?? 呢d咪反映左你係果種唔妥一兩個就亂殺人全幫既心態囉  完全中晒...a.a

還有....我係要睇亦係要回 唔0岩聽就唔比我出聲??咁你做咩po黎2000分..同版主申請比個私人鬧交平台你同紫雨自己睇好冇...?你po得出就唔怕人回啦 ... 你以為全世界既人都要圍繞住你以你為中心...只可以講你0岩聽既野嗎 ?? 簡直係小朋友思想.

一星新手會員 #20
原帖由 myangle 於 2008-11-22 07:42 AM 發表

...

你地唔係淨殺極殺一個幫
你地殺過邊個幫自己知~
人地都冇搞你地 係你地搞人先
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數