《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
一星新手會員 #481
嘻嘻~
唱歌我都岩架:smilie_:D5:
不過就唔係好聽個隻~  wakaka~face_l_18:
一星新手會員 #482
我來了~~:ro01:
二星初級會員 #483
我呢d老野緊係唱舊歌啦!!!>.<  呢首歌我岩岩聽完,  好有共鳴~~~

灰色軌跡

歌手:Beyond
作曲:黃家駒

填詞:劉卓輝

酒一再沉溺 何時麻醉我抑鬱
過去了的一切會平息
衝不破牆壁 前路無法看的清
過有哪些掙扎與被迫

*踏著灰色的軌跡 盡是深淵的水影
 我已揹上一身苦困後悔與唏噓
 你眼裡卻此刻充滿淚
 這個世界已不知不覺的空虛
 喔哦...不想你別去*

心一再回憶 誰能為我去掩飾
到哪裡都跟你要認識
洗不去痕跡 何仿面對要可惜
各有各的方向與目的

REPEAT**

我已揹上一身苦困後悔與唏噓
你眼裡卻此刻充滿淚
這個世界已不知不覺的空虛
喔哦...不想你別去

二星初級會員 #484
原帖由 凝乂晴 於 2008-12-28 05:52 PM 發表

我只系鍾意聽...唱好麻麻的...

呢幾日天氣變~大家小心身體(我已經敗北了:smile_13.gif: ):ro07:

好明顯 你叫人早d訓呀 好好照顧自己果d係有問題

你自己都未照顧好自己咯/.\  可憐的晴晴
二星初級會員 #485
哈哈哈 好好玩哦

幾日冇來 一來到以為入佐歌友會咁  好得意哦!!

請大家 大展歌喉  盡情唱吧!!:smile_38.gif:

我地嫁會頻愈來愈熱鬧啦 真好:thup:
一星新手會員 #486
yoyoyo~  
唱歌好丫~:em014:
我係無敵涉鐵手~wakakaka~
一星新手會員 #487
個個歌神  歌后    好采我唔系ja  ^^
soso  我d石最好強到53咋   嗚嗚......
二星初級會員 #488
哈哈.face_l_18:
呢度變左大家拎黎唱歌,:smilie_:D4:
但全部歌都0k啊:smilie_/):
繼續加油 , haha :victory:
一星新手會員 #489
當然-.-+
剎天龍出品,必屬佳品~kaka:em014:
聽完我唱歌,包保個個訓低曬~呵呵~
一星新手會員 #490
繼續為大家送上~今次係合唱(自己扮埋女聲) -.-+
林俊杰&阿SA -小酒窩(國語)
作曲:林俊傑
填詞:王雅君
傑: 我還在尋找 一個依靠 和一個擁抱
誰替我祈禱 替我煩惱 為我生氣為我鬧

SA:幸福開始有預兆 緣份讓我們慢慢緊靠
然後孤單被吞沒了 無聊變得有話聊 有變化了

合:小酒窩長睫毛是你最美的記號
SA:我每天睡不著想念你的微笑
SA:你不知道你對我多麼重要
(傑:你不知道 多麼重要)
SA:有了你生命完整的剛好

合:小酒窩長睫毛迷人的無可救藥
傑:我放慢了步調感覺像是喝醉了
合:終於找到心有靈犀的美好
一輩子暖暖的好
我永遠愛你到老

SA:幸福開始有預兆 緣份讓我們慢慢緊靠
然後孤單被吞沒了 無聊變得有話聊 有變化了

合:小酒窩長睫毛是你最美的記號
SA:我每天睡不著想念你的微笑
SA:你不知道你對我多麼重要
(傑:你不知道 多麼重要)
SA:有了你生命完整的剛好

一輩子暖暖的好
我永遠愛你到老

HU...

一輩子暖暖的好
我永遠愛你到老

HU...

一星新手會員 #491
我唱首岩你既歌吧..e.e:smilie_:)3:

9.吻別
作詞:何啟弘 作曲:殷文琦

前塵往事成雲煙 消散在彼此眼前
就連說過了再見 也看不見你有些哀怨
給我的一切 你不過是在敷衍
你笑的越無邪 我就會愛你愛得更狂野

*總在剎那間 有一些瞭解 說過的話不可能會實現
 就在一轉眼 發現你的臉 已經陌生不會再像從前
 我的世界開始下雪 冷得讓我無法多愛一天
 冷得連隱藏的遺憾 都那麼的明顯

我和你吻別 在無人的街 讓風癡笑我不能拒絕
 我和你吻別 在狂亂的夜 我的心 等著迎接傷悲

想要給你的思念 就像風箏斷了線
飛不進你的世界 也溫暖不了你的視線
我已經看見 一齣悲劇正上演
劇終沒有喜悅 我仍然躲在你的夢裡面

Repeat *,#,#
一星新手會員 #492
個個都唱歌~~~- -
快d搵日出黎唱k la~~~
二星初級會員 #493
原帖由 天海藍 於 2008-12-30 05:36 PM 發表
個個都唱歌~~~- -
快d搵日出黎唱k la~~~

你係幫主   緊係你同d要返工既人傾好哂先啦@@
一星新手會員 #494
wo~~    勁wo~~~   53  好好架啦...你要知足喔...正所謂 知足長樂呀麻...希望你天天快樂 ^^
一星新手會員 #495
幫主成日得個講字- 3-
係唱k就快d搵齊人啦~
唔好成日北上偷情-.-+
一星新手會員 #496
原帖由 剎天龍 於 2008-12-30 11:16 PM 發表
幫主成日得個講字- 3-
係唱k就快d搵齊人啦~
唔好成日北上偷情-.-+

無d咁ge~事~~~天剎快d~~做野約人~~
仲有a~~我地打大交la~~你幾知回歸a~~
一星新手會員 #497
我會努力架啦-.-+
岩岩睇完一套韓劇,叫明星的戀人~
我覺得都幾好睇,可惜未播完,係一套愛情片,大家如果有興趣,得閒都睇下啦^^
二星初級會員 #498
時間過得好快,今晚就係除夕。
新的一年就快到啦!先提前係度預祝大家 Happy New Year:smilie_:p:

總有係度提議  每個人都要係度 “許愿” 1個又好 幾個都好!

現在開始  許下你嫁新年愿望吧!@.<
二星初級會員 #499
既然係我提議嫁 當然我要先行動啦  kaka

新年愿望:

希望在新的一年  愿我認識的所有朋友  都可以快快樂樂  開開心心!:ro01:

(很簡單的愿望  不過真心希望快樂 開心伴隨你地左右 ^^)

可愛的惑惑
二星初級會員 #500
回到最頂傳統版

選擇頁數