《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
二星初級會員 #1
之前係2kf都見過有人話逆天行d人好鐘意老屈
今日,果然聞名不如見面
我小甘出去1河見到好多紅人,突然n93比人回天起左身
逆天行班pk 就殺我,我咩都無做過佢地就話係我回n93
仲要話睇住我回,咩回天可以睇到係邊個回既咩?
我用個垃圾分身去睇野無啦啦拎咩回天呀?
個白痴天拉迪仲一口咬定話係我做
邪乂魂,星展等等都話睇到我回n93
真係好搞笑
一入黎就見到n93起身
我有無回得咁快呀??
逆天行,果然,有d咁既幫主就有d咁既會員,
我即場問左n93係咪我回佢天,佢都答左我唔係
不過逆天行無理,仲要一口咬定係我回
如果比著係你,你會點呀?
老屈大法逆天行!!!!!
http://uploads.bizhat.com/view/364946

e張相係我比逆天行d人殺完即刻就影
如果我e個ac 係for 回天用,會唔會身上一本回天都無?
爭開你地對眼睇清楚啦
我係咪屈你你自己心知肚明
但係你地屈我回93,而家知衰都唔會認啦,死要面~
如果我係回93,認左佢又如何?而家個問題係你地屈我~
你地有d 正常既思維都諗到我一入黎93佢就起身
我有無可能一入黎就即刻回到佢,仲要點佢名,回完佢仲留係到比你地殺咩?
使唔使係到同你地講咁多野?
不過算啦,你地隻眼已經比個白痴無腦既天拉迪遮住左我唔怪你地
下次要屈我唔該比多d evidence黎..唔好只係話睇到我回人,回人睇到係邊個回唔該你教埋我點睇!
Thank you!

加多句,大家以後見到逆天行小心d 啦,佢地真係識出老屈大法架!!小弟真係甘敗下風啦
小心的人物有,星展,天拉迪,邪乂魂

一星新手會員 #2
逆天係甘架啦..基本上同黑社會沒咩分別:smilie_8):
唔理係佢地開紅比人殺..定係比人開紅殺..咩野道理都唔講:smilie_/):
天拉迪就去幫手:smilie_/(:
明明就係自己d人周圍無啦啦殺人...殺完人d人更係殺返佢架啦:D2
天拉又去幫手:smilie_/(:
一旦比人咬返轉頭..就話要清人幫..追殺人:smilie_:D5:
買水都唔比人行..玩game姐..洗唔洗甘絕呢:smilie_O_o:
四星黃金會員 #3
屈屈下就慣架啦
一星新手會員 #4
有玩過墨湘既人都知  回一個人  如果距離稍為遠少少都回唔到   要企得比較近先回到     而琴晚逆天打n93   第一次  有人回左93  因太多人近93  睇唔到邊個回   第二次   個個都離93有一段距離   而且都有一段時間長  佢都冇人回   而你小甘  一出現   就到93身邊  唔使3秒   93就用回天起左身  當時 只有你係93身邊 其他人都離93有一段距離   係唔係你回    係逆天屈你  定係你屈逆天  你心知肚明   你幫得93  就預左   你要屈逆天   隨便
二星初級會員 #5
你話果個小甘係邊個呢
三星高級會員 #6
請問你有冇影相??
如果有既方便放上來等大家看過事實嗎??
如果我冇記錯既話
你用過回天就應該有寫使用了回天(咁上下既字句)
單憑你咁講好難另人相信
個個都是 公說公有理 婆說婆有理  
這樣很難另人分辨誰對誰錯
以上是本人小小既愚意
不喜勿插到咁盡 :smile_13.gif:
二星初級會員 #7
我想問fannychan係邊個呢-0-
我先係小甘bo 琴日我出左河1係見到好多紅人 so我走左 乜都冇睇到
二星初級會員 #8
如果係我回,我認左佢有咩所謂
只係睇唔過眼你地既做事手法
鄙陋,下流,賤格!仲要無證據係到屈人
橫點都係垃圾分身ac,唔通我係咪比人屈都唔知?
又一次證明逆天行d人根本無腦!
二星初級會員 #9
你係邊個呢?  我先係小甘
三星高級會員 #10
原帖由 fannychan 於 2008-12-4 15:44 發表
如果係我回,我認左佢有咩所謂
只係睇唔過眼你地既做事手法
鄙陋,下流,賤格!仲要無證據係到屈人
橫點都係垃圾分身ac,唔通我係咪比人屈都唔知?
又一次證明逆天行d人根本無腦!

我想講呢...
我唔係逆天ga face_l_18:
唔好扮哂醒咁 =]
再加上我只係問有冇相睇...
唔好張我拉埋逆天講

二星初級會員 #11
你張相根本就證明唔到你無回過93...加埋你回左93,當然身上係無回天嫁喇~:smilie_:D4: 無證據就唔好話人地屈你plz...
一星新手會員 #12
你呢d咁低lv分身   用分身都殺到你啦   使乜屈你   使鬼用正身殺你咩   就係你做左先會用正身殺你   你可以唔認   你咪繼續撐囉
二星初級會員 #13
你地冷靜小小啦  唔好再用老屈大法啦  可能係佢自已起身呢- -......................事實上,回n93的人乃是在下,明唔明呀???係我回佢架...要殺就殺我啦.....唔好再殺錯無辜的玩家了...........我佛慈悲!!!!
一星新手會員 #14
呵呵  93識自已用回天起身?  使用回天後起身既人  個人既身體係會發出一團光    如果要殺無辜  分身都殺死佢啦  使乜用正身殺佢  膠膠地
三星高級會員 #15
咁逆天打人又有冇証據?
人地唔俾回人?
人地俾得起錢佢 佢去回佢有咩問題?
二星初級會員 #16
哈哈  大家...回n93的人乃是在下........乃是在下.....要打要殺就找小弟啦.....找小弟啦....

有意找小弟的就在遊戲中密我啦....用正身or分身殺都無問題  唔好再殺錯人啦....係我做的!!!!!!膠膠的

我太偉大了/.\  如果這個世界多些人像我一樣就和平了!!!
五星白金會員 #17
原帖由 紫傲天 於 2008-12-4 04:40 PM 發表
你張相根本就證明唔到你無回過93...加埋你回左93,當然身上係無回天嫁喇~:smilie_:D4: 無證據就唔好話人地屈你plz...

E@@你咪係聽閒幫人強個+9拳強到[強化失敗,物品粉碎]果位人兄face_l_18:

二星初級會員 #18
原帖由 0o嬅名o0 於 2008-12-4 04:16 PM 發表

我想講呢...
我唔係逆天ga face_l_18:
唔好扮哂醒咁 =]
再加上我只係問有冇相睇...
唔好張我拉埋逆天講

我幾時講緊你=.=?
你真係唔好扮醒啦唔該
睇清楚我講d咩先好講野啦唔該face_l_18:
二星初級會員 #19
原帖由 逆天行會員 於 2008-12-4 05:09 PM 發表
你呢d咁低lv分身   用分身都殺到你啦   使乜屈你   使鬼用正身殺你咩   就係你做左先會用正身殺你   你可以唔認   你咪繼續撐囉

一隻唔玩既分身殺到我好威?face_l_18:
殺到我就唔可以屈我?你d咩邏輯黎?
你又有咩實質証據証明左係我回?
得個死人口就唔該你收皮^^
引用返你個句"你可以唔認   你咪繼續撐囉"用係你身上好貼切
屈哂成個墨魂s呀笨face_l_18:
二星初級會員 #20
原帖由 紫傲天 於 2008-12-4 04:40 PM 發表

你根本倒轉哂d野黎講~.~
而家係佢地無証無據係到屈我
你知唔知咩叫"無證據就唔好話人地屈你plz"?
我貼左張相上去,佢地話我回93,而我無做過,有哂証據佢地屈我啦
你其實明唔明你自己講緊d咩?
要屈我唔好得把口,拎d實質証據出黎,ok?
樓上有人認左係佢回93,即係你地搞錯左啦,你地咪死撐落去啦
死雞撐飯蓋咪就係你地呢d人lo~face_l_18:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數