《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
二星初級會員 #541
點解比人凍結個ac呀?仲要無哂錢錢
一星新手會員 #542
熊生叮生=口=
包煙好貴呀/﹏\ 黎打下蕉呼先a__a
hi all @___@
一星新手會員 #543
哈哈,你知就好啦@_@
近排睇王子看見二公主,聽到洪卓立一隻歌,幾好聽,希望同大家分享下^^
洪卓立 - 彌敦道
洪卓立 - 彌敦道

街邊太多人與車 繁華鬧市人醉夜
害怕下班等很久的車 排隊兼帶雨遮
一經信和暴雨瀉 沿著長龍又不想貼近些
擦過的肩 發現看見那熟悉嘴臉
沉默對望在這幾秒 亦有簡單問好不過少
然後再次說告別 像重遇那天

*多少往事甜在心頭 夜雨觸花這景致令我憂愁
望見她的身影已無法佔有 我未有想過絕望看她走
分手兩字情絕不留 為愛傷心的聲線變了懷舊
愛得轟動了 什麼都燃燒 最終這片段完了

專心看車外遠境 嘈雜人群極知多惹塵埃
我卻走失 遍尋腳印 欠命中指引
如若結局是可改變 願我好好愛她的切點
重遇再散也夠絕 但嫌路太短

REPEAT*

心酸往事停在心頭 夜雨觸花這景致令我憂愁
望見她的身影已無法佔有 我是再不要絕望看她走
即使告別仍舊守候 但我傷心的聲線已變懷舊
愛得轟動了 什麼都燃燒 最終這片段完了

街邊太多人與車 繁華鬧市人醉夜
害怕下班等很久 懷念很久也不夠
一星新手會員 #544
衰野...幾時再決戰\ . /
一星新手會員 #545
哈哈~隨時歡迎:em014:
二星初級會員 #546
=.=終於處理完我嘅身後事.回魂了
一星新手會員 #547
期待@@.....
一星新手會員 #548
哈哈,睇下幾時再出黎飲過,不過要等我地偉大既幫主約人~:smilie_:D5:
一星新手會員 #549
台服朱雀ser d人都推到大牛打都超勁     www3. 1 7 t 1 7 p.com入面~~>                                                     /viewthread.php?tid=368026&extra=page%3D2[/url]
同大家分享下 不過台服d人傻傻地前後打左5個鐘變態='= 不過睇地d裝屎過港服~你地估港服要打幾耐打死大牛~同埋`2家d人夠實力打~仲咩冇人攪一次打大牛
=0=

二星初級會員 #550
好掛住你地:ro02: :ro02:
二星初級會員 #551
掛住咪返黎囉   hahaha
一星新手會員 #552
haha 好耐冇見大家 ^.^ 快d去投票啦
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
佢地要投票睇下點合ser.法
一星新手會員 #553
偉大幫主..你去左邊牙..><
區域版主 #554
原帖由 火水^.^ 於 2009-3-9 04:17 PM 發表
haha 好耐冇見大家 ^.^ 快d去投票啦
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
佢地要投票睇下點合ser.法

有新投票帖===>[正式投票]合併伺服器計劃 (意見收集) (已加霸月)<===
二星初級會員 #555
原帖由 路斯化 於 2009-3-10 09:17 PM 發表

有新投票帖===>[正式投票]合併伺服器計劃 (意見收集) (已加霸月)

haha thx!!!
原帖由 一火火一 於 2009-3-10 05:26 PM 發表
偉大幫主..你去左邊牙..>

佢去左一個神秘嘅地方...hehe...你有急事搵佢?係就幫你通知佢kaka.
二星初級會員 #556
媾女就媾女啦!神秘的地方哦~呃小朋友咩!wakaka:smilie_:P2:
二星初級會員 #557
我要靜靜地返黎:smile_13.gif: :smile_13.gif:
二星初級會員 #558
原帖由 冷若冰心 於 2009-3-11 12:57 PM 發表
媾女就媾女啦!神秘的地方哦~呃小朋友咩!wakaka:smilie_:P2:  

= = 唔好咁講,邊個都咁扼.對你地我邊敢

原帖由 紫色 於 2009-3-11 01:01 PM 發表
我要靜靜地返黎:smile_13.gif: :smile_13.gif:

KAKA,想點樣靜靜地返黎.透露D黎聽下.呵呵!!!
二星初級會員 #559
原帖由 紫色 於 2009-3-11 01:01 PM 發表

係返就快啦!靜咩靜ar~

二星初級會員 #560
等你地 掛住我多d先:loveliness: :loveliness:
回到最頂傳統版

選擇頁數