《誅仙》貼圖區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
神話   你訓左係地下做咩呀???  
睇下個爐起唔起到火呀???

二星初級會員 #2
哈哈~ 個爐熄左wo.............
紫雨樓 D紅人原來有咁ga下場 /. \
以為咩全ser 最強幫派~ 原來係"瞓"地最強幫派face_l_18:
一星新手會員 #3
我唔係紫雨樓既人!不過我親眼見到極殺幫主同星魂比冷血 神話係修羅城殺好多次 人地都冇PO圖好心你地極殺唔好下下得把口喇 我自己都係玩合歡我係邊個相信果晚打架極殺幫主知道我企係度睇 我兩邊都唔幫不過睇唔過眼玩GAME你地極殺咁無品:smilie_:10:
一星新手會員 #4
好似同 神話 一齊打邊爐咁wo~~~咁熱鬧ge~~抵死啦~爆左級以為好勁~成日去殺人丫拿
三星高級會員 #5
原帖由 互不侵犯 於 2008-11-21 08:54 AM 發表
我唔係紫雨樓既人!不過我親眼見到極殺幫主同星魂比冷血 神話係修羅城殺好多次 人地都冇PO圖好心你地極殺唔好下下得把口喇 我自己都係玩合歡我係邊個相信果晚打架極殺幫主知道我企係度睇 我兩邊都唔幫不過睇唔過眼玩G ...

你on撚9左呀  貼圖區唔貼圖上黎真係打邊爐呀???

版主叫我貼多d圖搞旺個場ga

我地死左你咪叫紫乳牛d大陸仔上黎貼下圖lor

人地唔貼  我就唔貼呀??咁開個貼圖區黎把撚呀???

你想討論就死撚返出去版面啦.........睇唔過眼咪過檔入紫雨同我地晚晚玩lor
一星新手會員 #6
原帖由 互不侵犯 於 2008-11-21 08:54 AM 發表
我唔係紫雨樓既人!不過我親眼見到極殺幫主同星魂比冷血 神話係修羅城殺好多次 人地都冇PO圖好心你地極殺唔好下下得把口喇 我自己都係玩合歡我係邊個相信果晚打架極殺幫主知道我企係度睇 我兩邊都唔幫不過睇唔過眼玩G ...

極殺冇品?
甘出面個區點解甘多人話紫乳牛冇品ah
有眼睇邊個冇品D
淨睇邊個紅左就知啦~~~~
二轉會員 #7
無品系一件事...
勁又系另一件事
我玩誅仙時都系紫雨樓的人...不得不承認..紫雨樓勁人多...
換左系你地極殺系第一大把...成個幫大部分都過120lv...你地都會巴屎閉...到果時無品既就系你地
二星初級會員 #8
理鬼你地有乜恩怨,快D貼多D圖比我地睇:smilie_:D4:
二星初級會員 #9

你 誅仙 個 ac 高姓大名 呀????  我地不如入game 研究下.....交流下.... 睇下有咩問題~ 你有咩唔滿意~係咪真係得把口~ 大家研究下:smilie_8):
一星新手會員 #10
原帖由 weng52737 於 2008-11-22 09:26 AM 發表

你 誅仙 個 ac 高姓大名 呀????  我地不如入game 研究下.....交流下.... 睇下有咩問題~ 你有咩唔滿意~係咪真係得把口~ 大家研究下:smilie_8):

旁人睇唔過眼又唔得 ??兩邊都唔幫又唔得 淨係可以講紫雨壞話先上得黎講野?? 佢講野唔0岩你心水 你唔高興?? 咁駛唔駛唔成個server都要認同你 唔認同既都要同你敵對 ?? 順我者生 逆我者死 ?如果比你地做到最大幫  你地咪仲專制獨裁過紫雨 ??
再講 頭一兩次見你地po相都有d興趣睇下....點知你地日日都係po你地點勁點殺紫雨d人 殺到人咪殺到人囉(可況仲要係殺天人  有咩好炫耀~!.... 你識殺人天人 我就唔信紫雨唔會殺返你地(亦親眼見過) ,又唔見人地周圍唱 ??
品格既野係會無形中自己展現出來的   建議你地唔好再表露真面目喇 ~

三星高級會員 #11
原帖由 紫芯*蕃薯 於 2008-11-22 02:04 PM 發表

旁人睇唔過眼又唔得 ??兩邊都唔幫又唔得 淨係可以講紫雨壞話先上得黎講野?? 佢講野唔0岩你心水 你唔高興?? 咁駛唔駛唔成個server都要認同你 唔認同既都要同你敵對 ?? 順我者生 逆我者死 ?如果比你地做到最大幫   ...

我而家係擺明挑釁紫雨牛啦!!!!

佢地唔貼番d圖出黎唔關我事gawo   

你殺到我地你都可以貼圖出黎ga~~~~

但我要講俾大家聽一樣野就係  紫雨牛到今時今日都唔會認錯
二星初級會員 #12
原帖由 紫芯*蕃薯 於 2008-11-22 02:04 PM 發表

旁人睇唔過眼又唔得 ??兩邊都唔幫又唔得 淨係可以講紫雨壞話先上得黎講野?? 佢講野唔0岩你心水 你唔高興?? 咁駛唔駛唔成個server都要認同你 唔認同既都要同你敵對 ?? 順我者生 逆我者死 ?如果比你地做到最大幫   ...

一星新手會員 #13
原帖由 肥西甘 於 2008-11-22 04:51 PM 發表

我而家係擺明挑釁紫雨牛啦!!!!

佢地唔貼番d圖出黎唔關我事gawo   

你殺到我地你都可以貼圖出黎ga~~~~

但我要講俾大家聽一樣野就係  紫雨牛到今時今日都唔會認錯

而家已經冇人理你挑釁唔挑釁喇 ~ 講緊既係你地太專制 唔比人有意見...我都係想講比大家聽一樣野  如果比你地做到全SERVER既大幫 , 唔會好得過紫雨好多囉 ~ 明未 ?? 因為你地都係假正義假民主.
一星新手會員 #14
原帖由 紫芯*蕃薯 於 2008-11-22 07:58 PM 發表

而家已經冇人理你挑釁唔挑釁喇 ~ 講緊既係你地太專制 唔比人有意見...我都係想講比大家聽一樣野  如果比你地做到全SERVER既大幫 , 唔會好得過紫雨好多囉 ~ 明未 ?? 因為你地都係假正義假民主.  

條粉皮同我收聲.....唔好係到講D 9唔答8 ge道理...
又唔知咩事...你係到講物7野姐....
收皮啦你...條粉....
二星初級會員 #15
我想睇新圖:smilie_8):
三星高級會員 #16

係唔係旁人無人知啦....有人開1星扮路人甲..仲要一開場就話自己唔係豬唔係狗..face_l_18: ...人地係到貼圖就有問題?唔係惡到連論壇都想霸住:face_l_17: ?你眼有病就去睇下醫生,紫雨無係到貼過d殺人圖咩?果然雙重標準..品格既野係會無形中自己展現出來的   建議你地唔好再表露真面目喇 ~ 你係唔係講緊自已 :smile_30.gif:
二轉會員 #17
bbq:smilie_:10: :smilie_:10:
一星新手會員 #18
原帖由 wongk88 於 2008-11-22 09:50 PM 發表

你條粉皮同我收聲.....唔好係到講D 9唔答8 ge道理...
又唔知咩事...你係到講物7野姐....
收皮啦你...條粉....

我講得唔0岩 ?? 但係你地而家既表現咪就係比我講中晒囉...專制橫蠻 唔比人出聲 :smilie_O_o:
我就唔會收聲架喇~ 皮就等你比紫雨收啦...我呢d旁人打你地唔贏架 唔好搵我黎出氣
一星新手會員 #19
原帖由 acrylic 於 2008-11-23 06:57 AM 發表

係唔係旁人無人知啦....有人開1星扮路人甲..仲要一開場就話自己唔係豬唔係狗..face_l_18: ...人地係到貼圖就有問題?唔係惡到連論壇都想霸住:face_l_17: ?你眼有病就去睇下醫生,紫雨無係到貼過d殺人圖咩?果然雙 ...

用1星講野就係扮路人 ?? 係呀 ~我7月註冊定等你地11月開呢個po黎扮路人喔 ! 你都係呀  有莽想症就睇醫生啦:smilie_:D3:
我沒霸住論壇呀~你可以繼續貼架 ~係你地唔比人討論得咋..又叫人收皮 又叫人唔好出聲 究竟邊個係度霸住個論壇 ??

三星高級會員 #20
原帖由 紫芯*蕃薯 於 2008-11-24 11:16 AM 發表

用1星講野就係扮路人 ?? 係呀 ~我7月註冊定等你地11月開呢個po黎扮路人喔 ! 你都係呀  有莽想症就睇醫生啦:smilie_:D3:
我沒霸住論壇呀~你可以繼續貼架 ~係你地唔比人討論得咋..又叫人收皮 又叫人唔好出聲  ...

我一星係話你咩..身有屎呀 @@?咩叫莽想症.... 唔識字查下字典先啦..face_l_18:  
好心你睇返你#10講過d乜,"又唔見人地週圍唱"乜你真係見唔紫雨d post咩?你專有的莽想症可能發作了定係你慣性雙重標準:em012: .仲有....我有係到貼圖咩唔該你比條link黎ok?唔好係到生安白做....我又唔係版主邊有權唔比人討論...我幾时叫你收皮同收聲?唔通你有好多其他帳號?講野語無倫次...亂咁屈人... 建議你去睇下你既莽想症...:cool:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數